logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE
Întreruperea furnizării apei in Sighetu Marmatiei - interventii programate PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 23 Februarie 2021 10:09

Zona afectată: str. Tudor Vladimirescu blocurile I5, I6, str. 9 Mai blocurile O1, O2, O3, O4, str. Popa Lupu blocurile H1, H2

Interval Orar: 09.30 - 16.00

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Ultima actualizare Marţi, 23 Februarie 2021 10:16
Citeşte mai mult...
 
Țigări de contrabandă descoperite ascunse în scaune auto pentru copii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 20 Februarie 2021 08:28

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat peste 4.300 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de peste 51.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă. O parte din țigări a fost ascunsă de către două femei în două scaune auto pentru copii.

Ieri, 18 februarie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
Poliţia de Frontieră Română informează: în luna februarie încep înscrierile la concursurile de admitere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 13 Februarie 2021 09:12

Poliţia de Frontieră Română informează absolvenţii  cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că în luna februarie încep înscrierile la concursurile de admitere organizate de Ministerul Afacerilor Interne la nivelul mai multor instituţii de învăţământ postliceale din subordine, pentru sesiunea 2021.

Astfel, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu" Oradea, instituţie de învăţământ care pregăteşte agenţi de poliţie de frontieră,  pune la dispoziţie un număr de 220 locuri pentru viitorii poliţişti de frontieră (200 P.F.R, 10 I.G.I., 10 D.G.P.).

Organizarea si desfăşurarea concursului de admitere se va derula după următorul calendar:

Citeşte mai mult...
 
Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de polițiștii de frontieră în Sighetu Marmaíei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 Februarie 2021 10:40

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca Volkswagen, în valoare de peste 14.600 de lei, care figurează ca fiind semnalat furat din Italia.

Ieri, 9 februarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – ITPF Sighetu Marmației au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate din stăinătate.

În cadrul acțiunii, colegii noștri au descoperit abandonat pe o stradă din municipiul Sighetu Marmației un autoturism marca Volkswagen Golf, cu număr de înmatriculare specific Italiei.

Citeşte mai mult...
 
Cote de atenție depășite pe râurile din județul Maramureș PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 Februarie 2021 08:30

În momentul actual, pe cursurile de apă din județul Maramureș se înregistrează depășiri ale cotelor de atenție după cum urmează:

Ø pe râul Iza, la stația hidrometrică Vadu Izei;

Ø pe râul Lăpuș, la stația hidrometrică Lăpușel;

Ø pe râul Firiza, la stația hidrometrică Firiza.

Citeşte mai mult...
 
Focuri de armă, şapte maramureșeni cercetați pentru contrabandă și 16.500 de pachete cu țigări confiscate de polițiștii de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 26 Ianuarie 2021 11:15

În urma unei acţiuni derulate în cursul serii, poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat şapte cetăţeni români implicaţi în activităţi de contrabandă şi au confiscat şi indisponibilizat 16.500 de pachete cu ţigări, precum şi trei autovehicule folosite la activitatea infracţională. Pentru că persoanele implicate nu s-au supus somaţiilor legal, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din datore, fiind trase 19 focuri de avertisment în plan vertical şi în direcţia pneurilor autovehiculelor.

Ieri, 25 ianuarie 2021, în jurul orei 21.15, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău împreună cu lucrători din cadrul S.T.P.F. Maramureș au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competenţa a sectorului, în zona Barajului Firiza.

Citeşte mai mult...
 
Valori de trafic crescute la automarfare, la graniţa cu Ungaria PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 20 Ianuarie 2021 10:31

Ca urmare a faptului că în această perioadă se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă pentru a intra în Ungaria, în prezent, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa comună, se înregistrează un timp de aşteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule, în mod special la P.T.F. Nădlac II, P.T.F. Vărşand şi P.T.F.  Petea.

Inspectoratele Teritoriale al Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au luat toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ şi reducerea timpului de aşteptare. Au fost dispuse măsuri pentru suplimentarea personalului planificat la efectuarea formalităţilor de frontieră, precum şi a arterelor de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport, în funcţie de configuraţia şi capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere.

Citeşte mai mult...
 
Recomandări pentru sezonul rece - protejați instalațiile de apă! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 15 Ianuarie 2021 07:58

Conform atenționărilor meteorologice, în perioada următoare temperaturile vor coborî mult sub limita de îngheț.

Societatea VITAL S.A. recomandă utilizatorilor să ia toate măsurile necesare pentru preîntâmpinarea problemelor legate de riscul de îngheț al instalațiilor și amenajărilor aferente alimentării cu apă.

Pentru a evita neplăcerile cauzate de problemele de îngheț a instalațiilor de alimentare cu apă, venim în întâmpinarea utilizatorilor noștri cu câteva recomandări tehnice:

Ultima actualizare Vineri, 15 Ianuarie 2021 08:00
Citeşte mai mult...
 
Mașină semnalată furată din Marea Britanie, descoperită în Maramureş PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 07 Ianuarie 2021 13:36

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus – judeţul Maramureş au descoperit și indisponibilizat un autoturism în valoare de aproximativ 20.000 euro, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Miercuri, 06 ianuarie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vişeu de Sus și  S.T.P.F. Maramureş au desfăşurat, în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului cu autoturisme furate în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 16.00, în orașul Săliştea de Sus, colegii noştri au identificat un autoturism marca Audi A8. Aprofundând verificările, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date Interpol ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte mai mult...
 
Programul S.C. VITAL S.A.în perioada Sărbătorilor de iarnă 2020-2021 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 22 Decembrie 2020 13:58

În perioada Sărbătorilor de iarnă (Crăciun și Anul Nou), programul casieriilor S.C. VITAL S.A. precum și a celorlalte departamente, atât din Baia Mare, cât și din celelalte localități în care operăm, va fi următorul:

Sărbătorile de Crăciun

  • Joi 24.12.2020 - 0730 - 1400
  • Vineri 25.12.2020 ÎNCHIS

Sărbătorile de Anul Nou

  • Joi 31.12.2020 - 0730 - 1400
  • Vineri 01.01.2021 ÎNCHIS

Începând de luni 04.01.2021 se reia programul normal de lucru al tuturor departamentelor societății VITAL S.A.

Citeşte mai mult...
 
Ţigări în valoare de 222.000 lei, confiscate în urma unor acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră din nordul ţării PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Decembrie 2020 12:22

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 19.330 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de  aproximativ 222.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă. O parte din ţigări, respectiv 6.230 pachete, precum și mai multe autoturisme folosite în activităţi de contrabandă au fost descoperite în urma monitorizării şi efectuării unor percheziţii la domiciliile a cinci cetăţeni români implicaţi în activităţi de contrabandă.

Citeşte mai mult...
 
Recomandările jandarmilor montani pentru iubitorii de schi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Decembrie 2020 12:17

Iarna se apropie cu pași repezi, iar apariția primilor fulgi de zăpadă în stațiunile montane din Maramureș va deschide și noul sezon al sporturilor de iarnă. În acest context al răspândirii tot mai rapide a virusului Sars-Cov-2, aceste locații ar putea reprezenta un pericol pentru turiștii aflați în vacanță, în cazul nerespectării normelor de protecție sanitară.

Astfel, pentru a preveni o posibilă infecție, cel mai important lucru în această perioadă este respectarea unor măsuri impuse de administratori, care să limiteze răspândirea virusului:

-respectarea distanței de 2 metri față de celelalte persoane;

-obligativitatea purtării măștii sau a cagulei;

-urcarea pe telescaunul de 2 locuri a 2 persoane cu condiția sa fie din cadrul aceleași familii sau grup;

-interzicerea staționării la baza pârtiei a persoanelor care nu schiază, pentru a nu crea aglomerație.

Citeşte mai mult...
 
Contrabandă la 1.600 metri altitudine, în Munții Maramureșului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Noiembrie 2020 10:31

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni declanșate la frontiera de nord a țării, țigări de proveniență ucraineană în valoare 11.500 lei, marfă ce urma să fie transportă și ulterior comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte au desfășurat, în data de 11 noiembrie a.c., o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Astfel, colegii noștri au observat, pe direcția localității Repedea, în zona Muntelui Capu Groși, la 1.600 metri altitudine, două persoane care se deplasau de la linia de frontieră spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somaţiile legale prin voce, însă persoanele nu s-au oprit, au abandonat coletele și au fugit în direcții diferite.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 11 of 392

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact