logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Lupta stransa pentru cupa "Picu Serban" la sah pentru copii PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Noiembrie 2009 10:33

A treia editie a cupei de sah "Picu Serban", organizata de asociatia YMCA Baia Mare si federatia YMCA Romania, si-a desemnat samnata, 14 noiembrie, castigatorii. Competitia deschisa tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 7-14 ani a fost una deosebit de animata, dupa cum a precuzat Alina Pop, director YMCA Baia Mare. La concurs au participat copii atat din Baia Mare, cat si din Sighetu-Marmatiei si Satu Mare. 

Castigatorii sunt: 
- premiul I - Blidar Raul (Baia Mare, 10 ani) : diploma + laptop 
- premiul II - Calauz Florin (Baia Mare, 13 ani): diploma + laptop 
- premiul III - Luca Ioana Sanziana (Satu Mare, 10 ani): diploma + tabla de sah 
- mentiune I - Cotarlan Codrin (Sighetu - Marmatiei, 8 ani): diploma + ceas 
- mentiune II - Lumei Fulvia-Carina (Sighetu-Marmatiei, 8 ani): diploma + ceas 
- mentiune III - Sava Bogdan (Baia Mare, 9 ani) : diploma + ceas.

Citeşte mai mult...
 
Azi, CS Marmatia 96 joaca acasa cu FC Turul Micula PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 17 Noiembrie 2009 09:41

CS Marmatia 96 joaca azi acasa cu FC Turul Micula in cadrul etapei a 15-a a seriei 6 din Liga a treia de fotbal. Meciul incepe de la ora 14.00 si este arbitrat de catre Teodor Rusu (Cluj Napoca). Asistenti: Alexandru Cerei Alexandru (Cluj Napoca) si Marius Balint (Cluj Napoca). Observatori: Dinu Lucaciu Dinu (Jibou) si Ivan Toma (Bistrita).

Sighetenii ocupa locul al 17-lea in clasament, cu un total de 13 puncte adunate in trei victorii si patru egaluri, in timp ce Turul Micula se afla pe 15. CS Marmatia este obligata sa castige daca nu vrea sa termine turul campionatului pe o pozitia codasa. l

Citeşte mai mult...
 
Boxerii sigheteni au cucerit patru medalii de aur si doua de argint PDF Imprimare Email
Luni, 16 Noiembrie 2009 21:57

La sfarsitul saptamanii, intre zilele de 14 si 15 noiembrie, la Oradea s-a desfasurat editia a XXIX-a a Turneului International de Box “Gongul Oradean”, organizata de Asociatia Judeteana de Box Bihor, CS Crisul Oradea si Directia Judeteana pentru Sport Bihor, intrecere pugilistica la care au participat sportivi din mai multe judete ale tarii si trei echipe din Ungaria, municipiul Sighetu-Marmatiei fiind reprezentat de echipa Clubului Sportiv Scolar antrenata de Adrian Stetca si Claudiu Rasco, echipa care a confirmat din nou calitatea scolii de box sighetene cucerind patru medalii de aur si doua de argint. Astfel, medalii de aur au fost cucerite de pugilistii Andrei Logos (48 kg), Ovidiu Ghereben (59 kg), Marius Sidau (64 kg) si Bogdan Macioca (71 kg), sportivii Sergiu Filimon (48 kg) si Raul Bedeoan (75 kg) cucerind cate o medalie de argint. Succesul de la Oradea completeaza palmaresul, de altfel de invidiat al tinerilor pugilisti sigheteni: doar in acest an, Marius Sidau este  actualul Campion National la Cadeti, are la activ locuri I, II si III la turnee nationale si internationale si din cele 36 meciuri sustinute a castigat 31, Ovidiu Ghereben este medaliat cu bronz la Campionatul Nationale Cadeti, Andrei Logos a cucerit medalia de aur la Cupa Romaniei si locul I in Turcia, Sergiu Filimon este clasat pe locul V la Campionatul National Cadeti, iar Bogdan Macioca este vicecampion national la categoria lui de greutate.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a Nord.Tisa Sighet – liderul de toamna al seriei nord PDF Imprimare Email
Luni, 16 Noiembrie 2009 14:31

Tisa Sighet este lider de toamna, la doua puncte distanta de CSO Borsa. Duminica s-a disputat meciul restanta din ultima etapa a toamnei. Fata in fata au fost formatiile Rozalina Rozavlea si Marmatia 2 Sighet. 

Desi sighetenii porneau favoriti, cei de la Rozavlea au reusit sa castige cu scorul de 6-4 (1-2). In urma acestui rezultat, Marmatia ramane de locul trei in campionat la opt puncte de lider. Si in aceasta serie asteptam omologarea rezultatelor din partea AJF Maramures, precum si clasamentul final omologat. 

Clasament 
1. Tisa Sighet 13 12 0 1 56-13 36 (+15) 
2. CSO Borsa 13 11 1 1 49-20 34 (+16) 
3. Marmatia 2 Sighet 13 9 1 3 56-17 28 (+10)

Citeşte mai mult...
 
In Salistea de Sus se construieste o sala de sport PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Noiembrie 2009 16:39

In orasul Salistea de Sus se afla in constructie o sala de sport care va avea o capacitate de 50 de locuri in tribuna. Investitia se deruleaza prin Compania Nationala de Investitii si este in valoare de de 3,6 milioane lei. Lucrarile, demarate in toamna acestui an, vor fi finalizate in vara anului viitor. Dupa cum ne-a informat primarul Stefan Iuga, sistematizarea pe verticala va fi suportata din bugetul local. Valoarea lucrarilor care vor fi executate cu fonduri proprii se ridica la 600.000 de lei. Constructia va fi amplasata in apropierea celor doua scoli din localitate.

Citeşte mai mult...
 
AFC Od. Secuiesc - Marmaţia Sighet 3-0 (2-0) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Noiembrie 2009 16:12

In etapa a 14 - a a Ligii a III -a de fotbal, CS Marmatia a pierdut pe terenul echipei AFC Odorheiu Secuiesc cu scorul de 3 la 0. Marcatori: Lazar (7, 14) si Ferencz (56) pentru Odorheiu Secuiesc.

Partida a inceput la ora 14.00 si a fost abitrata de un cuplu din Bistrita cu Daniel Ciobanica la centru, Mihai Marica si Paul Tamas la cele doua magini.

Rezultatele si marcatorii seriei a VI-a:

Luceafărul Oradea - Sănătatea Cluj 3-0
Dumiter (4, 55), Cipău (61)
Avântul Reghin - CSM Sebeş 1-2

Ultima actualizare Vineri, 13 Noiembrie 2009 18:16
Citeşte mai mult...
 
Mr. Olympia 2009 PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Noiembrie 2009 14:51

2009 – editia a 44-a a concursului Mr. Olympia, sala New Orleans, Las Vegas. După cum stiti, concursurile de Mr. Olympia sunt foarte disputate, diferenta în puncte, dar si în realitate, între concurentii de vârf este foarte mică. Dar, nu în acest an! Jay Cutler a fost fără nicio îndoială cel mai bun, chiar la distantă de ceilalti. Pozele care urmează vor fi foarte clare în acest sens. Dacă anul trecut, Cutler si-a pierdut titlul la mică diferentă, anul acesta, campionul de anul trecut, Dexter Jackson, abia a intrat în premii 3!
   Tot anul, tot felul de vorbe s-au fluturat prin toate publicatiile de specialitate, sugerând că Jay nu poate intra în formă maximă înainte de concurs, după cum a avut probleme similare si în anii trecuti. Din contră, Cutler le-a arătat tuturor că poate atinge forma maximă înaintea concursului pentru titlul suprem, Mr. Olympia. Recucerind titlul, Cutler a stabilit si un record istoric, fiind astfel primul care îsi recucereste titlul de Mr. Olumpia!
   Cutler s-a prezentat foarte masiv, „uscat”, cu o definire superbă si mai ales pe coapse, care au fost pe departe cele mai bune din concurs! La fiecare poză, din orice unghi, Cutler si-a dovedit superioritatea si mai ales forma exceptională în care s-a aflat, poate cea mai bună din cariera sa - ceea ce confirmă încă o dată că la acest sport maturitatea si timpul sunt de partea campionilor, nu ca în majoritatea altor sporturi, unde marea performantă se realizează de obicei în anii tineretii. Este al treilea titlu Mr. Olympia pentru Cutler, ceea ce îl pune la egalitate cu recordurile faimosilor Sergio Oliva si Frank Zane.

Citeşte mai mult...
 
AFC Odorheiu Secuiesc - CS Marmatia Sighet, duel pentru evitarea "zonei rosii" PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Noiembrie 2009 09:32

In etapa a 14 - a a Ligii a III -a de fotbal, CS Marmatia va juca pe terenul echipei AFC Odorheiu Secuiesc. Partida va incepe la ora 14.00 si va fi abitrata de un cuplu din Bistrita cu Daniel Ciobanica la centru, Mihai Marica si Paul Tamas la cele doua magini. Observatori au fost desemnati:  Marian Salomir (Cluj) si Mircea Bucur (Targu Mures).

Cele doua formatii sunt vecine in clasament, echipa din Odorhei ocupa pozitia a 14 -a cu 14, puncte, ia Marmatia se afla pe locul 15 cu 13 puncte.  Desi un duel in coada clasamentului, meciul se anunta interesant, ambele echipe vor incerca sa scoata punctaj maxim din aceasta confruntare pentru a se indeparta astfel de zona rosie a clasamentului.

Citeşte mai mult...
 
Pugilistii sigheteni participa la Turneul International “Gongul Oradean” PDF Imprimare Email
Joi, 12 Noiembrie 2009 21:02

La sfarsitul saptamanii, echipa campioana a boxului sighetean, antrenata de Adrian Stetca si Claudiu Rasco, participa la Turneul International de Box “Gongul Oradean” – editia XXIX, organizat in premiera pe ringul unei discoteci oradene, in zilele de 14 si 15 noiembrie.

La acest important turneu, pugilistii Clubului Sportiv Scolar Sighet se vor intrece cu cei din Zalau, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Arad, precum si cu trei echipe din Ungaria. Sperantele de medalii sunt mari, mai ales ca tinerii sportivi sigheteni au excelat in acest an, cucerind o serie de titluri si locuri fruntase in clasament. Astfel, Marius Alexandru Sidau (62 kg) – actualul Campion National la Cadeti – are la activ locuri I, II si III la turnee nationale si internationale si din cele 36 meciuri sustinute a castigat 31> Ovidiu Ghereben (59 kg) este medaliat cu bronz la Campionatul Nationale Cadeti 2009> Catalin Stetiu (57 kg) a cucerit bronz la Cupa Romaniei> Andrei Logos (48 kg), medalia de aur la Cupa Romaniei, locul I in Turcia> Mihai Daniel Mihai (69 kg), medalie bronz la Cupa Romaniei> Daniel Ianos (64 kg), bronz la Campionatul National de tineret> Sergiu Filimon (48 kg), clasat pe locul V la Campionatul National Cadeti si Bogdan Macioca, vicecampion national.

Citeşte mai mult...
 
Cursuri de arbitraj in Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 12 Noiembrie 2009 12:20

Am primit din partea dl.arbitru Bogdan Bilasco, informatia ca Subcomisia de Arbitri de fotbal Sighet subordonata Comisiei Judetene de Arbitraj Maramures si AJF Maramures organizeaza cursuri pentru obtinerea calitatii de arbitru. Mai multe informatii se pot obtine la numarul de telefon 0745244822-Bogdan Bilasco.Cursul este gratuit. E o meserie grea care implica multe sacrificii dar nu se stie niciodata unde poti ajunge ca si arbitru.

Ultima actualizare Joi, 12 Noiembrie 2009 12:42
 
Noi succese ale sectiei de box CSS Sighet. Marius Sidău campion national, Ovidiu Ghereben medaliat cu bronz PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Luni, 09 Noiembrie 2009 17:39
În perioada 1 – 7 noiembrie 2009, la Ploieşti s-a desfaşurat Campionatul Naţional de Box Cadeţi.

Din cadrul secţiei de box a CSS Sighet au participat trei pugilişti antrenaţi de Claudiu Râşco şi Adrian Şteţca. În urma meciurilor disputate s-au obţinut urmatoarele rezultate:

-          La categoria 62 kg, Sidău Marius (14 ani) a obţinut medalia de aur, titlul de campion national.
-          La categoria 59 kg, Ghereben Ovidiu a obţinut medalia de bronz.
-          La categoria 48 kg, Filimon Sergiu s-a clasat si el in primii 8 pugilisti ai competiţiei.

Felicitari tinerilor boxeri şi antrenorilor Claudiu Râşco şi Adrian Şteţca!

Ultima actualizare Luni, 09 Noiembrie 2009 18:44
Citeşte mai mult...
 
Fotbal - Liga a IV-a - Tisa Sighet este liderul seriei nord PDF Imprimare Email
Luni, 09 Noiembrie 2009 15:16

In seria nord a Ligii a IV-a s-a disputat o noua etapa din retur. Liderul seriei s-a impus fara probleme in fata celor din Salistea de Sus. Borsenii au castigat in deplasarea de la Viseu si sunt la doua puncte de locul intai. Marmatia 2 Sighet va juca meciul din aceasta etapa abia in 15 noiembrie. Iza Dragomiresti a castigat lejer intalnirea cu Zorile Moisei si a urcat pe locul patru. In derbi-ul codaselor, Foresta s-a impus in fata celor de la Brisca, urcand pana pe locul opt in clasament. Brisca ramane cu un singur punct din cele treisprezece etape disputate. Ocna Sugatag castiga in deplasarea de la Barsana.

Rezultate tehnice
Foresta Campulung – Brisca Sarasau 6-4
Tisa Sighet – Recolta Salistea de Sus 5-1
Iza Dragomiresti – Zorile Moisei 3-0
Avantul Barsana – Salina Ocna Sugatag 1-5
Bradul Viseu – CSO Borsa 0-3
Rozalina Rozavlea – Marmatia 2 Sighet se va juca in 15 noiembrie.

Citeşte mai mult...
 
Liga a IV-a Seria Nord.Foresta Campulung la Tisa-Brisca Sarasau. PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 08 Noiembrie 2009 20:41

Duminica, 8 noiembrie, de la orele 14:00 la Campulung la Tisa s-a disputat meciul de fotbal dintre echipa locala Foresta si Brisca Sarasau, meci din cadrul Ligii a IV-a Seria Nord, ultima etapa din turul acestui campionat(de fapt e prima etapa a returului). Vreme buna pentru fotbal, spectatori circa 100, dorinta de castig din partea ambelor echipe. Echipa gazda incepe meciul ca si favorita la castig si la capatul celor 90 de minute de joc isi adjudeca meciul cu scorul de 6-4(3-1). Ocaziile au fost numeroase de ambele parti, oaspetii chiar si dupa ce au fost condusi cu 4-1 au jucat tare si au adus scorul la 4-3, profitand si de faptul ca echipa gazda dupa ce a condus la 3 goluri diferenta a lasat meciul mai moale.

La juniori tot gazdele s-au impus castigand in fata celor din Sarasau cu scorul de 4-0.

Ultima actualizare Duminică, 08 Noiembrie 2009 21:07
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit »

Page 131 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact