logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Editia a II-a a Cupei ''Sighet FM'' la baschet a debutat astazi la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 19 Martie 2010 22:30

Azi de la orele 15:00 a inceput Cupa ''Sighet FM'' la baschet, un turneu disputat pe pacursul a 3 zile la Sighetu Marmatiei intre mai multe echipe de baschet din Tg, Mures, Cluj-Napoca, Baia Mare si bineinteles din Sighetu Marmatiei. Meciurile s-au disputat in paralel in salile de sport apartinand liceului ''Leovey Klara'' si Colegiului National ''Dragos Voda'', dupa formula fiecare cu fiecare. Secretariatul a fost asigurat de catre domnii profesori Albert Villand si Toma Beniamin.

Echipele participante la acest turneu sunt:

1.B.C Mures

2.Dinamic CS

3.Olimpic Baia Mare I

4.Olimpic Sighet I

5.Olimpic Baia Mare II

6.Olimpic Baia Mare III

7.Olimpic Sighet II

Mai multe foto&video
 
Fotbal. Sanatatea Cluj - CS Marmatia 3-0 (final) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 19 Martie 2010 16:18

In cadrul etapei 20 a seriei 6 a Ligii a treia la fotbal, CS Marmatia s-a deplasat azi la CS Sanatatea Servicii Publice Cluj. Arbitrii: Ervin Kegyes (Satu Mare), asistat de Sergiu Tudor Albu (Oradea) si Dragos Pascu (Oradea). Observatori: Dionisie Doru Matei (Zalau) si Matei Botezan (Targu Mures).

 

Meciul dintre Sanatatea Cluj - CS Marmatia a inceput la ora 15, scorul final  fiind 3-0 (golul al doilea fiind marcat in urma unei lovituri de la 11 metri) pentru echipa din Cluj Napoca.

Ultima actualizare Vineri, 19 Martie 2010 17:03
Citeşte mai mult...
 
Atletele CSS Sighet au obtinut locuri fruntase la Campionatele Nationale de atletism Juniori I PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 14 Martie 2010 22:35

In perioada 13-14.03.2010 la Bucuresti a avut loc Campionatul National Juniori I la atletism in sala. Din nou atletii sigheteni au fost prezenti la concurs in diferite probe. Reprezentantele CSS Sighet au fost Michnea Georgiana si Trifoi Celia insotite de catre cei doi antrenori, Melinda Oros si Csilik Zoltan.

Revenita dupa o lunga perioada de pauza si refacere de aproximativ un an, Georgiana Michnea a participat la o singura proba in concurs, cea de lungime unde in finala a ocupat locul IV cu 5.69m sariti. Celia Trifoi a participat la probele de 60m, 400m si la cea de stafeta in echipa CSS Dinamo, unde atat ea cat si Georgiana sunt duble legitimate.

La proba de 60m plat, Celia a obtinut in finala locul II si medalie de argint cu timpul de 7:74, in proba de 400m a venit pe locul VII cu un timp de 59:20, iar la proba de stafeta unde a fost in primul schimb a obtinut locul I cu echipa CSS Dinamo.


 
Fotbal-Liga a III-a, seria 6: Marmatia evolueaza la Sanatatea Cluj PDF Imprimare Email
Joi, 11 Martie 2010 10:25

In cadrul etapei 20 a seriei 6 a Ligii a treia, CS Marmatia merge la CS Sanatatea Servicii Publice Cluj. Va arbitra Ervin Kegyes (Satu Mare), asistat de Sergiu Tudor Albu (Oradea) si Dragos Pascu (Oradea). Observatori: Dionisie Doru Matei (Zalau) si Matei Botezan (Targu Mures).

Citeşte mai mult...
 
Un fotbalist sighetean in echipa nationala de fotbal U15 a Romaniei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 Martie 2010 19:41

Practicarea sportului de performanta, pe langa beneficiile aduse sanatatii proprii iti poate deschide si alte porti spre lumea mare a fotbalului. Sa ai un pic de talent, sa fii constiincios, sa iti placa ce faci, sa vrei sa ajungi departe, sunt lucruri pe care nu ti le poate da nimeni. Altele, cum ar fi un antrenor care sa aiba abilitatea sa vada ca ai acel ceva in tine, sa vada ca poti mai mult decat esti tu constient, se castiga prin munca, munca si iar munca. Fotbalul ii poate duce pe multi departe. La inceput in locuri mai putin bagate in seama, apoi incepi incet-incet sa urci scara spre o eventuala recunoastere nationala si de ce nu,mai tarziu si internationala.

Citeşte mai mult...
 
Rezultatele maramuresenilor la Campionatul National de Dans Sportiv PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Martie 2010 08:38

In organizarea cluburilor de dans sportiv “Phoenix” si “Pas in Doi”, din Bucuresti, in colaborare cu Federatia de specialitate, sambata si duminica, in Sala Polivalenta din Parcul Tineretului din Bucuresti, a avut loc Campionatul National de Dans Sportiv. La intreceri au participat si sportivi de la Prodance 2000 si Galactic Dance Baia Mare. De asemenea, in paralel, s-a organizat si Cupa Dance Master, la care au participat dansatori de la Mini Maxi Dance Sighet.

 

Perechea baimareana Rares Soponar / Alice Rusznyak, care acum este legitimata la Rus Team din Reghin, si-a demonstrat valoarea, reusind sa castige medaliile de aur la standard 16-18 ani. La acelasi club sunt legitimati si doi fosti dansatori de la Prodance, Florin Vlad / Christa Tatar, care s-au clasat pe locul IV. Prodance a obtinut un loc cinci, prin Dinu Lung si Larisa Pop. Rezultate foarte bune au fost in Cupa Dance Master, unde perechea Christopher Mihut / Patricia Onea (Prodance) a castigat la hobby 10-11 ani.  Pentru o corecta jurizare, pe langa cei mai buni arbitri din tara noastra s-a apelat si la judecatori straini.

Citeşte mai mult...
 
Scoala ''George Cosbuc'' din Sighetu Marmatiei a participat la faza judeteana a ONSS la volei PDF Imprimare Email
Luni, 08 Martie 2010 20:35

Azi a avut loc la Tg. Lapus faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la volei, fete, gimnaziu. Au participat echipele: Grup Scolar Tg.Lapus, Scoala "George Cosbuc" Sighet, Scoala "Avram Iancu" Baia Mare. Pe locul I s-a clasat echipa Scolii "Avram Iancu" din Baia Mare, antrenata de prof. Codruta Blaga. Locul II i-a revenit Grupului Scolar Tg. Lapus (antrenor, prof. Dumitru Paina), in timp ce a treia treapta de podium a fost ocupata de echipa Scolii "George Cosbuc" din Sighet, pregatita de prof. Nelu Miel.

Citeşte mai mult...
 
O.N.S.S.- etapa judeteana la sah a adus rezultate excelente pentru sigheteni PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 06 Martie 2010 22:12

In cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar a avut loc sambata 6 martie,etapa judeteana a campionatului de sah,pentru elevii claselor I-VIII.Competitia s-a desfasurat la Scoala "Vasile Alecsandri"din Baia-Mare si a fost organizata de catre profesorii Koblicika Elisabeta si Costin Dumitru.

 

 Au participat: 14 fete si 38 de baieti.

 

Clasamentul la fete:

Ultima actualizare Duminică, 07 Martie 2010 14:54
Citeşte mai mult...
 
CS Zlatna - CS Marmatia Sighet: 2-0 (1-0) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 05 Martie 2010 21:23

Astăzi de la ora 15:00, s-au disputat meciurile etapei a XIX-a a Ligii a III-a la fotbal.

Marmatia Sighet s-a deplasat la CS Zlatna unde a pierdut cu 2-0.

Iată rezultatele şi marcatorii etapei a XIX-a, seria a VI-a:

FC Cisnădie - FC Seso Câmpia Turzii 2-2
Lacovişte (55, 83) / Sancira (76, 80 - pen.)
CS Zlatna - CS Marmaţia 2-0
Dăscălescu (28), Marian (60 - pen.)

Avântul Reghin - Sănătatea Cluj 0-1
Vădana (51)

Citeşte mai mult...
 
Sportivi de performanta ai CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 03 Martie 2010 19:07

In perioada 13-14 martie echipa de volei a CSS Sighet va fi angrenata intr-un turneu de volei la Tg. Mures alaturi de alte echipe puternice, cu speranta sa obtina un loc cat mai fruntas in aceasta intrecere nationala a echipelor de volei junioare. Pe fete le asteapta meciuri grele, dar si frumoase daca stam sa ne gandim la frumusetea si spiritul de echipa caracteristice acestui sport si la faptul ca in ultimele meciuri disputate pe teren propriu, echipa sigheteana a cam castigat meciurile. Dar cu totul altfel se prezinta situatia intr-un turneu unde meciurile se disputa in 2-3 zile intr-un ritm foarte rapid si obositor.

Una dintre fetele care vor participa la acest turneu este si Constantin Rebecca, eleva in clasa a XII-a la Grupul Scolar pentru Industrie Mica si Servicii din Sighetu Marmatiei. Ea practica voleiul de aproape 5 ani la Clubul Sportiv Scolar din Sighet sub indrumarea profesorului Zoltan Attila.

Citeşte mai mult...
 
La Sighet a avut loc faza locala la Sah a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 03 Martie 2010 13:07

Marti, 2 martie, la Scoala cu clasele I-VIII “George Cosbuc” din Sighetu-Marmatiei s-a desfasurat faza locala la Sah a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Evenimentul a fost organizat de catre profesorul de sport Toma Benjamin de la Scoala cu clasele I-VIII “George Cosbuc”. La aceasta competitie au participat 26 baieti si 6 fete de la scolile nr. 2, nr. 10, “George Cosbuc” si “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa” din Sighetu-Marmatiei precum si de la Campulung la Tisa, Giulesti si Rona de Sus. Pentru faza judeteana, care va avea loc sambata, 6 martie, la Scoala nr. 5 din Baia Mare, s-au calificat sahistii Codrin Cotarlan si Dan Alexandru Dicu (de la "Scoala “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa”), Csurka Roland (Scoala Generala Nr 2)  si Dragos Bledea precum si sahistele Fulvia Lumei (Scoala Generala "G. Cosbuc"), Stefania Miculescu si Andra Campian Scoala “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa”). Aceasta competitie s-a realizat sub coordonarea profesorilor de sport de la scolile participante. Elevii sigheteni cu cele mai bune rezultate provin de la Scoala “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa” si au fost indrumati de profesorul de sport Lazar Marian.

Ultima actualizare Miercuri, 03 Martie 2010 21:41
Citeşte mai mult...
 
Micul sahist sighetean Andrei Mintau, marea revelatie a turneului de la Satu Mare PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Martie 2010 07:19

La sfarsitul saptamanii trecute, la Satu Mare s-a desfasurat turneul open de sah dotat cu “Cupa de Nord Vest”, competitie la care au fost prezenti in jur de o suta de tineri sahisti din judetele Salaj, Bihor, Arad, Cluj, Satu Mare si Maramures. Echipa Clubului de Sah Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei a fost reprezentata de sase jucatori, respectiv Fulvia Lumei si Dan Alexandru Dicu (categoria 10 ani), fratii Paul si Andrei Marina-Fit, Alexandru Rosu si Andrei Catalin Mintau (categoria 8 si pana la 8 ani). Daca colegii lui, Paul Marina-Fit si Alexandru Rosu au reusit sa urce pe podium clasandu-se pe locurile II si respectiv IV. Prescolarul de doar cinci anisori, Andrei Catalin Mintau (locul VI) a reusit performanta de a fi revelatia turneului, prestatia micului sahist de la Gradinita nr. 9 cucerind atat publicul, cat si colegii si mai ales arbitrii, acestia din urma acordandu-i o medalie speciala.

Citeşte mai mult...
 
Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la fotbal- ciclul primar PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 26 Februarie 2010 21:24

Astazi la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei a avut loc etapa municipala la fotbal ciclul primar, din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Au participat echipe de fotbal de la 7 scoli din municipiul nostru. Evenimentul sportiv a fost organizat de catre profesorul Nelu Miel.

Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele:

-Sc. nr. 2 - Liceul Regele Ferdinand 2-2

-Sc. nr. 9 - Sc. nr. 10 3-1

-Sc. nr. 3 - Liceul Regele Ferdinand 1-0

Ultima actualizare Sâmbătă, 27 Februarie 2010 17:50
Rezultate complete si clasament
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 124 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact