logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Mitica si Bogdan Chivu au castigat turneul de tenis “Tata si copilul” PDF Imprimare Email
Miercuri, 07 Octombrie 2009 07:35

Sambata si duminica, la Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat turneul de tenis “Tata si copilul”, competitie rezervata exclusiv familiilor de jucatori. In urma celor doua zile de joc si – de ce nu – de antren si voie buna, turneul arbitrat de Istvan Dobes si Gheorghe Szollosy a fost castigat de familia Bogdan si Mitica Chivu, care a dispus in finala de cuplul Ionuc si Vasile Ofrim. Pe locul III s-a clasat familia Armand si Adrian Gavaller alaturi de revelatia turneului, familia Raluca si Eugen Ghinda. Avand in vedere ca aceasta editie nu a avut niciun sponsor, premiile au fost oferite de organizatorul turneului, profesorul Eugen Mihaljek, constand dintr-o racheta de tenis pentru locul I, castigatorii locurilor II si III primind diferite materiale sportive si, bineinteles, diplome.

Citeşte mai mult...
 
Bihorul Beiuş - Marmaţia Sighet 2-1 PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Octombrie 2009 20:11

Marţi s-au disputat meciurile etapei a 8-a, intermediară, din Liga a 3-a. Iată rezultatele înregistrate in seria a 6-a.

Avântul Reghin - Luceafărul Oradea 0-0

Voinţa Livezile - Turul Micula 4-2
Apostolache (12, 27, 70), Precup (60) / Pop (40), Vădan (47)

Voinţa Sibiu - FC Zalău 3-0
Dâmbean (10), C. Suciu (32),Ghindaru (42 - pen)

Sănătatea Cluj - AFC Od. Secuiesc 1-1
R. Sabo (32) / Ferencz (45)

Unirea Dej - FC Cisnădie 2-2
C. Petrescu (55, 70) / Piko (8), Tarcea (35)

Bihorul Beiuş - Marmaţia Sighet 2-1
Balea (36-aut), Trif (39) / Berki (53)

Ultima actualizare Marţi, 06 Octombrie 2009 20:17
Citeşte mai mult...
 
Cupa Sighet FM la baschet la final PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 05 Octombrie 2009 21:26

In acest sfarsit de saptamana s-a desfasurat la Sighet Cupa Sighet FM la baschet-baieti sub 12 ani. Dupa cum am spus intr-un articol precedent, participarea a fost numeroasa, in competitie inscriindu-se nu mai putin de 8 echipe, care pe parcursul celor 3 zile au daruit un pic de spectacol sportiv publicului participant. Meciurile au fost frumoase, disputate aprig si cu mare daruire de catre fiecare copil participant.

La finalul competitiei, in urma meciurilor jucate, clasamentul arata astfel:

Locul I – ''U'' Mobitelco I Cluj-Napoca

Locul II – Baschet Club Olimpic Baia-Mare

Locul III – ''Speranta'' Cluj-Napoca

Locul IV – Baschet Club For You Cluj-Napoca

Locul V – ''U'' Mobitelco III Cluj-Napoca

Locul VI – LPS Satu-Mare

Locul VII – Baschet Club Olimpic Sighetu-Marmatiei

Locul VIII – ''U'' Mobitelco II Cluj-Napoca


Primele 3 locuri au primit cupe si medalii, iar toti copii participanti la competitie au primit cate o diploma de participare.

Titlul de cel mai tanar participant a fost adjudecat de catre un component al B.C Olimpic Sighet, Varga Ciprian, in varsta de 8 ani.

Ultima actualizare Luni, 05 Octombrie 2009 22:23
Citeşte mai mult...
 
Sigheteanul Codrin Cotarlan, locul I la concursul de sah de la Sibiu PDF Imprimare Email
Luni, 05 Octombrie 2009 20:01

La finele saptamanii trecute, la Sibiu s-a desfasurat Cupa “Shopping City” la sah, turneu care face parte din circuitul Grand Prix Junior 2009. Printre cei peste 50 de jucatori din intreaga tara s-a aflat si micul geniu sighetean, Codrin Cotarlan, elev al Scolii cu clasele I-VIII “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa”, legitimat la Clubul Sportiv “Sig-Mar” din Sighetu-Marmatiei care nu s-a dezmintit nici de data asta cucerind locul I la grupa lui de varsta, succes cu atat mai meritoriu cu cat, din cate am aflat de la antrenorul sau Ioan Costiuc, a jucat cu mult peste valoarea lui, respectiv cu un Rtg. de 795 puncte a jucat la nivel de 1156 puncte. Cu toate ca are numai 8 ani, tanarul Codrin Cotarlan are deja “o cariera”, fiind detinatorul a mai multe cupe si locuri I, II si III la diferite turnee din tara.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Seria a VI-a. CS Marmatia - Gloria II Bistrita 1-5 (0-1) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 02 Octombrie 2009 16:13

Astazi, de la ora 15, s-au disputat jocurile etapei a 7-a din Liga a III-a, seria a VI-a. Marmatia Sighet a primit vizita echipei Gloria Bistrita II, reusind sa piarda meciul in fata acestora cu scorul de 1-5. Dupa meciul castigat etapa trecuta in deplasare, asteptarile erau foarte mari de la jucatorii antrenati de Vasile Oana si Attila Ghinda, insa acestia au pus garda jos in acest meci. Dupa ce prima repriza s-a terminat cu scorul de 0-1, a urmat o repriza secunda dezastruoasa pentru sigheteni. In cele sapte etape disputate pana acum, sighetenii n-au reusit decat doua victorii in deplasare si doua rezultate de egalitate pe teren propriu.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Seria a VI-a – Sighetenii joaca acasa cu Gloria Bistrita II PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Octombrie 2009 08:09

Astazi, de la ora 15, se vor disputa jocurile etapei a 7-a din Liga a III-a, seria a VI-a. Singura reprezentanta a judetului in acest esalon, Marmatia Sighet, va intalni, pe teren propriu, Gloria Bistrita II. Jucatorii antrenati de Vasile Oana si Attila Ghinda incearca sa obtina prima victorie acasa in aceasta editie de campionat. In cele sase etape disputate pana acum, sighetenii n-au reusit decat doua victorii in deplasare si doua rezultate de egalitate pe teren propriu. Partida va fi arbitrata de Valeriu Demian – Ferencz Tunyogi (ambii din Zalau) si Costin Florescu (Huedin). Obs. Stefan Szilagyi (Satu Mare) si Alexandru Terhes (Oradea).

Ultima actualizare Vineri, 02 Octombrie 2009 12:27
Citeşte mai mult...
 
La Sighet va avea loc Campionatul National de Sah pe echipe PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Septembrie 2009 11:50

Clubul Sportiv Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei a avut onoarea ca Federatia Romana de Sah sa-i incredinteze organizarea Campionatului National de Sah pe echipe, in superliga Divizia B (masculin) seria III, eveniment care dovedeste inca o data calitatea sahului sighetean si capacitatea organizatorica a membrilor clubului. Din cate am aflat de la Ioan Costiuc, la prestigiosul eveniment si-au anuntat deja intentia de a participa echipe din Satu Mare, Oradea, Arad, Timsoara, Deva, Hunedoara, Alba Iulia, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Brasov si, bineinteles, Baia Mare. Componenta echipelor este de trei seniori, doi juniori plus trei rezerve, regulamentul competitiei putand fi consultat pe site-ul federatiei, www.frsah.ro.

“Este o mare onoare pentru clubul nostru si pentru municipiu, dar in acelasi timp este si o mare responsabilitate: am toata increderea ca atat administratia publica locala, cat si publicul iubitor de sah va intelege asta si ne va sprijini in efortul nostru in asigurarea unor conditii care sa se ridice la nivelul prestigiului competitiei si onoarei care ni s-a oferit de catre federatie”, a declarat Ioan Costiuc. Campionatului National de Sah pe echipe se va desfasura in perioada 21-25 octombrie, intr-o locatie pe care o vom anunta din timp.

Citeşte mai mult...
 
Mega turneu de baschet la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 29 Septembrie 2009 19:05

In acest sfarsit de saptamana in Sighet va avea loc un turneu de baschet pentru copii sub 12 ani-baieti, Cupa ''Sighet FM'', organizat de catre Baschet Club Olimpic(Emil Kosztelnik si Albert Villand), Sighet FM, Primaria Sighet si Asociatia Judeteana de Baschet Maramures. Numarul total de copii participanti va fi undeva in jurul a 100 de persoane.

Echipele participante la turneu sunt: U Mobitelco Cluj, care participa la turneu cu 3 echipe, Speranta Cluj, Baschet Club FOR YOU-Cluj, Baschet Club Olimpic Baia Mare, Liceul Sportiv Satu-Mare si implicit echipa Baschet Club Olimpic Sighet.

Programul turneului este urmatorul:

-vineri intre orele 14:00-19:00, meciurile se vor disputa in sala de sport a Colegiului National ''Dragos Voda''(sala noua).

-sambata intre orele 9:00-18:00, meciurile se vor disputa in sala de sport a Colegiului National ''Dragos Voda'' si in sala de sport a liceului ''Leovey Klara''

-duminica de la orele 9:00 se vor disputa finalele turneului la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei.

Iubitorii de baschet sunt asteptati la meciuri si sa sustina echipa B.C Olimpic si pe antrenorii ei.

Mentionam ca aceste informatii ne-au fost puse la dispozitie de dl. profesor Emil Kosztelnik, iar pe aceasta cale ii multumim pentru amabilitate.

Succes tuturor echipelor si spiritul de fair-play sa domine competitia!

Ultima actualizare Luni, 05 Octombrie 2009 21:26
 
FOTBAL-LIGA A IV-A-Marmatia, Borsa si Sighet, la egalitate in fruntea clasamentului PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Septembrie 2009 08:55

Etapa a saptea a ligii a IV-a - Seria nord a adus cateva modificari importante in clasament. Acest lucru s-a intamplat dupa ce comisia Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures a depunctat formatia Marmatia Sighet pentru jocul din etapa trecuta castigat in fata Tisa Sighet. In ultimele meciuri, atat Marmatia, cat si Borsa si Tisa Sighet au castigat jocurile pe care le aveau programate, iar fiecare au acumulat cate 18 puncte – diferenta fiind data de golaveraj.

Marmatia se mentine pe primul loc, pe locul secund este Borsa, iar pe locul trei Tisa Sighet. Zorile Moisei este pe locul patru, la trei puncte de plutonul fruntas.

Ultima actualizare Marţi, 29 Septembrie 2009 11:38
Citeşte mai mult...
 
Foresta C-lung - CS Marmatia II PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 27 Septembrie 2009 20:56

In cadrul Ligii a IV-a Seria Nord, azi de la orele 17:00 s-a disputat meciul de fotbal dintre Foresta Campulung la Tisa si CS Marmatia II. Desi echipa gazda a inceput meciul foarte dornica de a face o figura frumoasa in fata suporterilor, experienta si-a spus cuvantul, oaspetii jucand un fotbal putin mai tehnic si mai alert. Scorul final a fost de 8-3 pentru CS Marmatia II, un scor corect de altfel.

La juniori meciul a fost castigat tot de echipa CS Marmatia II, cu scorul de 5-2.

Desi nu prea are sustinere din partea autoritatilor locale, echipa Foresta este sustinuta de niste oameni inimosi, care isi sacrifica timpul lor liber pentru a face sa mearga inainte o miscare sportiva. O miscare care in alte parti la acest nivel este incurajata si sustinuta atat de comunitate prin autoritatile ei cat si de sponsori. Dar la noi nu se prea inghesuie nimeni la nivel de Liga a IV-a sa sustina sportul practicat de fotbalisti amatori, dar care totusi uneori pun mai mult suflet in ceea ce fac decat un fotbalist de prima liga.

 
Volei. CSS Sighet - CSS 2 Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 27 Septembrie 2009 20:30

Astazi de la orele 12:00, la Sala Polivalenta din municipiul nostru s-a disputat meciul de volei dintre echipele CSS Sighet si CSS 2 Baia Mare. Meci frumos, aprig disputat de ambele parti. Echipa CSS Sighet a avut un inceput mai slab, dar si-a revenit in setul a doilea, desi nu a reusit sa il castige. Meciul a fost foarte strans pe toata durata lui, echipa gazda fiind tot timpul in ''coasta'' baimarencelor.

Scorul final a fost de 3-0 la seturi in favoarea CSS 2 Baia Mare. Le felicitam oricum pe fetele de la CSS Sighet pentru prestatia foarte buna, zic eu, si le asteptam la meciul urmator cu o mai mare daruire.

Fac un apel pe aceasta cale catre cei care vor sa urmareasca un meci de volei de calitate sa vina sa le incurajeze pe fete, poate asa se vor simti si ele mai bine si vor simti ca au un public in fata caruia sa dea totul pentru castig. Vom afla data urmatorului meci si vom afisa acest lucru pe site.

Ultima actualizare Vineri, 23 Octombrie 2009 11:24
Citeşte mai mult...
 
Azi a avut loc Crosul Sighetului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 26 Septembrie 2009 17:03

Ne bucurăm să vă spunem că azi, 26 septembrie 2009, de la ora 10, a avut loc in centrul vechi al orasului nostru Crosul Sighetului. Aceasta manifestare a fost organizată de către Sighet Online, CS Inter 07, Sighet FM, Bilaşco Bogdan şi Primăria Sighet. Crosul ar fi fost imposibil fără sprijinul sponsorilor: SC Club Metropolis SRL, Asociaţia Valea Verde, SC Club Monaco SRL, dl. Ovidiu Nemes si dl. Ioan Sustic. Parteneri media: Sighet Online, Sighet FM, Radio Sighet. Alături ne-a fost Comisia Sport-Cultura si Sanatate din cadrul Primăriei în calitate de co-organizatori, iar Jandarmeria, Politia Rutiera si Serviciul de Ambulanta au vegheat la buna desfasurare a crosului. Le mulţumim tuturor pentru tot sprijinul acordat şi le transmitem şi pe această cale ca îi dorim aproape de noi şi la următoarele evenimente pe care dorim să le realizăm. Mulţumim concurenţilor că au avut încredere in Crosul Sighetului şi că au participat la această competiţie. Multumim profesorilor de sport care au fost acolo si ne-au ajutat.

Ultima actualizare Marţi, 13 Octombrie 2009 16:40
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. CSM Sebeş - Marmaţia Sighet 1-3 PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Septembrie 2009 19:23

Rezultatele şi marcatorii partidelor Ligii a III-a, seria a VI-A, etapa a 6-a:

Avântul Reghin - Turul Micula 1-3
Fodor (90) / Vădan (14), Pop (66), Zsiga (84)
Voinţa Sibiu - AFC Od. Secuiesc 2-1
Foro (15), Suciu (30) / Iorga (75 - pen.)
Unirea Dej - FC Zalău 2-2
Fărcaş (30), Ungur (48) / Podină (10), Vaşvari (17)
Bihorul Beiuş - FC Cisnădie 2-1
Szabo (10), Tăuţ (55 pen) / Rivera (45)
Unirea Ungheni - Luceafărul 1-1
B. Pop (27) / Fl. Neaga (20)
CSM Sebeş - Marmaţia Sighet 1-3
Ciucă (11) / Sel (31), Berki (42), Pan (63)

Ultima actualizare Vineri, 25 Septembrie 2009 19:35
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit »

Page 135 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact