logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SOCIAL
Boxpaleții din plastic sunt tot mai căutați pentru avantajele oferite PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 13 Decembrie 2017 14:00

Doar cine nu a avut nimic de transportat în toată viața sa nu știe cât de mult s-a ușurat munca noastră de la inventarea boxpaletilor. Aceștia au evoluat de-a lungul timpului datorită inovațiilor tehnologice apărute, atât prin materialele folosite la realizarea lor cât și prin procedeul de producție, ceea ce a făcut să crească mult calitatea acestora și să se reducă mult din costurile de producție, beneficiul final fiind simțit chiar de către cumpărător care poate avea acum un produs rezistent, ușor și eficient la un preț foarte mic.

 

Tocmai din aceste motive, tot mai multă lume caută boxpaleti din plastic, în special pentru utilizare industrială, deși există tot mai multe persoane care îi achiziționează pentru utilizare casnică. Caracteristicile pe care le au acest tip de boxpaleți sunt pereții perforați, colțuri anti-alunecare, sloturi de ventilație, baza de jos plină alături de faptul că sunt compatibili cu mâna-jack, pot fi stivuiți și au patru moduri de intrare, fac din acest produs unul foarte căutat de către firmele care bunuri ce necesită transport și depozitare.

Ultima actualizare Miercuri, 13 Decembrie 2017 14:06
Citeşte mai mult...
 
Babydoll, lenjeria sexy aleasă de tot mai multe femei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 12 Decembrie 2017 16:14

Dacă acum 30 de ani trăiam într-o societate în care nici măcar nu cunoșteam definiția cuvântului ”sexy”, libertatea obținută în urmă cu 28 de ani a transformat acest cuvânt într-un mod de viață pentru orice femeie care dorește să atragă privirile bărbaților și respectul sau invidia celorlalte femei.

 

Dincolo de componenta cosmetică și cea vestimentară observată pe stradă, atunci când o femeie vrea să obțină maximum în procesul de seducere al unui bărbat, are mare grijă și la lenjeria intimă sexy, cel mai mare succes fiind obținut de babydoll, aceasta degajând atât senzualitate cât și eleganță. Nici unei femei care își dorește să fie cu adevărat sexy nu trebuie să îi lipsească din garderobă o astfel de piesă din garderoba proprie.

 

Efectele pe care le are asupra bărbatului sunt mult peste așteptările oricărei femei datorită faptului că pune în evidență foarte bine formele senzuale ale corpului, ceea ce încită foarte mult privirea sexului tare.

 

Orice femeie este conștientă că un bărbat răspunde la stimulii vizuali mai bine decât la orice alt tip de stimului, ceea ce nu e la fel în cazul femeilor. În fond, o astfel de lenjerie devină o adevărată armă de seducție în fața căruia niciun bărbat nu reușește să reziste.

 

Pe piață există acum o multitudine de modele și culori care permit imaginație masculine să se manifeste în direcția dorită de orice femeie care alege o lenjerie sexy, însă statisticile arată că bărbații sunt cel mai sensibili la lenjeriile de culoare roșie și neagră. 

Ultima actualizare Miercuri, 13 Decembrie 2017 13:16
Citeşte mai mult...
 
Tot mai multe femei aleg extensiile de gene PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 09 Decembrie 2017 11:33

Femeia nu e degeaba considerată sexul frumos. Pe lângă frumusețea nativă, ea știe că atunci când își accentuează trăsăturile care o diferențiază de bărbat, acesta îi va acorda mai multă atenție. În plus, se va face remarcată și respectată sau individată mai mult de către celelalte femei. Toate aceste rezultate îi dau femeii o încredere și o stimă de sine mai mare, ceea ce o ajută să se simtă mai fericită. 
 
Privirea este una dintre cele mai eficiente modalități de a obține atenția și admirația, de aceea ochii trebuie puși cât mai bine în valoare. Acest lucru se poate obține foarte ușor în zilele noastre prin extensii gene care se realizează într-un mod cât se poate de simplu, și cu rezultate uimitoare. 
Ultima actualizare Miercuri, 13 Decembrie 2017 13:17
Citeşte mai mult...
 
INS: Rata saraciei a fost anul trecut de 25,3%, adică peste 5 milioane de romani considerati saraci PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Decembrie 2017 14:22

Estimata pe baza veniturilor totale disponibile, rata saraciei relative a fost in anul 2016 de 25,3%. In valori absolute, numarul saracilor corespunzator acestei rate a fost de 5.006.000 romani, se arata  intr-o recenta cercetare a Institutului National de Statistica. Peste unul din patru locuitori ai Romaniei traia intr-o gospodarie ale carei venituri erau mai mici decat pragul stabilit la nivelul de 60% din mediana veniturilor disponibile pe adult-echivalent. In perioada 2013-2016, rata saraciei, estimata in raport cu pragul stabilit in functie de nivelul si distributia veniturilor din anul pentru care se face evaluarea, a evoluat ascendent, de la valoarea 23,0%, la 25,3% in ultimul an.
 
Ce mai arata datele Statisticii:
Ultima actualizare Miercuri, 06 Decembrie 2017 14:33
Citeşte mai mult...
 
Tot mai mulți români cumpără schiuri folosite PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 06 Decembrie 2017 14:12

Schiatul are un trecut mult mai vechi decât ne imaginăm. Legenda spune că Skade, zeița nordică a frumuseții și dragostei, și-a pus în picioare tălpici de lemn pentru a putea prinde un ren foarte ager, devenind astfel prima schioare cunoscută de omenire. E important de știut și că termenul de ski provine din limba veche nord-germanică și înseamnă ”băț din lemn”, termenul fiind asimilat și adaptat pe parcurs de către toate popoarele.

În prezent, acest sport de iarnă este foarte popular și la noi în țară, unde numeroși români și străini se bucură din plin de pârtiile de ski existente nu doar în zona Brașov-ului, fiind foarte apreciate și cele din alte regiuni, precum Maramureș sau nordul Moldovei, unde turiștii se îndreaptă și pentru a regăsi tradițiile pierdute în restul țării.

E important de știut că ski-ul nu este un hobby foarte ieftin, acesta fiind și motivul pentru care tot mai mulți pasionați ai acestui sport aleg să își cumpere schiuri folosite, care se găsesc deja în mediul online la un preț mult mai accesibil decât produsele noi. Se găsesc atât mărimi cât și brand-uri pentru toată lumea, cât și ghiduri care ajută un începător să își aleagă singur perechea potrivită pentru schiuri sau clăpari. Așa că, singura problemă de rezolvat mai rămâne doar găsirea timpului liber și a zăpezii, însă iarna e abia la început, așa că sigur se vor găsi și acestea! Multă distracție la schiat! 

Citeşte mai mult...
 
Regele Mihai a murit PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Decembrie 2017 21:11

Regele Mihai a murit, la varsta de 96 de ani, la resedinta sa din Elvetia, anunta televiziunea nationala, care citeaza un comunicat al Casei Regale. Regele Mihai I era ultimul monarh in viata care supravietuise celui de-al doilea razboi mondial.

Trupul neinsufletit va fi depus pentru doua zile la Castelul Peles din Sinaia si doua zile la Palatul Regal din Bucuresti, in Sala Tronului.
 
Regele Mihai va fi inmormantant la Curtea de Arges.
 
Iata mai jos comunicatul Secretariatului Regal:
Citeşte mai mult...
 
Amenzile rutiere ar putea fi plafonate ca să nu mai crească odată cu salariul minim PDF Imprimare Email
Joi, 30 Noiembrie 2017 09:26

Anul 2018 începe cu veşti bune pentru şoferii maramureşeni, dar nu numai. Ministerul Afacerilor Interne propune plafonarea valorii punctului de amendă pentru anul 2018 la valoarea din 2017, adică 145 lei. Ministerul Afacerilor Interne a trimis către Ministerul Finanţelor Publice propunerea de menţinere în anul viitor a punctului-amendă actual. „În condiţiile în care în anii viitori sunt preconizate creşteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu genera creşteri excesive ale cuantumului amenzilor raportat la veniturile cetăţenilor şi la gravitatea faptelor, această măsură va fi propusă pentru adoptare în şedinţă de Guvern.

În prezent cuantumul amenzilor rutiere se situează între 290 şi 2.900 de lei, iar în cazul contravenţiilor aplicate persoanelor juridice, acestea pot ajunge până la 14.500 de lei”, au anunţat cei de la MAI. Potrivit Codului Rutier, amenzile contravenţionale se stabilesc în funcţie de numărul punctelor-amendă aplicate, iar valoarea unui punct-amendă reprezintă 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotărâre a Guvernului. Tot MAI a anunţat că, în ceea ce priveşte faptele care reprezintă contravenţii, acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discuţiilor privind noul Cod Rutier.

Citeşte mai mult...
 
Costumele de baie se cumpără în orice sezon PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 12 Noiembrie 2017 09:31

În ultimul timp, tot mai multe doamne și domnișoare aleg să își achiziționeze costume de baie online. Prețurile mai mici, posibilitatea de a vizualiza și a alege dintr-o gamă mult mai mare de modele decât într-un magazin fizic, promtitudinea livrărilor sunt doar câteva dintre motivele pentru care tot mai multe persoane aleg să facă astfel de achiziții în acest mod. În ceea ce privește plata transportului, există site-uri care oferă transport gratuit la următoarea comandă dacă trimiți o poză în care porți un costum de baie cumpărat de pe site-ul respectiv. Acest detaliu determină multe persoane să profite de oportunitate și să trimită astfel de poze (după cum se poate vedea și aici).

 

Am fi tentați să credem că se cumpără costume de baie doar vara, însă cele mai bune oferte sunt în extrasezon, iar posibilitățile de a le folosi în orice sezon sunt numeroase, piscinele interioare fiind tot mai numeroase, iar prețul unor excursii în țări mai calde devin tot mai accesibile. În aceste condiții, costumul de baie nu le mai putem considera achiziții de vară, ca pe vremea când nu le puteam folosi decât în sezonul cald. Creșterea vânzărilor la acest gen de produse stau mărturie afirmațiilor de mai sus. Acum, mai rămâne doar să găsiți locul potrivit în care le veți folosi.  

Citeşte mai mult...
 
46% dintre români cumpără online cu telefonul mobil PDF Imprimare Email
Luni, 30 Octombrie 2017 17:30

Căutarea de produse și servicii, de informații suplimentare despre ele și compararea prețurilor sunt comportamentele de cumpărare pe internet cu cel mai rapid ritm de creștere în ultimul an în România.
 
Peste jumătate dintre utilizatorii de internet din mediul urban folosesc internetul mai des decât acum un an pentru a găsi produsele pe care și le doresc sau pentru a afla detalii despre acestea, potrivit unui studiu GfK.
 
Compararea prețurilor din diferite magazine este o practică tot mai frecventă pentru 45% dintre cei chestionați, România situându-se peste nivelul global la acest capitol, fapt care arată atenția sporită pentru găsirea celui mai bun raport calitate-preț pentru produsele căutate.
Citeşte mai mult...
 
Lenjeria sexy, tot mai prezentă în garderoba femeilor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 08 Octombrie 2017 12:57

Orice femeie își dorește să fie sexy atât pentru starea de bine și confortul psihic, cât și pentru a stimula interesul bărbatului. Femeile sunt foarte consștiente că, în comparație cu ele, bărbații sunt mai puternic stimulați vizual. Tocmai de aceea, femeile fac tot posibilul să arate cât mai bine posibil.

Lenjeria sexy este una din componentele de bază ale vestimentației pe care femeile le folosesc în procesul de seducție al unui bărbat. Ele sunt conștiente că greu poate rezista un bărbat în fața unui corp frumos care este acoperit cu o lenjerie care îi stimulează imaginația și poftele.

Din punctul de vedere al bărbaților, lenjeria unei femei trebuie să fie din dantelă, să aibă culori puternice (roșul fiind culoarea preferată) și să conțină cât mai puțin material. În același timp, majoritatea femeilor nu împărtășesc aceleași gusturi, dar poartă astfel de articole verstimentare sexy de dragul bărbaților.

Ultima actualizare Duminică, 08 Octombrie 2017 13:05
Citeşte mai mult...
 
8 sfaturi pentru a alege pantofi de mireasă potriviți rochiei PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Octombrie 2017 21:00

Câteva dintre aspectele pe care trebuie să le ai în vedere atunci când ești în căutarea unor pantofi de mireasă la comanda includ confortul, stilul, precum și potrivirea cu locul în care va avea loc nunta. Însă un aspect important de care trebuie să ții cont este potrivirea pantofilor cu rochia de mireasă. Pentru aceasta, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi de care să ții cont atunci când cauți pantofii de mireasă care să se potrivească rochiei tale.

1.Rochia prima

Întotdeauna este bine să cumperi întâi rochia de mireasă, nu pantofii. Îți va fi mult mai ușor să găsești pantofii potriviți, decât să alegi rochia în funcție de pantofi.

Citeşte mai mult...
 
Frații Petreuș vor avea muzeul lor PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Septembrie 2017 10:51

Cu zile în urmă, în Primăria Strâmtura, ne-am întâlnit cu mezinul legendarului grup folcloric, Andrei Petreuș, ce cântă acum cu Ștefan.  A spus că lucrează la o casă-muzeu.

„Au fost mulți frați, unii au vrut să spargă casa părintească, unde au crescut. Am făcut un efort și am luat-o de la frați. Acum… va dura proiectul, e fără niciun fel de finanțare, făcut pe cont propriu, pe banii noștri, dar mă gândesc că la anu’ facem inaugurare. Va fi casa veche, plus una nouă, de zid, dar cu arhitectura zonei. Nu va fi kitsch, nu vă temeți. Are tata la discuri de nu ajunge o casă!” spune tânărul muzician.

Andrei a moștenit de la Frații Petreuș calmul, detașarea. Nu comentează activitatea altor artiști, dar spune că ei nu vor să se înghesuie la prea multe concerte, să fie la televiziuni tot timpul. Au cântări, nu se plâng, dar nu vor să exagereze.

„Mai încântat îs când ne întâlnim prin sate cu câte un bade care ne spune: «vai, nu puteam pleca dimineața la 5 la coasă până nu auzeam la radio un cântec de-al vostru… apoi plecam liniștit!» Ästa e compliment și încununare!”

Citeşte mai mult...
 
Atentie cand apelati numere de forma 09xx xxx xxx, pentru ca au suprataxa: Un apel de 15 minute poate fi taxat chiar si cu 150 de lei, avertizeaza arbitrul telecom PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 August 2017 14:56

"Exista anunturi de recrutare care solicita apelarea unui numar de forma 09xx xxx xxx pentru a oferi informatii despre oferte de munca, un apel de 15 minute putand fi taxat chiar si cu 150 de lei", a avertizat miercuri autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM). Autoritatea atentioneaza utilizatorii ca apeland astfel de numere vor plati un tarif mai mare decat tariful obisnuit, pentru ca prin intermediul acestor numere sunt oferite servicii de continut cu valoare adaugata precum divertisment, jocuri, concursuri sau informatii generale. Apelurile catre aceste numere nu se scad din minutele incluse in abonamente sau extraoptiuni, fiind taxate separat.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 10 of 195

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact