logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT


Festival de Handbal Juvenil la Baia Mare (26-28.06.2009) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 18 Iunie 2009 08:33

Clubul Sportiv eXtrem, în colaborare cu Direcţia pentru Sport Maramureş şi sub egida Federaţiei Române de Handbal organizează a VI-a ediţie a Festivalului Handbalului Juvenil, în perioada 26-28 iunie.

12 echipe de fete s-au înscris la competiţie: CSŞ VIITORUL CLUJ NAPOCA, CSŞ HUNEDOARA, SCM DEVA, CSŞ SIBIU, CS SEINI, CS EXTREM BAIA MARE, CS INDRYAS BISTRIŢA NĂSĂUD, ŞCOALA “N. BĂLCESCU” DRĂGĂŞANI, CSŞ 2 BAIA MARE, CS HANDSPORT BISTRIŢA NĂSĂUD, CSŞ SIGHET şi GRUPUL ŞCOLAR INDUSTRIAL CAVNIC. 12 echipe de băieţi vor onora cu prezenţa festivalul: ELEKTROMOS BUDAPESTA, CSŞ BACĂU, HC MINAUR BAIA MARE, CSŞ BRAŞOV, CSŞ CĂLĂRAŞI, CSŞ HUNEDOARA, CSŞ SIBIU, CS EXTREM BAIA MARE, LPS UNIO SATU MARE, CS SEINI, CS HANDSPORT BISTRIŢA NĂSĂUD, GRUP ŞCOLAR “RADU PETRESCU” PRUNDU BÂRGĂULUI.

Ultima actualizare Joi, 18 Iunie 2009 08:54
Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a desfăşurat Cupa “Hermes” la tenis de câmp PDF Imprimare Email
Joi, 18 Iunie 2009 07:10

Eugen MihaljekÎn aceste zile, la Sighetu-Marmaţiei s-a desfăşurat Cupa “Hermes” la tenis de câmp, concurs din cadrul calendarului competiţional al Federaţiei Române de Tenis, competiţie organizată de profesorul Eugen Mihaljek şi de soţii Severa şi Sorin Oniţa, generoşi sponsori ai sportului alb sighetean. Publicul a avut parte de o serie de meciuri spectaculoase, dintre care se detaşează finala categoriei 18 ani băieţi, în cadrul căruia Michael Fudulache (CSS Sighet) a dispus de Bogdan Roman, sportivul TC Star Baia Mare. Locurile I au fost obţinute, în ordinea categoriilor, de sportivii Clubului Sportiv Şcolar Sighet: Sergiu Mutafoff, Diana Sechel, Vlad Oniţa, Alexandru Purdilă, Raluca Ghinda, Michael Fudulache şi Sorina Trifoi, precum şi de Dănuţa Vanci de la TC Baia Mare. Pe locul II s-au clasat sportivii Gabriel Liahovici (TC Baia Mare), Georgiana Laza (TC Mark Cluj-Napoca), Alin Iuhas (TC Star Baia Mare), Rareş Grad (CSS Sighet), Oana Sechel (CSS Sighet), Bogdan Roman (TC Star Baia Mare) şi Andreea Ierima (CSS Sighet). Promiţătoare au fost evoluţiile jucătoarelor Andreea Layis şi Iulia Dumă - ambele de la CSS Sighet, care au debutat în competiţie la vârsta de numai şapte ani. Primii clasaţi au fost premiaţi cu cupe, diplome şi premii în obiecte.

Citeşte mai mult...
 
Raliul International Eurocarpatica a trecut de doua ori si prin Botiza PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Duminică, 14 Iunie 2009 20:55

Vineri, la ora 16.30, din centrul orasului Targu Lapus s-a dat startul Raliului International Eurocarpatica in care s-au inscris 20 de echipaje din Ungaria, Cehia si Italia. La start au luat parte inclusiv echipe ce merg an de an in raliul Paris- Dakar: Szalay, Palik,(prezentatorul F1 la RTL Klub si director la Hungaroring), Zlapetal, Liszi, dar si masini de top: BMW X5, Nissan Pickup, Mitsubishi L200, Proto.

Sâmbătă seara, organizatorii au schimbat traseul. Din cauza ploilor din ultimele doua zile pe o portiune de munte traseul a devenit inaccesibil, astfel Maramuresul istoric, mai exact Botiza, a avut parte de doua etape de rally raid in loc de una cum era programat initial. Etapa de sambata: Targu Lapus – Baiut – Botiza - Grosii Tiblesului si etapa de duminica, o proba speciala: Botiza-Baiut.

Clasamentul pana la aceasta ora se prezinta astfel:

Ultima actualizare Luni, 15 Iunie 2009 09:16
Imagini Video
 
Sigheteanul Marius Bilasco este campion cu Unirea Urziceni PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 13 Iunie 2009 06:35

Marius BilascoMarius Ioan Bilaşco (născut la data de 13 iulie 1981 la Sighetu Marmaţiei, Maramureş, România) este un fotbalist român care evoluează în prezent pe postul de atacant la formaţia de primă ligă Unirea Urziceni. Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai constanţi fotbalişti din anii 2000 în Liga 1, deşi nu a rupt niciodată gura târgului sau nu a reuşit să marcheze foarte multe goluri pentru echipele la care a evoluat. Bilaşco a reuşit să bifeze aproape 200 de prezenţe în primul eşalon fotbalistic al ţării.

Produs al Şcolii de Fotbal "Nicolae Dobrin" din Piteşti, Marius Bilaşco a reuşit prima sa performanţă notabilă în timpul junioratului, reuşind să devină Campion Naţional la Juniori alături de Sporting Piteşti. În plus, a reuşit să bifeze 32 de apariţii în echipa naţională de juniori a României.

Cel poreclit Bilă a debutat la echipa mare a celor de la FC Argeş în anul 1998. Pe 24 octombrie 1998, el debuta în Liga 1, într-un meci câştigat de formaţia sa cu scorul de 1-0 în faţa lui FC Naţional. În total, în acest prim sezon în care a evoluat la echipa piteşteană, Bilaşco a jucat 6 meciuri, nereuşind să marcheze niciun gol.

Ultima actualizare Sâmbătă, 13 Iunie 2009 07:43
Citeşte mai mult...
 
Lituania - Romania 0-1/ Lucescu Jr debuteaza cu o victorie PDF Imprimare Email
Duminică, 07 Iunie 2009 06:37

Daca acesta ar fi fost primul meci al preliminariilor, am fi putut spune ca Romania are sanse reale de a ajunge la Mondialul din Africa de Sud. In conditiile actuale insa, tricolorii (cu Apostol, Mara si Danciulescu titulari) au aratat ca fotbalul romanesc poate spera la mai mult dupa victoria cu 1-0 din Lituania (gol Marica in minutul 39). Razvan Lucescu debuteaza cu un succes la carma nationalei, iar viitorul pare sa sune ceva mai bine dupa debarcarea lui Piturca, Victor Piturca.

Grupa 7:

Sebia - Austria 1- 0 (Milijas (pen.) 7' )
Lituania - Romania 0 - 1 (Marica 38')

Ultima actualizare Duminică, 07 Iunie 2009 06:58
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior361362363364365366367368369370UrmătorSfârşit »

Page 369 of 399

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact