logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ULTIMELE STIRI
PERICOL – Stația de captare a apei din Crăciunești, baricadată cu saci de nisip împotriva inundațiilor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 16:56
O echipă mixtă formată din jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri militari, încearcă să protejeze cu saci din nisip o posibilă inundare a pompelor de apă din Crăciunești care asigură alimentarea locuitorilor din municipiul Sighetu Marmației, a declarat prefectul județului Maramureș, Anton Rohian.
 
„Sunt împreună cu echipă mixtă – pompieri militari, jandarmi, polițiști de frontieră – și până acum am reușit să așezăm peste 30 de saci cu nisip pe malul râului Tisa pentru a încerca să evităm inundarea pompelor care asigură alimentarea cu apă a locuitorilor din municipiul Sighetu Marmației. Mereu, apele învolburate au creat probleme stației de pompare din localitatea Crăciunești, și dacă în acest moment se observă o ușoară scădere a nivelului apei pe râul Tisa, cred că suntem salvați” a spus Anton Rohian.
Citeşte mai mult...
 
Pericol de inundatii in zona Ruscova-Repedea-Poienile de sub Munte PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 13:26

Sursa:actualMM.ro

 
AUDIO: Sopor Aeternus (Germania) @ Cult Bazar (Radio Sighet, 19.11.2015) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 19 Noiembrie 2015 13:56

Sopor Aeternus (Germania) @ Cult Bazar (Radio Sighet, 19.11.2015)

Citeşte mai mult...
 
ULTIMA ORĂ - EXPLOZIE PUTERNICĂ la o firmă de prelucrare a lemnului din Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Noiembrie 2015 14:53

O explozie a avut loc în urmă cu aproximativ zece minute la o firmă de prelucrare a lemnului din cartierul CIL din Sighetu Marmaţiei.
 
ACTUALIZARE - Explozia a fost atât de puternică încât a zguduit o clădire aflată în zonă.
 
ACTUALIZARE 2 - La faţa locului se află echipaje de pompieri, ambulanţe şi poliţişti.
 
ACTUALIZARE 3 - Au fost, în realitate, două explozii. Prima a produs o flacără puternică. Chioşcurile din piaţa ruşilor, aflată în apropiere, s-au zguduit din cauza suflului exploziilor.
Ultima actualizare Joi, 19 Noiembrie 2015 15:35
Citeşte mai mult...
 
Dacian Ciolos si-a anuntat Guvernul PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Noiembrie 2015 14:45
Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica lista cu membrii noului Guvern. Potrivit calendarului anuntat anterior, luni si marti ar urma audierile ministrilor propusi in comisiile de specialitate din Parlament, apoi votul de investitura in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.
 
-Costin Grigore Borc, vicepremier, ministru al Economiei, absolvent Politehnicii Bucuresti, vasta expereinta in managament, este director general la CRH, fosta Lafarge 
 
- Vasile Dancu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei. 
 
- Lazar Comanescu, ministru Afaceri Externe. In prezent e consilier prezidential
 
Citeşte mai mult...
 
O băimăreancă, printre victimele atentatelor de la Paris PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 16:35
Din păcate printre victimele atentatelor care au zguduit Franța noaptea trecută se află și o maramureșeancă, Lăcrimioara Pop, care fost împușcată în Paris. România a pierdut în aceste atentate doi români.
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat astăzi, 14 noiembrie, decesul a doi cetăţeni români în atacurile produse în cursul nopţii trecute în capital Franţei, fapt care a fost confirmat de autorităţile franceze. MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţa consulară necesară.
Citeşte mai mult...
 
Noaptea terorii in Paris: Cel putin 120 de morti in sase atacuri teroriste, atacatorii au strigat Allah Akbar. Europa nu va mai fi niciodata la fel PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 07:32
Carnagiu in Paris: Franta a trait vineri noaptea cea mai cumplita tragedie dupa al doilea Razboi Mondial. Sase atacuri teroriste concomitente in restaurante, o sala de concerte (in timpul unui concert) si Stade de France (in timpul meciului de fotbal Franta - Germania) s-au soldat cu circa 120 de morti. Cele mai multe victime s-au inregistrat in sala de concerte Bataclan, plina cu fanii trupei americane de rock The Eagles of Death Metal, fani luati ostatici de teroristi. Pana la ora 6.30, ora Romaniei, nimeni nu a revendicat atentatul terorist de la Paris.
Martori au relatat ca teroristii au strigat Allah Akbar, dar vorbeau intre ei intr-o franceza fara accent, ceea ce-i face pe analisti sa ia in calcul ca ar fi vorba despre tineri francezi de origine musulmana aflati la a doua sau a treia generatie in Franta.
Citeşte mai mult...
 
Fostul fotbalist Lucian Balan s-a sinucis PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Noiembrie 2015 14:55
Fostul fotbalist Lucian Balan, in varsta de 56 de ani, component al echipei Steaua castigatoare a Cupei Campionilor Europeni in 1986, s-a sinucis, joi, la Baia Mare, dupa ce a luat o supradoza de medicamente, informeaza Mediafax citand prosport.ro. Antrenorul Marius Lacatus sustine ca nu stie ce l-a impins pe fostul sau coechipier la sinucidere, precizand ca in ultima perioada a vorbit cu el si nu i s-a plans de probleme.
 
"In ultima perioada, cand am vorbit cu el, toate pareau normale, chiar era foarte bine dispus tot timpul cand vorbeam la telefon, niciodata nu s-a plans de probleme de sanatate sau de alta natura, chiar reusise sa obtina o pensie, nu mai avea, din cate am inteles eu, nici probleme financiare foarte mari. Nu stiu ce l-a impins la acest gest", a spus Lacatus, la DigiSport.
 
 
Citeşte mai mult...
 
Preotul Constantin Necula: La primul concert rock, voi fi alaturi de tineri, in sutana si cu crucea la gat PDF Imprimare Email
Luni, 09 Noiembrie 2015 10:50
Parintele Constantin Necula, consilier misionar-pastoral si de imagine al Mitropoliei Ardealului, recunoaste ca asculta muzica rock si ca este constient ca prin acest lucru o sa-si atraga antipatii din partea colegilor preoti. La o slujba de comemorare a tinerilor morti in incendiul din Colectiv care a avut loc in week-end la Sibiu, parintele a explicat ca nu va fi niciodata impotriva tinerilor.
 
"Le promit tinerilor ca, la primul concert rock din Piata Mare, voi fi alaturi de ei, in sutana si cu crucea la gat. Este o muzica pe care o ascult uneori si care ma linisteste. Dar, mai presus de asta, vreau sa le arat tinerilor ca intotdeauna voi fi alaturi de ei. Poate, la batranete, chiar o sa scriu o carte despre tineri", a spus Constantin Necula citat de Turnul Sfatului.
Ultima actualizare Luni, 09 Noiembrie 2015 11:26
Citeşte mai mult...
 
Klaus Iohannis anunta ca l-a numit premier interimar pe Sorin Campeanu PDF Imprimare Email
Joi, 05 Noiembrie 2015 12:06

 Presedintele Klaus Iohannis a acceptat miercuri demisia lui Victor Ponta si a decis sa il numeasca in functia de premier interimar pe ministrul Educatiei, Sorin Campeanu. Seful statului a precizat ca a mai decis sa convoace, in premiera, un nou actor la consultarile de la Palatul Cotroceni: societatea civila, fara a preciza insa cine va reprezenta aceasta societate.
 
Victor Ponta a anuntat miercuri ca il va propune presedintelui pe Mircea Dusa, ministrul Apararii, drept premier interimar.
 
Declaratiile presedintelui Klaus Iohannis:
Ultima actualizare Joi, 05 Noiembrie 2015 13:50
Citeşte mai mult...
 
Tinerii se mobilizează pe reţele de socializare pentru a continua protestele PDF Imprimare Email
Joi, 05 Noiembrie 2015 07:52
După ce în seara zilei de marţi, 3 noiembrie, peste 30.000 de bucureşteni au ieşit în stradă şi alte câteva mii de oameni din Braşov, Cluj, Sibiu, Brăila le-au urmat exemplul, tinerii se mobilizează din nou. Bloggerul Mihai Ţăranu originar din Baia Mare şi cunoscut drept Zmenta, a lansat un nou manifest pe o reţea de socializare.
 
„TĂCEREA UCIDE. Proteste în toată țară, miercuri, de la ora 19.00: Nu plecăm până nu plecați!
 
Victor PONTA a DEMISIONAT, dar CITIȚI vă rog cu atenție:
Citeşte mai mult...
 
Protest in Sighet impotriva intregii clase politice, programat azi de la ora 18 la aleea pietonala PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 05 Noiembrie 2015 07:44

Dupa ce aseara, un grup de tineri a protestat impotriva tuturor partidelor politice si a sistemului putred, un protest de mai mare amploare este anuntat in aceasta seara (5.11.2015)  de la ora 18 la ora 21, la aleea pietonala, desfasurat sub sloganul ” Solidarizare și mobilizare. Doar împreună reușim”. Protestul este anuntat pe o retea de socializare de catre un grup de tineri sigheteni care asteapta ca si restul sighetenilor care sunt nemultumiti de intreaga clasa politica sa se alature lor.

Sighet Online nu este implicat in organizarea evenimentului dar suntem in asentimentul celor care se revolta impotriva intregii clase politice  si vom fi acolo pentru a filma si reda desfasurarea protestului. 

Organizatorii evenimentului anunta ca nu accepta politicieni si presa manipulatoare la marsul de protest. 

Cei care vor sa afle mai multe detalii despre acest protest pot accesa AICI pagina de facebook dedicata evenimentului. 

Ultima actualizare Joi, 05 Noiembrie 2015 14:13
Citeşte mai mult...
 
Circa 35.000 de persoane manifesteaza in Piata Universitatii. Dincolo de demisiile actualilor guvernanti, protestatarii vor demisia parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 21:52

 Noi proteste au loc miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv, atat in Capitala cat si in numeroase orase din tara. Protestele de marti seara, la care au luat parte circa 25.000 de persoane, s-au soldat cu demisia Guvernului si a primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.

21:48 Numarul manifestantilor depasete 35.000. Se striga "Daniel, Daniel, du-te dupa Viorel!"
21:44 Bd Regina Elisabeta la Universitate s-a mai eliberat, la fel si zona statuilor, insa bd I.C. Bratianu ramane blocat de la Universitate si pana spre Cocor si Lipscani. Din piata scandarile sunt razlete, mai mult grupurile de suporteri fac galagie. In rest, oamenii discuta in grupuri, despre partide politice, anticipate, majoritati si noi constructii ce ar putea lua loc actualor partide.
Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta: Vom adopta OUG prin care acordam puteri direct ISU pentru a verifica locarile si cluburile din tara si pentru a le inchide pe cele care nu respecta regulile PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Noiembrie 2015 13:25
Premierul Victor Ponta a anuntat in sedinta de marti a Guvernului ca va fi aprobat un proiect de Ordonanta de Urgenta prin care le da dreptul celor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) sa inchida temporar sau definitiv cluburile gasite cu nereguli. "Vom adopta OUG prin care acordam puteri direct ISU, nu autoritatilor locale, sa verifice aceste localuri. Sa le verifice din punct de vedere al protectiei incendiilor si sa ia pe loc masura inchiderii acestora pana isi rezolva problema", a spus Ponta.
 
Acesta a adaugat ca sunt masuri extreme, insa "nu inchidem toate cluburile din tara ci doar pe acelea care nu respecta regulie si in care trebuie sa asigure toate masurile necesare sa nu se mai repete tragedia de vineri".
Citeşte mai mult...
 
Asociatia Producatorilor de Stingatoare: 90% dintre produse se aduc direct din China, sunt de foarte proasta calitate. Aceasta piata este un dezastru PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Noiembrie 2015 12:16
Dupa incendiul din clubul Colectiv, administratorii cluburilor din Bucuresti si ai multor firme se inghesuie sa cumpere stingatoare de incendiu, ca sa intre in legalitate si s-au format cozi la centrele care vand aceste produse, dar presedintele Asociatiei Producatorilor de Stingatoare atrage insa atentia ca peste 90% dintre produsele care se gasesc pe piata sunt de foarte proasta calitate, informeaza Digi24.ro.
 
"Sunt mostre de stingatoare studiate de catre noi. Grosimea tablei aici, ar trebui sa fie undeva la 1,3-1,4 milimetri. Acest recipient, care lucreaza la 24 de bari presiune, are grosimea 0,7-0,8 mm grosime! Este absolut incredibil ce se intampla pe aceasta piata! Aceasta piata este un dezastru in acest moment, pentru ca si producatorii care mai eram si mai faceam lucruri de calitate nu mai existam", a spus Constantin Toma, presedintele Asociatiei
 
El a spus ca acum doi ani a trebuit sa inchida cea mai mare investitie din domeniu.
 
 
 
Citeşte mai mult...
 
Bilantul carnagiului din Colectiv creste la 32. Inca o persoana a murit marti la Spitalul Sf. Pantelimon / La spitalul de copii Grigore Alexandrescu sunt doi raniti in stare critica PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Noiembrie 2015 12:04

O tanara de 28 de ani a murit, marti dimineata, la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala urcand bilantul mortilor in incendiul de la clubul Colectiv la 32.

Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii, medicii fusesera rezervati in cazul ei inca de la internare.

Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii.

Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3-5 zile.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Ce n-a făcut Patriarhul Daniel, a făcut Arhiepiscopul Romano-Catolic, Ioan Robu. El a mers și a îngenuncheat la Clubul Colectiv și s-a rugat pentru victime PDF Imprimare Email
Luni, 02 Noiembrie 2015 21:55

Absența  Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, de la locul tragediei unde și-au găsit sfârșitul atâția tineri, sub pretexte neconvingătoare, nici din punct de vedere uman,  nici religios,   nu l-a împiedicat pe  Arhiepiscopul Romano-Catolic Ioan Robu să vină  luni după-amiază, la Clubul Colectiv. Înaltul prelat  a aprins o lumânare, a îngenunchiat și s-a rugat pentru sufletele celor pieriți în flăcări.
 
Ar trebui să ne fie rușine, și Guvernului, și instituțiilor statului, și bisericilor, nouă tuturor, și trebuie să le cerem iertare celor morți că nu am fost în stare să facem ce trebuia (…) Cred că nu am lucrat indeajuns noi, bisericile, ca să schimbăm ceva în modul nostru de a gândi, de a raționa. Nu am făcut mare lucru să schimbăm ceva nu am protestat când am întâlnit și minciuna, incompetența, corupția, care, iată, pot fi criminale. Nimic nu se întâmplă din voința lui Dumnezeu. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat din vinovăția oamenilor, a spus  Ioan Robu, reprezentant al creștinilor romano catolici.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 16 of 62

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact