logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Vectrix Satulung - Marmaţia Sighet: 4-2, în Cupa României PDF Imprimare Email
Joi, 16 Iulie 2009 07:01

Azi la Satulung s-a disputat partida dintre Vectrix Satulung şi Marmaţia Sighet, contând pentru prima fază a Cupei României. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-2, la capătul unui meci cu multe goluri, obţinând astfel calificarea pentru următoarea fază a competiţiei.

Au marcat: Cătălin Dale ('10), Vasile Merlaş ('24), Claudiu Conea ('31), Augustin Onţ ('75) pentru Vectrix, respectiv Valentin Belbe ('40) şi Adrian Culac ('81) pentru sigheteni, conform emaramures.ro.

Citeşte mai mult...
 
La Sighet se desfasoara primul festival de sah pentru copii sub 12 ani PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 Iulie 2009 07:12

In perioada 19-22 iulie, Sighetu-Marmatiei va fi martorul primului festival de sah pentru copii sub 12 ani organizat in municipiu: “Festivalul de Sah  – Marmatia 2009″. Evenimentul este organizat de Cluburile Sportive Sig-Mar si Marmatia si cuprinde un turneu open raportat la Federatia Romana de Sah pentru obtinerea de norme si calculul coeficientului CIV (clasificare unica internationala), precum si o serie de meciuri amicale si simultane. Pana in prezent si-au anuntat prezenta cluburile de sah din Satu Mare, Cluj-Napoca, Marghita, Sibiu, Botosani, Baia Mare, precum si o delegatie din partea sahistilor din dreapta Tisei, din Transcarpatia ucraineana. Ritmul de joc este de sapte runde in sistem elvetian, timpul de joc de 61 minute total pentru fiecare jucator, iar perecherea jucatorilor se face cu programul Swiss Perfect 98. Arbitrul principal al turneului este Ciprian Muntean, secundat de Zoltan Pall. Pe langa traditionalele cupe, diplome si premii surpriza, organizatorii – respectiv Ioan Costiuc si Andrei Jurassa – au pregatit micilor sahisti vizite la obiectivele turistice din Marmauresul Istoric si in Ucraina vecina.

Citeşte mai mult...
 
Miercuri, Vectrix Satulung – Marmatia Sighet, in Cupa Romaniei PDF Imprimare Email
Marţi, 14 Iulie 2009 06:14

Miercuri, cu incepere de la ora 17.30, terenul din comuna Satulung va gazdui prima faza la nivel de tara a Cupei Romaniei. Acest meci va aduce fata in fata formatiile maramuresene Vectrix Satulung si FC Marmatia Sighetu Marmatiei, formatie ce a retrogradat din Liga a III-a in acest an. Meciul se va disputa dupa regulile Federatiei Romane de  Fotbal. Echipele din Liga a III-a sunt obligate sa foloseasca jucatori juniori numai daca joaca cu echipe din aceeasi categorie competitionala. In acest caz, Marmatia poate folosi ce jucatori doreste. Toate echipele participante in faza I au dreptul sa efectueze maxim 4 inlocuiri de jucatori. Jocurile sunt programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa. In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se  procedeaza la prelungiri si, daca egalitatea persista, la lovituri de  departajare de la 11 m. Echipele programate in Cupa Romaniei nu pot  renunta la jocuri sub sanctiunea eliminarii lor din campionatul in care  participa. Echipa organizatoare trebuie sa asigure asistenta medica (ambulanta si doi medici) pe toata durata desfasurarii jocului.

Citeşte mai mult...
 
Raluca Ghinda a câştigat turneul de tenis de la Sibiu PDF Imprimare Email
Duminică, 12 Iulie 2009 12:34

Raluca GhindaÎn acest sfârşit de săpătmână, jucătoarea de tenis Raluca Ghinda, a mai adăugat un succes la bogatul ei palmares câştigând turneul de tenis dotat cu Trofeul "Plamira" în finala căruia a dispus de Beatrice Seryer (UTA Arad) cu scorul de 2-6; 6-3; 7-6. Participarea la acest important turneu a fost posibilă datorită generozităţii firmei SC „Lohmark” SRL condusă de Vasile Florea. La cei 14 ani (este născută la 12 noiembrie 1995) tânăra jucătoare de tenis legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Sighet - antrenor Eugen Mihaljek, şi membră a Lotului Naţional, Raluca Ghinda are deja un palmares de invidiat: zeci de medalii şi cupe câştigate la concursurile şi turnee din ţară şi din străinătate, este cotată pe locul III printre cei mai buni tenismani din ţară şi este una dintre elevele eminente ale :colii cu clasele I-VIII nr. 2 din Sighetu Marmaţiei.

Ultima actualizare Vineri, 17 Iulie 2009 08:49
Citeşte mai mult...
 
Sigheteanca Ariana Popovici, selectionata in lotul national de baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iulie 2009 05:41

Ariana PopoviciLa Campionatul National de Baschet pentru copii sub 12 ani, desfasurat in tabara “Cerbu”, din Targoviste, tanara Ariana Popovici, jucatoare in echipa de “mini baschet” a Baschet Clubului Olimpic din Sighetu-Marmatiei, a fost selectionata in lotul national. Adriana Popovici, antrenata de Emil Kosztelnik, este eleva in clasa a V-a a Liceului “Regele Ferdinand”. In ceea ce priveste Baschet Clubul Olimpic, acesta a fost infiintat cu mai multi ani in urma de profesorul George Petru Opris, dar, odata cu plecarea acestuia in Baia Mare, activitatea clubului a stagnat, fiind reluata in luna octombrie a anului trecut de profesorii Emil Kosztelnik si Albert Villand cu un efectiv de 60 de copii organizati pe grupe de “baby baschet” pentru elevii claselor II-III si “mini baschet”, pentru cei de clasa a IV-a si a V-a, baieti si fete.

Ultima actualizare Joi, 16 Iulie 2009 15:05
Citeşte mai mult...
 
Interviu cu prof.Emil Kosztelnik - Baschet Club Olimpic Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 08 Iulie 2009 22:03

Sighet Online va prezinta un interviu cu profesorul Emil Kosztelnik ("Baschet Club Olimpic Sighet").

Ultima actualizare Vineri, 10 Iulie 2009 14:32
 
Vectrix Satulung si Marmatia Sighet se vor intalni pe 15 iulie in Cupa Romaniei PDF Imprimare Email
Miercuri, 08 Iulie 2009 05:38

In prima faza a Cupei Romaniei la fotbal, care se va disputa miercuri, 15 iulie, de la ora 17.30, se vor intalni echipele maramuresene AS Vetrix Satulung si Marmatia Sighet. Echipele din Liga a III-a sunt obligate sa foloseasca jucatori juniori numai daca joaca cu echipe din aceeasi categorie competitionala. In acest caz, Marmatia poate folosi ce jucatori doreste. A retrogradat in Liga a IV-a, dar asteptam sa vedem cum va fi pana la finalul inscrierilor in Liga a III-a, unde echipa din Sighet are sanse de a evolua si in acest campionat. Toate echipele participante in faza I au dreptul sa efectueze maxim 4 inlocuiri de jucatori. Jocurile sunt programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, primele echipe fiind organizatoare. In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri si, daca egalitatea persista, la lovituri de departajare de la 11 m. Echipele programate in Cupa Romaniei nu pot renunta la jocuri, sub sanctiunea eliminarii lor din campionatul in care participa. FRF, prin CCA, va delega arbitri si arbitri asistenti pentru fiecare joc, al patrulea oficial urmand a fi desemnat de AJF pe teritoriul careia se desfasoara jocul.

Citeşte mai mult...
 
Orientare cu mountain bike PDF Imprimare Email
Luni, 06 Iulie 2009 07:01

Clubul Sportiv Star Team Baia Mare se pregăteşte intens pentru organizarea primei ediţii a Cupei României la orientare cu mountain bike în probele de sprint, lungă şi medie distanţă, iar după trei zile de concurs se va acorda Trofeul Maramureş. În prezent, arbitrii Karoly Racz (trasator) şi Alexandra Dicso (control), care sunt principalii realizatori ai competiţiei, lucrează la finalizarea hărţilor de concurs.
Vineri, 10 iulie 
Orele 15-16 - validare la Pensiunea Măgura; 
Ora 17 - primul start la sprint Trofeul Maramureş;
Sâmbătă, 11 iulie
Ora 12 - primul start la LD - Cupa României şi etapa a II-a Trofeul Maramureş, locul acţiunii Valea Borcutului;
Duminică, 12 iulie
Ora 11 - primul start MD - Cupa României şi etapa a III-a Trofeul Maramureş. Centrul de concurs Apa Sărată;
Ora 14 - Festivitate de premiere.

Citeşte mai mult...
 
Evolutie bodyfitness masculin - C.E culturism&fitness PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 05 Iulie 2009 10:44
 
Teren de volei pe nisip la Sighetu-Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 04 Iulie 2009 16:21

In incinta complexului de la stadionul de fotbal a rasarit peste noapte un teren acoperit cu nisip pentru volei. Acest lucru s-a intamplat prin materializarea unui vis mai vechi al antrenorului de volei de la CSS Sighet, Zoltan Attila care isi dorea acest lucru de mai multa vreme. Si cum a spus chiar el astazi ''anul asta m-am enervat si am zis ca il fac cumva!''. Si s-a ''enervat'' iar in cateva zile a inceput amenajarea acestui teren de volei pe nisip. Prin bunavointa unor oameni de bine din Sighet s-a facut rost de nisip, de niste utilaje pentru amenajarea zonei, de stalpi pentru fileu si s-a inceput treaba.

Desi ar mai fi nevoie de niste nisip, deocamdata terenul este bun de joc, de luni echipa de volei a CSS Sighet urmand sa inceapa antrenamentele pe teren. Mai sunt unele lucruri de finisat, marcarea terenului, ingradirea lui, dar in linii mari e bun de joc. Printr-un efort comun astazi s-a imprastiat si asezat nisipul pe teren, dl profesor Zoltan A. impreuna cu cateva dintre fetele sale lucrand de zor timp de cateva ore bune. De dimineata de la ora 9:30 si pana in jurul orelor 13:00 s-a muncit mai din greu, mai cu gluma, cu multe dureri de spate si de maini, cu multa sudoare, in soarele care batea bine pe ei, si au reusit sa faca terenul practicabil. Felicitari fetelor pentru munca depusa, un lucru de luat in seama si de admirat! Daca mai multa lume ar face ceva de genul a ceea ce ati facut voi foarte multe s-ar putea face in Sighet. Aviz edililor si Consiliului Local.

Ultima actualizare Vineri, 23 Octombrie 2009 11:25
Citeşte mai mult...
 
Prezentare concurente la categoria fitness sub 1,63 cm - C.E culturism@fitness 2009 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 03 Iulie 2009 21:58
 
Tinerii şahişti sigheteni, locul IV la Festivalul Internaţional de la Cap Aurora PDF Imprimare Email
Joi, 02 Iulie 2009 06:23

În perioada 19-28 iunie, Federaţia Română de Şah a organizat, la Cap Aurora, ediţia I a Festivalului Internaţional de Şah, în cadrul căruia au avut loc două turnee de şah pentru copii, un open pentru juniori şi un open internaţional. Au participat circa 150 de jucători din ţară şi de peste hotare. La acest important eveniment sportiv, Sighetu-Marmaţiei a fost reprezentat de 11 tineri şahişti, cu vârstele cuprinse între 5 şi 9 ani, membri ai Clubului Sportiv “Sig-Mar”. Fără a folosi vorbe mari, şahiştii sigheteni s-au impus în faţa colegilor de la celelalte cluburi, odată pentru că au fost cei mai tineri (secţiunea de copii a Clubului “Sig-Mar” funcţionează doar din luna octombrie 2008), dar şi prin faptul că, la grupa lui de vârstă, Codrin Cotârlă (8 ani) a cucerit locul II şi, nu în ultimă instanţă, echipa s-a plasat pe locul patru. 
Poziţii merituoase au ocupat şi jucătorii Dan Alexandru Dicu (8 ani), Alexandru Roşu (7 ani) şi Clara Costache (7 ani), iar micuţul Andrei Fiţ-Marina (4 ani şi 6 luni) a cucerit Cupa pentru cel mai tânăr jucător. “Cupa ca şi cupă, dar Andrei a făcut 2,5 puncte, un rezultat la care, având în vedere vârsta, nu ne-am fi aşteptat!”, mărturiseşte instructorul Ioan Costiuc, care i-a însoţit pe micii şahişti. 

Ultima actualizare Vineri, 03 Iulie 2009 19:40
Citeşte mai mult...
 
Evolutie la categoria bodyfitness masculin - juniori la C.E de culturism si fitness PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 01 Iulie 2009 14:36
Ultima actualizare Miercuri, 01 Iulie 2009 14:39
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit »

Page 141 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact