logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
CSM Sighet - CSM Focsani -2- PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 31 Octombrie 2019 15:54

 
Baschet: CSM Sighet - CSM Focsani -1- PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 31 Octombrie 2019 15:50

 
Plimob a câștigat Trofeul „Gheorghe Ola” în Maramureș PDF Imprimare Email
Joi, 31 Octombrie 2019 11:42

 

Plimob Sighetu Marmației va reprezenta județul Maramureș la faza zonală a Trofeului „Gheorghe Ola”, după ce a câștigat locul I la etapa județeană.
Opt echipe au luptat în Maramureș pentru câștigarea Trofeului „Gheorghe Ola” – ediția 2019. Competiția a avut loc marţi, în sala de sport a Școlii „Vasile Alecsandri” din Baia Mare.
Rezultatele meciurilor Trofeului „Gheorghe Ola”, ediția 2019: Sporting Maramureș – CSȘ 2 Baia Mare 4-0; Plimob Sighetu Marmației – Minerul Baia Sprie 4-0; Minerul Baia Mare – Viitorul Sighetu Marmației 2-1; Dynamic Baia Mare – Electrica Baia Mare 1-3; CSȘ 2 Baia Mare – Viitorul Sighetu Marmației 2-4; Minerul Baia Sprie – Electrica Baia Mare 2-1; Sporting Maramureș – Minerul Baia Mare 5-0; Plimob Sighetu Marmației – Dynamic Baia Mare 7-1; Minerul Baia Mare – CSȘ 2 Baia Mare 1-2; Dynamic Baia Mare – Minerul Baia Sprie 1-5; Viitorul Sighetu Marmației – Sporting Maramureș 0-6; Electrica Baia Mare – Plimob Sighetu Marmației 1-4; Plimob Sighetu Marmației – Viitorul Sighetu Marmației 4-1; Sporting Maramureș – Minerul Baia Sprie 3-0; Finala mică: Minerul Baia Sprie – Viitorul Sighetu Marmației 0-3; Finala mare: Sporting Maramureș – Plimob Sighetu Marmației 4-5 (1-1 după timpul regulamentar de joc).

Citeşte mai mult...
 
Lupte - Narcisa Pop din Ieud este medaliata cu aur in Franta - Multipla campioana nationala, romanca se remarca si peste hotare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Octombrie 2019 10:52

De 5 ori campioana a României, de doua ori argint, campioana a Franței in 2017, locul 1 turneul de Crăciun 2018 al inusulelor Oceanului Indian! Și multe alte medali internaționale, Olanda,Germania.

Anul trecut sportiv a fost un an greu cu multe accidentări, dar anul acesta începe cu o medalie de aur naționala in Dijon Franța.In perioada 26-27 Octombrie a avut loc Turneul Național Ranking la Dijon Franța unde Narcisa a câștigat locul 1 medalia de aur !

,, Anul trecut a fost un an mai dificil, cu acidentari la genunchi și umăr dar au trecut și am început sa ma pregătesc și mai mult chiar și in weekend, fac antrenamente și sunt mândra de rezultatele mele, am început anul cu aur și sper sa continui așa, pe 16-17 noiembrie voi avea un turneu internațional.

Adevarul este ca îmi este foarte greu, școala, antrenamente, dar nu ma las bătută, decât sa stau pe străzi, cluburi și sa nu știu ce vreau de la viața mai bine așa, scoala de luni pana vineri de la 8 la 17, de la 19 la 21 antrenamente și in weekend competiții, totul in viața se obține prin multă munca, ambiție și seriozitate!

Multumesc antrenorilor din Franța de la Clubul ,,Les Diables Rouges Bagniolet “ si antrenorilor din România de la CSS Nr 1 Timișoara din care mai fac parte, și in special părinților care ma susțin și îmi sunt alături mereu, fără ei nu puteam avea aceste rezultate si consătenilor din Ieud si Slatioara, care ma susțin și încurajează cu mesajele lor !

Sunt mândra ca sunt românca și mai ales maramuresanca de cate ori pot ma întorc acasă!,,

 
Echipele de baschet si volei ale CSS Si CSM Sighet joaca acasa sambata si duminica PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Octombrie 2019 10:34

In acest sfarsit de saptamana, mai precis sambata 2 noiembrie, CSM Sighet este angrenata in competitii de baschet si volei. De la orele 12:00 in sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, echipa de volei intalneste echipa similara a CSU Medicina CNU Tg. Mures.

De la orele 17.00, echipa de baschet da piept cu cei de la CSO Voluntari, in aceeasi sala de sport.

Duminica de la orele 11.00 echipa de volei a CSS Sighet joaca pe teren propriu cu fetele de la LPS Cluj. 

 
MECIURI ÎN LIGA 4 ȘI LIGA 5 MARAMUREȘ – Posibilă schimbare de lider în Seria Nord a Ligii 4 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 10:23

În condițiile în care CSM Sighetu Marmației nu va juca, din cauza numărului impar de echipe din serie, Avântul Bârsana poate reveni pe primul loc, dacă învinge în deplasare Zorile Moisei. În Seria Sud, echipele cu maxim de puncte, Progresul Șomcuta Mare și Lăpușul Târgu Lăpuș, sunt favorite să obțină o nouă victorie pe terenul echipelor Carmen Satulung, respectiv CSO Minerul Baia Sprie.

Programul etapei a zecea în Seria Nord:

– CSO Borșa – AS Foresta Câmpulung la Tisa (duminică, 27 octombrie, ora 15);

– AS Iza Dragomirești – AS Metalul Bogdan Vodă (duminică, ora 15);

– ACS Bradul Vișeu de Sus – AS Remeți (duminică, ora 15);

– Recolta Săliștea de Sus – Salina Ocna Șugatag (duminică, ora 15);

– AS Zorile Moisei – ACS Avântul Bârsana (duminică, ora 15);

– CSM Sighetu Marmației va sta.

Citeşte mai mult...
 
Stiri sportive: Turnee de baschet si volei la Sighet- Atletii sigheteni vor participa la un concurs la Carei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 23 Octombrie 2019 19:46

In acest sfarsit de saptamana sportul scolar sighetean si nu numai, se pune din nou in miscare. Doua dintre salile de sport din Sighetu Marmatiei vor gazdui turnee de baschet si volei. 

In sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, timp de 3 zile se va desfasura o noua editie ,,Cupa Sighetu Marmatiei Basketball,, la minibaschet - competitie la care participa 17 echipe din 5 judete: Mures, Satu Mare, Bihor, Cluj si Maramures. Cele 17 echipe sunt impartite in 3 grupe, meciurile se vor juca in sistem fiecare cu fiecare.

Grupele arata astfel: Grupa A: CSM Oradea 1 si 2, Gladius Tg. Mures, Magic Satu Mare, LPS Tg. Mures si CSS Sighetu Marmatiei. Grupa B: CSS Sighet 2, Nordic Baia Mare, UBT Cluj, CSM Oradea 3, CSS Viitorul Cluj si 4You Cluj. Grupa C are in componenta urmatoarele echipe: CSS Sighet 2010 si 2008, Primo Carei, CSM Oradea 4 si Gladius Tg. Mures 2.

In prima zi - vineri, meciurile incep de la orele 14:30 si vor dura pana in jurul orelor 21:00. Sambata startul se da la ora 8:00 dimineata si meciurile vor tine pana in jurul orelor 21:00, fiind intrerupte doar de meciul de LNBM al celor de la CSM Sighet cu CSM Focsani, de la orele 17.00.

Duminica, ultima zi de turneu, debuteaza la ora 9:00 si are programate ultimele 8 meciuri ale turneului.

CSS Sighet participa la turneu cu echipele antrenate de catre Vasi Boca, Alin Pop si Armand Gavaler.

In sala de sport de la Liceul Tehnologic Marmatia se desfasoara un turneu de volei categoria sperante, pe parcursul a doua zile incepand de vineri de la orele 16:00. Echipele participante sunt: CSS 2 Baia Mare, CSM Powervolley Baia Mare, ACS Silvania Sport Simleul Silvaniei si CSS Sighet - antrenor Tanta Codrea.

Vineri, la Carei se desfasoara o noua editie a concursului de atletism Cupa ,,25 octombrie,, - concurs cu vechime, la care vor participa un numar de 21 de atleti, antrenati de catre Melinda Oros si Gabriel Axeniuc. Atletii vor concura la probele de viteza, 600m, 800m, sulita, disc.

Ultima actualizare Miercuri, 23 Octombrie 2019 20:17
 
Baschet masculin - CSM Medias - CSM Sighet 98-73 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 06:34

In etapa a doua a Ligii Nationale de Baschet masculin, echipa CSM Sighet a intalnit in deplasare pe CS Medias. Meciul s-a jucat vineri 18 octombrie in Sala Sporturilor din Medias.

La echipa sigheteana au revenit in teren cei doi jucatori accidentati pana acum - Corey Henderson si Vlad Solopa, cei doi avand o medie de 20 de puncte in acest meci. Aleksa Simovic a fost accidentat si nu a jucat nici in acest meci.

Meciul de la Medias s-a incheiat cu o noua infrangere pentru echipa sigheteana, mediesenii castigand cu scorul de 98-73(26-26, 35-24, 22-10, 15-13).

 

 

 
Tenis: "Cupa memorialul dr. Nadassy Stefan" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 18 Octombrie 2019 10:23

La  concursul dotat cu "Cupa memorialul dr. Nadassy Stefan " au participat un număr mare de tenismeni ce au fost împărțiți în doua grupe unde au jucat fiecare cu fiecare, urmând ca primele două dubluri din fiecare grupa sa acceadă în semifinale.

S-a jucat după sistemul doua din trei seturi, cu tie-break în setul decisiv iar la 40-40 s-a aplicat no ad. Setul s-a jucat pana la 4.

Au fost meciuri foarte frumoase și spectaculoase. Finala a fost câștigata de perechea Dunca Simona / Macioca Valer care a câștigat cu scorul de 4-2;3-4; 7-3 în fata cuplului Gavaller Adrian / Prodan Claudiu. 

Locurile 3 au fost  ocupate de  Szollosy Gheorghe / Maier Septimiu și Mesaros Alin / Michnea Dorel.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet U14 joaca in deplasare la Brasov PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Octombrie 2019 07:48

Echipa de baschet U14 a CSS-CSM Sighet va participa sambata 12 octombrie la al doilea turneu al grupei C2, din cadrul Campionatului National de baschet masculin.

Meciurile se vor juca la Brasov, unde sighetenii vor da piept cu CSU Brasov la ora 9:00, iar cu cei de la ACS Champions Craiova de la orele 14:15.

 

 
Echipa de volei a CSM Sighet participa la un turneu de volei la Turda PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Octombrie 2019 07:44

 
CSM Galati - CSM Sighet -4- PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Octombrie 2019 17:25

 
CSM Galati - CSM Sighet -3- PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 10 Octombrie 2019 17:24

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 10 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact