logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Rezultatele etapei a II-a a returului diviziei D Maramures la fotbal PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2009 15:12

Fotbal judetean. Rezultatele etapei a II-a a returului diviziei D Maramures

Seria Nord:

Tisa Sighetu Marmatiei - Zorile Moisei 3-0

Salina Ocna Sugatag - Bradul Viseu de Sus 10-1

Rozalina Rozavlea - Recolta 3-1

Marmatia II - Minerul Cavnic 8-0

CSO Borsa - Brisca Sarasau 5-0

Iza Dragomiresti - Foresta 0-1

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Martie 2009 19:00

Programul şi arbitrii partidelor din week-end

Seria Sud

Someşul Ulmeni - Asten Tăuţii Măgherăuş. Arbitri: A. Pop - R. Despa şi A. Mureşan. Observator: A. David
Minerul Băiţa - FC Gloria Renel Baia Mare. Arbitri: A. Şuta - M. Bumb şi D. Marchiş. Observator: E. Necula
AS Moller Fărcaşa - Vectrix Satulung. Arbitri: A. Hotico - A. David şi A. Erdokozi. Observator: I. Marchiş
CS Arsenal - Spicul Ardusat. Arbitri: M. Bărbuş - C. Lucaci, V. Bota. Observator: I. Bartha
Unirea Şişeşti - Spicul Mocira. Arbitri: M. Mândruţ - N. Maticu şi O. Gurban. Observator: Fl. Gherghel
FC 2 Baia Mare - Progresul Şomcuta Mare. Arbitri: B. Bilaşco - T. Oros şi L. Perţa. Observator: A. Rosznyai
Lăpuşul Tg. Lăpuş va sta Dinamo Hideaga s-a retras din campionat şi va pierde toate jocurile cu 3-0.
Partide se vor disputa sâmbătă, cu începere de la ora 13 - juniorii, respectiv 15 - seniori. Jocurile de la Ulmeni şi din Băiţa se vor disputa duminică, orele de disputare rămânând aceleaşi.

Citeşte mai mult...
 
Meciul Romania – Serbia, programat fix la Ora Pamantului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Martie 2009 08:47

A fost anuntat demult faptul ca pe 28 martie 2009 se va celebra pentru prima data Ora Pamantului si la noi in tara, o ora in care cei care doresc sunt invitati sa stea o ora pe intuneric, sa stinga toate luminile si sa opreasca orice aparat care consuma curent ca un semn de respect pentru natura si pentru a arata ca suntem deschisi sa participam la actiuni care vizeaza politicile de clima. Cu siguranta foarte multe persoane din intreaga lume vor participa la aceasta actiune, insa, ce ne facem cu romanii microbisti care cu siguranta vor vrea sa vizioneze meciul Romania – Serbia care se desfasoara in Ora Pamantului?!

Conform autoritatilor, in Romania foarte multe cladiri publice se vor alatura campaniei Earth Hour Romania, campanie initiata de World Wide Fund for Nature, si vor sta pe intuneric. Ba mai mult, spectacolele sau concertele programate intre orele 20.30 si 21.30 se vor tine la lumina lumanarii.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Unirea Ungheni - CS Marmatia Sighet 2:0 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 27 Martie 2009 18:50

De la ora 15 s-a desfasurat meciul dintre Unirea Ungheni si CS Marmatia Sighet 96. Din pacate pentru echipa sigheteana, gazdele au reusit sa deschida scorul in preajma minutului '20, urmand ca la aproximativ o jumatate de ora de la inceputul meciului sa stabileasca scorul finalŞ Unirea Ungheni - CS Marmatia Sighet 2:0. Din pacate, echipa locala de fotbal dovedeste ca nu reuseste sa faca fata in liga a III-a de fotbal. In acest moment a coborât pe ultima pozitie a clasamentului seriei a VI-a din liga a III-a de fotbal, cu doar 13 puncte acumulate, la o diferenta destul de mare de puncte de "zona liniştită" a grupei.

Cu toate că exista voci care spun că CS Marmaţia '96 va juca şi sezonul viitor în liga a III-a, dacă îşi va dori, deoarece s-au retras deja foarte multe echipe din campionat şi se vor mai retrage şi altele, ar fi insa foarte rusinos ca CS Marmatia să rămână şi-n acest an în liga a III-a doar datorită conjuncturilor, nu datorita performanţei.

Ultima actualizare Vineri, 27 Martie 2009 19:34
Citeşte mai mult...
 
Ai datorii, nu primeşti nimic! PDF Imprimare Email
Joi, 26 Martie 2009 10:26

Anul trecut, Consiliul Judeţean a dat 19,4 miliarde lei vechi pentru activitatea sportivă din Maramureş. Anul acesta, iniţial, Comisia de Sport prezidată de Gabriel Zetea a propus suma de 20 miliarde, aceasta fiind suplimentată în comisie la 25 miliarde.

Propunerea comisiei a trecut şi de Comisia de Buget - Finanţe şi va intra vineri, alături de celelalte propuneri, la discuţiile în plen şi, ulterior, la aprobare. Împărţirea se va face pe baza unor criterii proprii ale CJ pe baza proiectelor care vor fi depuse  de cluburile şi asociaţiile sportive.
Gabriel Zetea: "Există trei direcţii de finanţare. Ar fi cluburile divizionare, cluburile de copii şi juniori şi alocarea unor sume pentru evenimente sportive. Trebuie să spunem că aceşti bani nu se vor da toţi odată. Avem aici etape de finanţare. Anul trecut, spre exemplu au fost două etape. Anul acesta nu ştim exact, pentru că ar putea exista şi rectificări bugetare. Este însă foarte important de ştiut că nu putem finanţa cluburile care nu pot prezenta un certificat fiscal din care să reiasă că nu au datorii la stat.

Ultima actualizare Marţi, 24 Noiembrie 2009 22:40
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Maine, CS Marmatia joaca in deplasare la Unirea Ungheni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 26 Martie 2009 09:40

Mâine, cu începere de la ora 15, se vor disputa jocurile din cadrul etapei a 22-a a Ligii a III-a, seria a VI-a. CS Marmaţia Sighet va juca în deplasare, la Ungheni, un meci foarte greu, din care trebuie să scoată maximum de puncte, fiind in acest moment pe penultima pozitie a clasamentului. Cu toate ca exista voci care spun că CS Marmaţia va juca şi sezonul viitor în liga a III-a, daca îşi doreşte, deoarece s-au retras deja foarte multe echipe din campionat şi se vor mai retrage şi altele, ar fi foarte rusinos ca CS Marmatia Sighet 96 să rămână şi-n acest an în liga a III-a doar datorită conjuncturilor, nu datorita performanţei. Să nu uităm că majoritatea fondurilor Sighetului pe segmentul sportiv se duc către acest grup privat de fotbal, în timp ce unele secţiuni ale CSS Sighet cu performanţe naţionale de notorietate nu beneficiază decât de firmiturile rămase de la masa acestui club. Dacă tot primesc bani din bugetul local, este firesc să vrem să vedem şi performanţă.

Ultima actualizare Joi, 26 Martie 2009 09:51
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga a IV-a - prima etapa din retur PDF Imprimare Email
Luni, 23 Martie 2009 15:23

Rezultatele primei etape din retur in seria Nord:                                                                                          
Zorile Moisei - Foresta Campulung la Tisa: 0:1                                                                                
Brisca Sarasau - Iza Dragomiresti: 2:1                                                                                      
Minerul Cavnic - CSO Borsa: 0:1                                                                                                      
Recolta Salistea de Sus - Marmatia II Sighet: 0:7                                                                     
Bradul Viseu de Sus - Rozalina Rozavlea: 5:3                                           
Tisa Sighet - Salina Ocna Sugatag: 2:2.                                          

Clasament:
  1. Marmatia II Sighet - 31p (74-16) - 12
  2. CSO Borsa - 30p (38-13) - 12
  3. Foresta C. la Tisa - 24p (28-18) - 12
  4. Salina O. Sugatag - 19p (33-27) - 12
  5. Tisa Sighet - 18p (27-19) - 12

Ultima actualizare Luni, 23 Martie 2009 15:34
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Inter Ena Fagaras - Marmatia Sighet: 2-1 PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Martie 2009 19:23

CS Marmatia Sighet 96 a pierdut meciul jucat in deplasare cu Ena Inter Fagaras cu 2-1. In aceste conditii, echipa locala se indeparteaza tot mai mult de sansa de a ramane in liga a III-a de fotbal. 

Rezultate etapa a 21-a:
Avantul Reghin - FC Zalau: 0-2
Inter Ena Fagaras - Marmatia Sighet: 2-1
Liberty II Oradea - Unirea Ungheni: 2-0
FC Baia Mare - Sanatatea Cluj: 5-0
Silvania Simleu - FC Cisnadie: 4-0
FC Seso Iara - Bihorul Beius: 1-3
CSM Sebes - FC II Bihor: 1-1
Gloria II Bistrita - Gaz Metan Tg. Mures: 2-2
CFR II Cluj - Unirea Dej: 0-1

Citeşte mai mult...
 
Tenismena Raluca Ghinda a participat la doua turnee oficiale PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Martie 2009 12:42

Raluca GhindaTenismena Raluca Ghinda (CSŞ Sighetu Marmaţiei) a participat, recent, la două turnee organizate de către federaţia de specialitate. La primul dintre el, cel de la Cluj-Napoca, dotat cu Cupa “Winner”, Raluca a ajuns pînă în semifinale, atît la simplu, cît şi la dublu. La al doilea turneu, cel de la Arad, sigheteanca a disputat finala, fiind învinsă de sportiva legitimată la Sportul Studenţesc, Ioana Ducu. Un alt sportiv sighetean care a luat parte la turneul de la Cluj este Vlad Oniţa, care a ajuns pînă în semifinale. Cei doi tenismeni sînt legitimaţi la CSŞ Sighetu Marmaţiei şi sînt antrenaţi de profesorul de specialitate Eugen Mihaljek.

Citeşte mai mult...
 
Sambata incepe returul ligii a IV-a de fotbal PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Martie 2009 10:20

Intrare stadion SighetCampionatul judeţean al Diviziei D se va relua la finele acestei săptămâni, cu meciurile din prima etapă a returului. Peste o săptămână, vor intra la treabă şi echipele din cele două serii de judeţ.

AJF Maramureş ne-a informat că jocurile vor începe la ora 15.00 (seniori), respectiv 13.00 (juniori), iar pentru etapele intermediare vom avea ora 17.00 (15.00) în luna aprilie, respectiv 18.00 (16.00) în luna mai. Datele de disputare a etapelor: 22, 29 martie, 5, 12, 15 (intermediară), 22 (intermediară), 26, 29 (intermediară) aprilie, 3, 6 (intermediară), 10, 17, 24, 27 (intermediară) şi 31 mai.
La seria Sud avem o luptă între trei echipe, cu un plus pentru Someşul Ulmeni, care are două puncte avans faţă de Ardusat şi cinci faţă de Spicul Mocira. Echipele aflate în imediata apropiere pot încurca fruntaşele, mai ales că vom avea şi multe intermediare.
La seria Nord, lupta se dă între două echipe, Marmaţia II şi CSO Borşa. Va fi interesant până la final, mai ales că există şi posibilitatea ca anumite aspecte să depindă şi de capacitatea primei echipei a sighetenilor de a rămâne în Liga a III-a.

Citeşte mai mult...
 
CS Marmaţia Sighet 96 spera la victorie in deplasare la Ena Fagaras PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Martie 2009 07:48

Astăzi, cu începere de la ora 15, CS Marmatia Sighet 96 va juca in deplasare cu o alta echipa candidata la retrogradare, dar cu un punctaj mult mai bun – Ena Inter Fagaras. Un rezultat bun este obligatoriu pentru jucătorii lui Bălan şi Ghinda daca isi doresc sa ramana cu sanse de a scapa de retrogradare.

Ena Inter Făgăraş – CS Marmaţia Sighet 96 . Arbitri: Dezso Hompoth (Odorheiu Secuiesc) - Călin Flanja şi Aurel Moldovan (Tg. Mureş). Rezervă: Attila Balint (Odorheiu Secuiesc). Observator: Constantin Stroe (Bucureşti)

FC Baia Mare - Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Arbitri: Florin Marcu (Oradea) - Dionisie Matei şi Elena Munteanu (Tg. Mureş). Rezervă: Mara Iscru (Băiţa - Bihor). Observator: Tiberiu Satmari (Tg. Mureş)

Ultima actualizare Vineri, 20 Martie 2009 08:01
Citeşte mai mult...
 
CROS SCOLAR LA SIGHETU-MARMATIEI PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 18 Martie 2009 19:52

Marti de la orele 15:00 in parcul Gradina Morii a avut loc etapa municipala la cros atletic scolar, in organizarea Clubului Sportiv Scolar Sighetu-Marmatiei. A participat un numar de aproximativ 100 de copii de la mai multe scoli generale si licee din Sighet( Sc. Gen. Nr 2, 3, 4, 5, 9,10 liceul ''Regele Ferdinand”, liceul ''Taras Sevscenko” Grupul Scolar Forestier, Liceul pentru Industrie Mica si Servicii) dar si de la Sc. Gen din Budesti. Cu aceasta ocazie felicitari domnului profesor de la Budesti pentru efortul si implicarea depuse in pregatirea fetelor, aceleasi fete care acum cateva luni au fost intr-un cantonament la Ocna Sugatag. Concursul s-a desfasurat pe categorii, si anume clasele V-VI, VII-VIII, IX-X si XI-XII baieti si fete. Nu a lipsit din intrecere spiritul de competitie, copii participanti depunand eforturi intense pentru a fi printre primii la finis. Au existat si abandonuri, nu toti copii avand o conditie fizica buna. Dar merita toti sa fie felicitati pentru ca au participat la cros, fiecare dupa cum a putut.

Ultima actualizare Joi, 19 Martie 2009 20:11
Citeşte mai mult...
 
Pugilistul sighetean Andrei Logos, aur în Cupa României la tineret PDF Imprimare Email
Luni, 16 Martie 2009 08:26

În perioada 8-14 martie, la Complexul “Alutus”, din Mangalia, s-a desfăşurat Cupa României la Box, întrecere rezervată tineretului. Printre cei 104 tineri boxeri din întreaga ţară s-au numărat şi pugiliştii Clubului Sportiv Şcolar din Sighetu Marmaţiei, antrenaţi de Adrian Şteţca şi Claudiu Râşco, şi nu numai că au participat, dar au urcat pe podiumul câştigătorilor, dovedind încă o dată valoarea şcolii de box sighetene. Astfel, Andrei Logoş a cucerit medalia de aur la 48 kg, iar Daniel Mihai cea de bronz, la 69 kg. Competiţia a fost oficiată de doi arbitri AIBA (Asociaţia Internaţională de Box Amatori) şi doi arbitri republicani, delegatul general al competiţiei fiind Costică Fieraru. Cupa României este un criteriu de selecţie pentru alcătuirea lotului naţional care va participa la Campionatul European de tineret de la Varşovia, lot în care sperăm că se va număra şi tânărul campion, Andrei Logos.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146UrmătorSfârşit »

Page 141 of 146

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact