logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Un alpinist sighetean a murit în Munţii Himalaya după ce a alunecat pe o pantă PDF Imprimare Email
Joi, 21 Mai 2009 10:36

Levente Szabo, un medic chirurg-traumatolog în vârstă de 39 ani, din Sighetu Marmaţiei, a murit în Munţii Himalaya în timpul unei expediţii maghiare pe vârful Manaslu (8.156 metri). Informaţiile despre tragedie au apărut mai întâi pe site-urile maghiare de alpinism. 

Potrivit informaţiilor furnizate de ofiţerul de presă Vincze Szabolcs pe site-ul oficial al expediţiei, alpinistul originar din Sighet a alunecat pe o pantă îngheţată circa 500 metri, pierzându-şi viaţa în accident. Colegii săi nu au mai putut face nimic pentru el, acesta fiind mort când l-au găsit. Ofiţerul de presă spune că medicul român, stabilit de ceva vreme în Ungaria, a fost îngropat chiar pe munte.

Ultima actualizare Vineri, 22 Mai 2009 07:11
Citeşte mai mult...
 
Baschet: ONSS - Rezultate si clasament - etapa locala fete PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 21 Mai 2009 06:38

Emil Kosztelnik si echipa Lic. FerninandIeri, 20 mai 2009, a avut loc etapa municipala la baschet fete din cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar pentru clasele 5-6 sau copii din clase mai mici. Echipele participante au fost : Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", CN "Dragos Voda", Liceul Teoretic "Regele Ferdinand". Evenimentul s-a desfasurat cu incepere de la ora 13 la Sala CN DV.

Rezultatele etapei locale de ONSS - fete:

Liceul "Regele Ferdinand" - CN "Dragos Voda” 38-21

Liceul "Regele Ferdinand" - Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" 45-20

CN "Dragos Voda" - Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" 32-12

Clasamentul dupa etapa locala:

1. Liceul Teoretic "Regele Ferdinand”

2. Sc "Ioan Mihalyi de Apsa",

3. CN "Dragos Voda".

S-au calificat pentru etapa judeteana de saptamana viitoare Liceul Teoretic "Regele Ferdinand” si Sc "Ioan Mihalyi de Apsa".

Ultima actualizare Joi, 21 Mai 2009 06:59
Citeşte mai mult...
 
Baschet: Olimpiada Nationala a Sportului Scolar pentru clasele V-VI PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Miercuri, 20 Mai 2009 07:29

Azi, 20 mai 2009, are loc etapa municipala la baschet fete din cadrul olimpiadei nationale a sportului scolar pentru clasele 5-6 sau copii din clase mai mici. Evenimentul are loc cu incepere de la ora 13 la sala de sport de la Colegiul National "Dragos Voda". Echipele participante sunt : Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", CN "Dragos Voda", Liceul Teoretic "Regele Ferdinand".

Joi, 21 mai 2009, de la ora 13, tot la sala de sport de la Colegiul National "Dragos Voda", va avea loc aceeasi etapa dar la baieti. Echipele participante sunt : Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", CN "Dragos Voda", Liceul Teoretic "Regele Ferdinand", Scoala "George Cosbuc".

Ultima actualizare Miercuri, 20 Mai 2009 07:41
Citeşte mai mult...
 
Tenismanii sigheteni, locuri remarcabile la la Trofeul "Gavella" de la Oradea PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Mai 2009 17:50

Recent, la Oradea s-a incheia cea de-a XII-a editie a Trofeului "Gavella", cel mai longeviv turneu de tenis de dupa 1989. Competitia, cuprinsa in calendarul Federatiei Romane de Tenis, se adreseaza in egala masura atat tinerilor cu varstele cuprinse intre 10 si 16 ani, cat si seniorilor. La aceasta prestigioasa competitie, tenisul sighetean a fost reprezentat cu succes de jucatorii Clubului Sportiv :colar Sighet, Raluca Ghinda si Vlad Onita, antrenati de profesorul Eugen Mihaljek. Astfel, Raluca Ghinda a castigat proba de dublu, alaturi de Diana Vlad (Clubul Tenis Profi Arad) si locul III in proba de simplu, iar colegul ei, Vlad Onita, s-a clasat pe locul II in proba de simplu. Amintim ca palmaresul celor doi mai cuprinde si alte trofee "Gavella" cucerite de-a lungul anilor. ~n actuala editie, al carei arbitraj a fost asigurat de arbitrul international Ioan Marginean din Cluj-Napoca, au participat aproape 100 de jucatori din tara si de peste hotare.

Citeşte mai mult...
 
Clubul sighetean Sig-Mar a organizat Cupa "Tisa" la sah PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Mai 2009 17:41

Intr-un cadru natural deosebit si o vreme pe masura, pasul Huta, care desparte judetele Maramures si Satu Mare, a unit tinerii celor doua judete pentru ca, alaturi de cei din Zalau, sa participe la editia I a Cupei "Tisa" la Sah, organizata de Clubul Sportiv Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei. Concursul a fost inregistrat la Federatia Romana de Sah, jucatorii primind punctaje de ierarhizare ELO si CIV (clasificari unice internationale). Cei 48 de participanti, cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani, sunt membri ai cluburilor "Unio", "Apollo" si LPS Satu Mare, "Frasinul" Zalau si CSM Baia Mare, 18 dintre ei fiind legitimati la CS Sig-Mar. Acesta din urma a dat si cei mai tineri concurenti< Andrei Marina-Fit (4 ani si 6 luni) si Matei Gampe (5 ani). 
Turneul s-a desfasurat pe parcursul a doua zile si ne-am permite sa-l numim chiar "festival al sahului", pentru ca la eveniment au participat si parintii si chiar si bunicii tinerilor jucatori, iar organizatorul Ioan Costiuc a reusit sa imbine in mod fericit placutul cu utilul, motivand atat micii jucatori cat si apartinatorii cu o adevarata serbare campeneasca in jurul focului de tabara.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal judeţean PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Mai 2009 17:00

Liga IV. Nord: Foresta Câmpulung La Tisa - Recolta Săliştea de Sus: 2-1; Zorile Moisei - Rozalina Rozavlea: 7-2; Brişca Sarasău - Minerul Cavnic: 1-2; Marmaţia II Sighet - Salina Ocna-Şugatag: 7-2; Iza Dragomireşti - Bradul Vişeu: 6-2; CSO Borşa - Tisa Sighet: 2-2

Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet in competitii PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 17 Mai 2009 20:27

Ieri, 16.05 si azi 17.05, sportivi ai CSS Sighet, sectia atletism, au participat la Bucuresti la un concurs de Grand Prix - etapa 1, unde au obtinut rezultate onorabile, raportate la numarul total de sportivi participanti. Astfel, Lang Bianca a ocupat locul 4 la proba de 100m si locul 6 la proba de 200m, in timp ce Fornvald Kevin s-a clasat pe locul 12 la proba de 100m si pe locul 14 la cea de 200m.

O alta sportiva a CSS Sighet, foarte cunoscuta in urma performantelor anterioare, Michnea Georgiana, se afla si ea la Bucuresti impreuna cu profesoara ei, intr-un cantonament de pregatire de 10 zile in vederea participarii la concursurile ulterioare.

Ultima actualizare Luni, 18 Mai 2009 06:30
 
Doi fotbalisti sigheteni au fost selectionati in lotul national U15 PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Mai 2009 12:50

Din cei cinci fotbalisti din Maramures care au participat pe 8 mai la primul trial al nationalei Romaniei U15, trei au fost selectionati in lotul largit. Armand Gavaller, Sebastian Goja (ambii Tisa Sighet) si Casian Sere (Inter Baia Mare), vor participa vineri 15 mai la Miercurea Ciuc la un ultim trial care va definitiva lotul reprezentativei U15. Cei trei vor fi insotiti de antrenorul Emil Kemenes, responsabil FRF pentru sectorul juniori in judetul Maramures.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal: CF Liberty II - Marmaţia Sighet 2-0 (1-0) PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Mai 2009 10:50

Duelul ultimelor două clasate desfăşurat la Marghita a fost câştigat de Liberty II care s-a impus în faţa ultimei clasate, CS Marmatia Sighet cu 2-0, graţie golurilor marcate de Solomon (35) şi Bârsan (65).

Citeşte mai mult...
 
campionatul naţional de Formaţii al României 2009 - Cupa „Cris – Teens” ediţia I PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 09 Mai 2009 10:10

FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE DANS – Sighetu Marmaţiei

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE FORMAŢII AL ROMÂNIEI 2009 
CUPA „CHRIS – TEENS” EDIŢIA I

Data: 9 – 10 MAI 2009

Locul: SALA POLIVALENTĂ Sighetu Marmaţiei

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE FORMAŢII

Secţiunea: STANDARD
LATINO AMERICANE

Formaţiile vor prezenta coregrafii respectând regulamentul FRDS pentru formaţii.

Citeşte mai mult...
 
Etapa municipala la atletism la Sighetu-Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 07 Mai 2009 18:20

Azi de la orele 15:00 la stadionul municipal, sub organizarea Clubului Sportiv Scolar-sectia atletism, din Sighetu-Marmatiei, a avut loc etapa municipala de atletism pentru copiii din ciclul primar, respectiv clasele I-IV. Probele de concurs au fost 50m viteza atat la fete cat si la baieti si 600m la fete, respectiv 800m la baieti. Participarea a fost numeroasa, la concurs fiind prezenti peste 100 de copii, de la scolile generale din oras( Sc.gen. nr.2, nr.3, nr.9, nr.10, Colegiul ''Regele Ferdinand'', sc.gen. nr.1) si de la scolile generale din Budesti si Ocna Sugatag. Profesorii acestor copii impreuna cu antrenorii de atletism de la CSS Sighet au asigurat buna desfasurare a concursului precum si cronometrajul. Desi e dificil sa tii piept la 100 de copii care nu vor altceva decat sa sara, sa alerge, sa se catere pe orice(ca totusi sunt copii, nu?), acesti profesori au reusit sa duca la bun sfarsit acest concurs.

Citeşte mai mult...
 
Drumul spre baraj PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Mai 2009 09:36

Sâmbătă şi duminică s-au disputat jocurile unei noi etape din liga a IV-a şi din întrecerea de la judeţ II. Someşul Ulmeni şi Marmaţia II Sighet sunt foarte aproape de câştigarea seriilor din care fac parte.

Rămâne să vedem dacă sighetenii vor putea juca în barajul de promovare, deoarece până acum nu ştim un răspuns exact. Vom vedea ce va spune FRF, deoarece Marmaţia are echipă şi în liga a III-a.

Liga a IV-a. Seria Nord

Zorile Moisei - Marmaţia II Sighet: 1-5 (0-3); Viorel Tomoioagă (66) / Baias (30, 35, 43), Chindriş (83), Filimon (90). Arbitri: C. Chişiu - R. Soporan, B. Duruş. Obs. I. Bartha. Juniori: 2-5

Ultima actualizare Miercuri, 06 Mai 2009 09:40
Citeşte mai mult...
 
Tenismenii sigheteni au cucerit locurile I şi III la mai multe competiţii PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Mai 2009 06:02

În ultima perioadă, jucătorii de tenis legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar Sighet, antrenor profesor Eugen Mihaljek, au participat la o serie de competiţii, evoluţia lor fiind apreciată, iar efortul răsplătit. Astfel, la Alba Iulia, la Cupa Consiliului Judeţean la tenis de câmp, Diana Sechel a obţinut locul I, sora ei, Oana Sechel, şi colegul Rareş Grad clasându-se pe locul III. În continuare, la competiţia desfăşurată la Arad, dotată cu “Cupa Fischer - Andrei Pavel”, alături de colegul din Alba Iulia, Bogdan Borza, sportivul Vlad Oniţa a câştigat proba de dublu, la simplu clasându-se pe locul III. La aceeaşi competiţie, Raluca Ghinda s-a clasat la dublu pe locul III, făcând pereche cu Teodora Rotaru de la TCAS Piteşti.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit »

Page 137 of 146

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact