logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Bistrita-Nasaud si Maramures, la barajul pentru liga a treia PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Iunie 2009 18:35

Vointa Livezile, castigatoarea Ligii a 4-a din judetul Bistrita-Nasaud va juca la baraj impotriva reprezentantei judetului Maramures. Aceasta va fi desemnata in urma meciului de departajare dintre Somesul Ulmeni si CSO Borsa, echipele care au castigat cele doua serii din Liga a 4-a maramureseana.

Invingatoarea in seria Sud, Somesul Ulmeni, a castigat la 5 puncte o grupa cu 15 echipe, adunand 79 de puncte si un golaveraj uluitor, 160-18. In cealalta serie, Nord, formata din 12 echipe, s-a impus Marmatia II Sighet, la 4 puncte in fata următoarei formatii, CSO Borsa.

Insa Marmatia II nu va putea accede in liga a treia deoarece prima echipa a clubului joaca deja in acest esalon. Barajul local, Ulmeni- Borsa, este programat maine, 4 iunie pe Stadionul Dealul Florilor, iar cel pentru liga a treia se va juca in 17 iunie, pe teren neutru.

Ultima actualizare Miercuri, 03 Iunie 2009 20:02
Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a desfăşurat Cupa “Speranţa” la volei PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Iunie 2009 06:32

La finele săptămânii, sala de sport a Liceului “Regele Ferdinand” din Sighetu-Marmaţiei a găzduit Cupa “Speranţa” la volei, un turneu de old-boys organizat de Asociaţia Sportivă “Speranţa” din municipiu. Au participat două echipe locale şi două din dreapta Tisei, din localitatea Dibrova. În final, pe locul I s-a clasat echipa “Speranţa”, locurile II şi III fiind cucerite de cele două echipe din Ucraina, urmate pe locul IV de cea de-a doua echipă sigheteană, numită ad-hoc “Didactica”. La evenimentul sportiv a participat şi Vasile Iovdi, preşedintele Asociaţiei Culturale “Dr. Ioan Mihalyi de Apşa” a Românilor din Transcarpatia.

Citeşte mai mult...
 
Simultan de sah sustinut de maestrul international Constantin Ionescu la Sighet PDF Imprimare Email
Miercuri, 03 Iunie 2009 06:26

Duminica, pe terasa unui hotel de pe malul Izei, la Sighetu-Marmatiei, 34 sahisti sigheteni au incercat sa reziste cat mai mult in fata marelui maestru international Constantin Ionescu, cu prilejul unui simultan de sah sustinut de cel care este Secretar General al Federatiei Romane de Sah. Chiar pusi in fata unui mare maestru, jucatorii legitimati la CS "Sig-Mar", condus de Ioan Costiuc, nu s-au lasat intimidati si au facut trei remize la seniori (Petru Culcear, Csillik Zoltan si Sebastian Richard) si, din bunavointa si spiritul pedagogic al maestrului bucurestean, alte trei cu mai tinerii Stefania Miculescu, Alexandru Dicu si Clara Fotache. Printre superlativele partidei, amintim ca cel mai tanar jucator, Andrei Marina-Fit, are doar patru ani si jumatate, iar cel mai in varsta, Nicolae Maliar, 70 de ani.

Citeşte mai mult...
 
Baraj între Someşul Ulmeni şi Marmaţia Sighet PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Iunie 2009 07:09

Punct final în cele două serii ale Ligii a IV-a. Someşul Ulmeni şi Marmaţia 2 Sighet se vor întâlni pe stadionul “Dealul Florilor” pentru a disputa meciul de baraj pentru stabilirea echipei care va juca un alt meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Jocul va începe la ora 17, fiind programat joi, 4 iunie. Pe de altă parte, echipele câştigătoare a celor două serii de juniori vor juca miercuri, 3 iunie, de la ora 17, meciul care va stabili cea mai bună echipă din Maramureş la acest segment de vârstă. În fine, finala Cupei României pe judeţ se va juca în 7 iunie, ora 17, pe stadionul “Dealul Florilor”. Trofeul va fi disputat de Vectrix Satulung şi Salina Ocna Şugatag.

Seria Nord (ultima etapă)
Zorile Moisei - Salina Ocna Şugatag 6-6
Rozalina Rozavlea - Tisa Sighet 4-2
Marmaţia - Bradul Vişeu 24-1
CSO Borşa - Recolta Săliştea 4-2
Iza Dragomireşti - Minerul Cavnic 9-0
Foresta Câmpulung - Brişca Sarasău 4-0

Ultima actualizare Duminică, 09 August 2009 23:06
Citeşte mai mult...
 
Baschet: ONSS - etapa judeteana (3 iunie 2009) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 31 Mai 2009 06:53

Echipa baschet baieti - Lic FerdinandMaine, 3 iunie 2009, cu incepere de la ora 10, va avea loc la Sala Polivalenta Sighet etapa judeteana a olimpiadei nationale a sportului scolar pentru clasele 5-6 sau copii din clase mai mici, la baieti si la fete. S-au calificat pentru etapa judeteana de saptamana viitoare, la baieti: Liceul Teoretic "Regele Ferdinand” Sighet, Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" Sighet, Sc. „Nicolae Iorga” Baia Mare, Colegiul National „Vasile Lucaciu” Baia Mare, iar la fete: Liceul Teoretic "Regele Ferdinand” Sighet, Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" Sighet, Colegiul National „Vasile Lucaciu” Baia Mare, Sc. „Al. I. Cuza” Baia Mare.

Programul competiei - Miercuri, 3 iunie 2009:

Ora 10-11: Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" Sighet - Sc. „Nicolae Iorga” Baia Mare (BAIETI)

Ora 11-12: Liceul Teoretic "Regele Ferdinand” Sighet - Sc. „Al. I. Cuza” Baia Mare (FETE)

Ora 12-13: Liceul Teoretic "Regele Ferdinand” – C.N.  „Vasile Lucaciu” Baia Mare (BAIETI)

Ora 13-14: Sc "Ioan Mihalyi de Apsa" - C.N.  „Vasile Lucaciu” Baia Mare (FETE)

Ultima actualizare Marţi, 02 Iunie 2009 15:03
Citeşte mai mult...
 
Rezultatele penultimei etape din liga a III-a seria a 6-a PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 30 Mai 2009 13:03

CFR II Cluj - CSM Sebes 0 - 3

Unirea Ungheni - Gloria II Bistrita 5 - 1

FC Cisnadie - FC Zalau 3 - 4

Gaz Metan Targu Mures - Avintul Reghin 4 - 0

FC Bihor II  Liberty II Oradea 4 - 1

Unirea Dej - FC Baia Mare 2 - 3

Marmatia Sighetu Marmatiei - FC SESO Iara 1 - 0

Citeşte mai mult...
 
Doar Marmaţia are nevoie de victorie PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Mai 2009 06:57

Astăzi, cu începere de la ora 18, se va disputa penultima etapă a campionatului. Dacă FC Baia Mare, care este promovată, va juca fără niciun fel de problemă la Unirea Dej, Marmaţia Sighet, care ocupă ultimul loc şi este retrogradată, va juca, pe teren propriu, cu Seso Iara, şi încearcă să câştige toate cele trei puncte pentru a îndeplini norma.

Programul etapei
CFR Cluj II - CSM Sebeş
Unirea Ungheni - Gloria Bistriţa II
FC Cisnădie - FC Zalău
Gaz Metan Tg. Mureş - Avântul Reghin
FC Bihor Oradea II - Liberty Oradea II
Unirea Dej - FC Baia Mare 
Arbitri: Marius Şuhan (Suceava) - Lucian Grigoraş (Fălticeni) şi Lilioara Grămadă (Suceava). Obs.: Dan Jiga (Bistriţa)
CS Marmaţia - FC Seso Iara

Ultima actualizare Vineri, 29 Mai 2009 06:59
Citeşte mai mult...
 
Maestrul internaţional de şah Constantin Ionescu susţine un simultan la Sighet PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Mai 2009 06:01

La sfârşitul săptămânii, secretarul general al Federaţiei Române de Şah (FRS), marele maestru internaţional de şah Constantin Ionescu, face o vizită “de lucru” la Sighet. Acesta se va întâlni cu membrii Clubului de şah “Sig-Mar”, condus de Ioan Costiuc, club care doar în câţiva ani de la înfiinţare a reuşit să organizeze câteva turnee şi openuri, să participe la un open internaţional şi a organizat o şcoală de şah la care sportul minţii este studiat de peste 60 de copii sub zece ani. Programul vizitei secretarului general FRS cuprinde şi un simultan care va avea loc sâmbătă şi duminică.

Citeşte mai mult...
 
Un nou succes al jucătorilor de tenis de la CSS Sighet PDF Imprimare Email
Joi, 28 Mai 2009 05:49

În perioada 21-26 mai, la Cluj-Napoca s-a desfăşurat competiţia dotată cu Cupa Univers T “Iulius Mall”, organizată de clubul CS Mark Tenis, sub egida Federaţiei Române de Tenis de Câmp, competiţie la care, alături de cei 110 tineri sportivi din toate zonele ţării, cu vârstele cuprinse între 10 şi 16 ani, a participat şi echipa de sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar Sighet, antrenată de profesorul Eugen Mihaljek. Aşa cum ne-au obişnuit, jucătorii de tenis sigheteni au avut o evoluţie excelentă, doi dintre ei urcând şi pe podiumul câştigătorilor. Astfel, Diana Sechel a cucerit locul I, urmată de Raluca Ghinda care, accidentată fiind, a cucerit totuşi un binemeritat loc III atât la proba de simplu, cât şi la cea de dublu. Tot pe locul III s-a clasat Oana Sechel, colegul lor, Vlad Oniţa, ajungând până în sferturile de finală.

Citeşte mai mult...
 
Atletii veterani din Ocna Sugatag, locul II la supermaratonul Arad-Bekescsaba PDF Imprimare Email
Marţi, 26 Mai 2009 09:58

Timp de doua zile s-a desfasurat a 12-a editie a supermaratonului Arad-Bekescsaba si Bekescsaba-Arad, pe o distanta de 200 km. Concursul s-a desfasurat pe mai multe sectiuni< ciclism, alergare si role. In prima zi s-a alergat 103 km, iar in cea de-a doua zi s-a alergat pe o distanta de 93 km. Asociatia Atletilor Veterani \"Salina\" Ocna Sugatag, compusa din Dumitru Stan, Alexandru Loghin, Nicolae Marza (ambii din Cluj), Ioan Constantinescu si Daniel Sumalau (ambii din Ploiesti), a ocupat locul doi la categoria 250-300 ani (se aduna varstele concurentilor, n.r.). Locul 5 a fost ocupat de echipa Master Atletic Club Baia Mare. Tot locul 5 la general l-au ocupat maramuresencele Maria Mois, Diana Draghici, Rodica Prodan etc. Veteranii maramureseni au primit premii in bani, obiecte, medalii si cupe. Urmatorul concurs este program a se disputa pe 21 iulie, la Ludus.

Citeşte mai mult...
 
Baschet: ONSS - etapa judeteana PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 25 Mai 2009 20:36

Miercuri, 3 iunie 2009, va avea loc la Sala Polivalenta Sighet etapa judeteana a olimpiadei nationale a sportului scolar pentru clasele 5-6 sau copii din clase mai mici, la baieti si la fete. S-au calificat pentru etapa judeteana de saptamana viitoare Liceul Teoretic "Regele Ferdinand” si Sc "Ioan Mihalyi de Apsa", atat la fete cat si la baieti. Acest eveniment este posibil datorita efortutilor profesorului Emil Kosztelnik si ale domnului doctor Stefanca Vasile.

Programul detaliat al competiei precum si alte informatii despre acest eveniment o sa publicam in week-end.

Ultima actualizare Luni, 25 Mai 2009 20:54
Citeşte mai mult...
 
Boxerul sighetean Andrei Logos a cucerit medalia aur in Turcia PDF Imprimare Email
Luni, 25 Mai 2009 10:26

Dupa ce luna trecuta a cucerit medalia de aur la Cupa Romaniei la Box, desfasurata la Mangalia, la sfarsitul saptamanii, tanarul boxer legitimat la Clubul Sportiv Scolar Sighet, Andrei Logos, a cucerit medalia de aur, categoria 48 kg, la un turneu international desfasurat in Turcia. Pentru pugilistul antrenat de Adrian Stetca si Claudiu Rasco, succesul din Turcia inseamna inca un pas spre Campionatul European de tineret ce se va desfasura in Varsovia, Polonia. Date mai concrete va vom oferi la intoarcerea pugilistului sighetean din cantonament.

Citeşte mai mult...
 
La Călineşti se face echipă de fotbal de liga a IV-a PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Mai 2009 07:33

Ieri, au început lucrările de modernizare la terenul de fotbal din comuna Călineşti. După cum ne-a informat primarul Mihai Nemeş, se va amenja drumul de acces, se nivelează terenul din zonă, după care se va introduce apa şi curentul electric. Primarul Nemeş intenţionează să înfiinţeze o echipă de fotbal pe care să o înscrie în Divizia D. Tinerii din localitate au nevoie de sport, în prezent ei activând pentru alte echipe din Maramureşul istoric. Pentru punerea proiectului în practică este nevoie de un buget de 25.000 de lei. Principalul sponsor al echipei va fi, deocamdată, primarul Nemeş, care va încerca să atragă şi alţi oameni de sport cu posibilităţi materiale. “Tinerii din comună şi satele aparţinătoare merită să aibă posibilitatea să joace fotbal pe un teren adecvat. De asemenea, cetăţenii au nevoie de o echipă de fotbal pentru a ieşi duminica să se recreeze şi distreze la un meci de fotbal. Dacă alte localităţi pot susţine activităţi sportive, noi de ce nu am reuşi.

Ultima actualizare Sâmbătă, 23 Mai 2009 07:37
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit »

Page 132 of 142

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact