logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
La Călineşti se face echipă de fotbal de liga a IV-a PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Mai 2009 07:33

Ieri, au început lucrările de modernizare la terenul de fotbal din comuna Călineşti. După cum ne-a informat primarul Mihai Nemeş, se va amenja drumul de acces, se nivelează terenul din zonă, după care se va introduce apa şi curentul electric. Primarul Nemeş intenţionează să înfiinţeze o echipă de fotbal pe care să o înscrie în Divizia D. Tinerii din localitate au nevoie de sport, în prezent ei activând pentru alte echipe din Maramureşul istoric. Pentru punerea proiectului în practică este nevoie de un buget de 25.000 de lei. Principalul sponsor al echipei va fi, deocamdată, primarul Nemeş, care va încerca să atragă şi alţi oameni de sport cu posibilităţi materiale. “Tinerii din comună şi satele aparţinătoare merită să aibă posibilitatea să joace fotbal pe un teren adecvat. De asemenea, cetăţenii au nevoie de o echipă de fotbal pentru a ieşi duminica să se recreeze şi distreze la un meci de fotbal. Dacă alte localităţi pot susţine activităţi sportive, noi de ce nu am reuşi.

Ultima actualizare Sâmbătă, 23 Mai 2009 07:37
Citeşte mai mult...
 
FC Baia Mare - Marmatia Sighet 2 - 0 PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2009 19:36

2 - 0 scor final in derbiul Maramuresului din Liga a III-a. FC Baia Mare s-a impus pe teren propriu in fata Maratiei Sighet, dupa golurile lui Bichiri, in prima repriza, respectiv Batin, in partea a doua a meciului (minutul 83, din centrarea lui Colar).

Clasamentul seriei a 6-a la cele doua extreme ramane neschimbat. FC Baia Mare continua sa fie lider, in timp ce Marmatia e deja retrogradata de pe ultima pozitie.

Ultima actualizare Vineri, 22 Mai 2009 19:50
Citeşte mai mult...
 
Selectionerul Lucescu a anuntat stranierii pentru meciul cu Lituania PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2009 12:33

Razvan Lucescu a anuntat, vineri, numele celor sapte stranieri care vor evolua in meciul cu Lituania, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Fara Mutu, nationala Romaniei va avea in componenta lotului si pe Nesu si Ghioane.

Numele jucatorilor romani legitimati la cluburi de peste hotare care au fost convocati pentru meciul cu Lituania:

Cristian Sapunaru (FC Porto)
Mirel Radoi (Al-Hilal)
Cristian Chivu (FC Internazionale Milano)
Razvan Rat (FC Sahtior Donetk)
Mihai Nesu (FC Utrecht)
Tiberiu Ghioane (FC Dinamo Kiev)
Ciprian Marica (VfB Stuttgart)

Potrivit frf.ro, numele jucatorilor din campionatul Romaniei vor fi anuntate in cursul serii zilei de duminica, 31 mai, dupa disputarea jocurilor din cadrul etapei a 33-a a campionatului Ligii I.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal, liga a III-a. FC Baia Mare - Marmaţia Sighet PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Mai 2009 06:53

Astăzi, de la ora 18.00, pe "Dealul Florilor" vom avea singurul derby judeţean al sezonului, meciul dintre FC Baia Mare şi Marmaţia Sighet. Este derby doar pentru că echipele sunt din acelaşi judeţ, deoarece performanţele celor două sunt complet diferite.

FC Baia Mare este lideră, cu un avans considerabil şi este promovată în liga a II-a încă de acum trei etape, în timp ce Marmaţia ocupă ultimul loc în clasament, cu slabe speranţe (mai degrabă nule) de a părăsi această poziţie.
Dacă despre FC Baia Mare ştim că va merge în liga secundă, despre Marmaţia habar n-avem ce să spunem în acest moment. Am auzit vrute şi nevrute, dar FR de Fotbal va fi cea care va decide până la urmă. Am auzit chiar că şi-ar dori să ia un loc în Divizia B, că vor un loc în C cu actuala echipă, că echipa a doua a Marmaţiei va trage in barajul de promovare. Vom vedea până la urmă ce se va întâmpla. Şi anul trecut, în vară, când era aproape clar că Marmaţia va juca doar în judeţ a apărut problema celor de la Olimpia Satu Mare şi sighetenii au rămas în liga a III-a. Cum banii sunt foarte puţini, ba mai e şi o perioadă de criză, e posibil ca Marmaţia să evolueze şi anul viitor în C.

Ultima actualizare Vineri, 22 Mai 2009 07:36
Citeşte mai mult...
 
Baschet: ONSS - Rezultate si clasament - etapa locala baieti PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 21 Mai 2009 18:43

Echipa baieti Lic FerdinandAzi, 21 mai 2009, de la ora 13, la sala de sport de la Colegiul National "Dragos Voda" a avut loc etapa municipala la baschet baieti din cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar pentru clasele 5-6 sau copii din clase mai mici. Echipele participante au fost : Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", CN "Dragos Voda", Liceul Teoretic "Regele Ferdinand", Scoala "George Cosbuc".

Rezultatele etapei locale de ONSS - baieti:

Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" - Sc „G. Cosbuc” 40-18

Liceul "Regele Ferdinand" - CN "Dragos Voda” 38-26

Finala mica (loc. III-IV):

CN "Dragos Voda” - Sc „G. Cosbuc” 32-18

Finala mare (loc. I-II):

Liceul "Regele Ferdinand" - Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" 40-34

Citeşte mai mult...
 
Un alpinist sighetean a murit în Munţii Himalaya după ce a alunecat pe o pantă PDF Imprimare Email
Joi, 21 Mai 2009 10:36

Levente Szabo, un medic chirurg-traumatolog în vârstă de 39 ani, din Sighetu Marmaţiei, a murit în Munţii Himalaya în timpul unei expediţii maghiare pe vârful Manaslu (8.156 metri). Informaţiile despre tragedie au apărut mai întâi pe site-urile maghiare de alpinism. 

Potrivit informaţiilor furnizate de ofiţerul de presă Vincze Szabolcs pe site-ul oficial al expediţiei, alpinistul originar din Sighet a alunecat pe o pantă îngheţată circa 500 metri, pierzându-şi viaţa în accident. Colegii săi nu au mai putut face nimic pentru el, acesta fiind mort când l-au găsit. Ofiţerul de presă spune că medicul român, stabilit de ceva vreme în Ungaria, a fost îngropat chiar pe munte.

Ultima actualizare Vineri, 22 Mai 2009 07:11
Citeşte mai mult...
 
Baschet: ONSS - Rezultate si clasament - etapa locala fete PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 21 Mai 2009 06:38

Emil Kosztelnik si echipa Lic. FerninandIeri, 20 mai 2009, a avut loc etapa municipala la baschet fete din cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar pentru clasele 5-6 sau copii din clase mai mici. Echipele participante au fost : Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", CN "Dragos Voda", Liceul Teoretic "Regele Ferdinand". Evenimentul s-a desfasurat cu incepere de la ora 13 la Sala CN DV.

Rezultatele etapei locale de ONSS - fete:

Liceul "Regele Ferdinand" - CN "Dragos Voda” 38-21

Liceul "Regele Ferdinand" - Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" 45-20

CN "Dragos Voda" - Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" 32-12

Clasamentul dupa etapa locala:

1. Liceul Teoretic "Regele Ferdinand”

2. Sc "Ioan Mihalyi de Apsa",

3. CN "Dragos Voda".

S-au calificat pentru etapa judeteana de saptamana viitoare Liceul Teoretic "Regele Ferdinand” si Sc "Ioan Mihalyi de Apsa".

Ultima actualizare Joi, 21 Mai 2009 06:59
Citeşte mai mult...
 
Baschet: Olimpiada Nationala a Sportului Scolar pentru clasele V-VI PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Miercuri, 20 Mai 2009 07:29

Azi, 20 mai 2009, are loc etapa municipala la baschet fete din cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar pentru clasele 5-6 sau copii din clase mai mici. Evenimentul are loc cu incepere de la ora 13 la sala de sport de la Colegiul National "Dragos Voda". Echipele participante sunt : Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", CN "Dragos Voda", Liceul Teoretic "Regele Ferdinand".

Joi, 21 mai 2009, de la ora 13, tot la sala de sport de la Colegiul National "Dragos Voda", va avea loc aceeasi etapa dar la baieti. Echipele participante sunt : Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", CN "Dragos Voda", Liceul Teoretic "Regele Ferdinand", Scoala "George Cosbuc".

Ultima actualizare Miercuri, 20 Mai 2009 07:41
Citeşte mai mult...
 
Tenismanii sigheteni, locuri remarcabile la la Trofeul "Gavella" de la Oradea PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Mai 2009 17:50

Recent, la Oradea s-a incheia cea de-a XII-a editie a Trofeului "Gavella", cel mai longeviv turneu de tenis de dupa 1989. Competitia, cuprinsa in calendarul Federatiei Romane de Tenis, se adreseaza in egala masura atat tinerilor cu varstele cuprinse intre 10 si 16 ani, cat si seniorilor. La aceasta prestigioasa competitie, tenisul sighetean a fost reprezentat cu succes de jucatorii Clubului Sportiv :colar Sighet, Raluca Ghinda si Vlad Onita, antrenati de profesorul Eugen Mihaljek. Astfel, Raluca Ghinda a castigat proba de dublu, alaturi de Diana Vlad (Clubul Tenis Profi Arad) si locul III in proba de simplu, iar colegul ei, Vlad Onita, s-a clasat pe locul II in proba de simplu. Amintim ca palmaresul celor doi mai cuprinde si alte trofee "Gavella" cucerite de-a lungul anilor. ~n actuala editie, al carei arbitraj a fost asigurat de arbitrul international Ioan Marginean din Cluj-Napoca, au participat aproape 100 de jucatori din tara si de peste hotare.

Citeşte mai mult...
 
Clubul sighetean Sig-Mar a organizat Cupa "Tisa" la sah PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Mai 2009 17:41

Intr-un cadru natural deosebit si o vreme pe masura, pasul Huta, care desparte judetele Maramures si Satu Mare, a unit tinerii celor doua judete pentru ca, alaturi de cei din Zalau, sa participe la editia I a Cupei "Tisa" la Sah, organizata de Clubul Sportiv Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei. Concursul a fost inregistrat la Federatia Romana de Sah, jucatorii primind punctaje de ierarhizare ELO si CIV (clasificari unice internationale). Cei 48 de participanti, cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani, sunt membri ai cluburilor "Unio", "Apollo" si LPS Satu Mare, "Frasinul" Zalau si CSM Baia Mare, 18 dintre ei fiind legitimati la CS Sig-Mar. Acesta din urma a dat si cei mai tineri concurenti< Andrei Marina-Fit (4 ani si 6 luni) si Matei Gampe (5 ani). 
Turneul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile si ne-am permite sa-l numim chiar "festival al sahului", pentru ca la eveniment au participat si parintii si chiar si bunicii tinerilor jucatori, iar organizatorul Ioan Costiuc a reusit sa imbine in mod fericit placutul cu utilul, motivand atat micii jucatori cat si apartinatorii cu o adevarata serbare campeneasca in jurul focului de tabara.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal judeţean PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Mai 2009 17:00

Liga IV. Nord: Foresta Câmpulung La Tisa - Recolta Săliştea de Sus: 2-1; Zorile Moisei - Rozalina Rozavlea: 7-2; Brişca Sarasău - Minerul Cavnic: 1-2; Marmaţia II Sighet - Salina Ocna-Şugatag: 7-2; Iza Dragomireşti - Bradul Vişeu: 6-2; CSO Borşa - Tisa Sighet: 2-2

Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet in competitii PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 17 Mai 2009 20:27

Ieri, 16.05 si azi 17.05, sportivi ai CSS Sighet, sectia atletism, au participat la Bucuresti la un concurs de Grand Prix - etapa 1, unde au obtinut rezultate onorabile, raportate la numarul total de sportivi participanti. Astfel, Lang Bianca a ocupat locul 4 la proba de 100m si locul 6 la proba de 200m, in timp ce Fornvald Kevin s-a clasat pe locul 12 la proba de 100m si pe locul 14 la cea de 200m.

O alta sportiva a CSS Sighet, foarte cunoscuta in urma performantelor anterioare, Michnea Georgiana, se afla si ea la Bucuresti impreuna cu profesoara ei, intr-un cantonament de pregatire de 10 zile in vederea participarii la concursurile ulterioare.

Ultima actualizare Luni, 18 Mai 2009 06:30
 
Doi fotbalisti sigheteni au fost selectionati in lotul national U15 PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Mai 2009 12:50

Din cei cinci fotbalisti din Maramures care au participat pe 8 mai la primul trial al nationalei Romaniei U15, trei au fost selectionati in lotul largit. Armand Gavaller, Sebastian Goja (ambii Tisa Sighet) si Casian Sere (Inter Baia Mare), vor participa vineri 15 mai la Miercurea Ciuc la un ultim trial care va definitiva lotul reprezentativei U15. Cei trei vor fi insotiti de antrenorul Emil Kemenes, responsabil FRF pentru sectorul juniori in judetul Maramures.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit »

Page 144 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact