logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Battleship Legend, o comunitate de jocuri metaverse co-creată, partajată și comună PDF Imprimare Email 138 Afişări
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Noiembrie 2022 10:38

Schimbările în lume vin întotdeauna într-un timp neașteptat.

Începând cu anii 1920, conceptul de metavers a stârnit o nebunie în societatea umană. Metaverse este o lume nouă din era big bang-ului tehnologic, iar procesul de digitalizare a lumii reale va fi foarte accelerat în următorul deceniu. Migrarea ființelor umane către metavers va fi mai rapidă decât ne putem imagina.

Acum metaversul devine popular în toate domeniile vieții. Și credem că există un motiv întemeiat pentru asta, cel puțin pentru aplicațiile din joc. Jucătorii nu și-au imaginat niciodată că într-o zi ar putea realiza idealul minunat de a câștiga în timp ce joacă într-un joc și asta se întâmplă chiar acum.

Battleship Legend este un joc casual caracteristic, un metavers definit de nave de luptă și o comunitate cu un sistem economic durabil. Are următoarele caracteristici:

1. Jucătorii pot juca o varietate de jocuri și pot debloca mai multe scenarii de aplicații NFT, cum ar fi PvP, simulări de casting, curse și cărți.

2. Jucătorii pot accesa Piața de tranzacționare a platformei pentru a efectua tranzacții gratuite.

3. Platforma oferă un sistem de potrivire a gajului pentru articolele inactive. Permițând jucătorilor să schimbe liber cuirasate.

4. Jucătorii pot obține mai multe forme de rezultate din colecția de jocuri, inclusiv USDT, monedă circulantă și NFT.

5. Jucătorii care ocupă locul înalt în jocurile competitive sunt recompensați cu dividende USDT și jetoane de guvernare.

6. Platforma creează pool-uri de lichiditate în care jucătorii își pot împărtăși conexiunile pentru a deveni LP-uri ai platformei și au dreptul să împărtășească dividendele uniunii.

Prin aceste moduri interesante, jucătorii nu pot doar să se cufunde în joc, ci și să se bucure de distracția de care nu se pot bucura în viața reală. Se adaugă mai multe gameplay-uri. Din momentul în care intră în joc, fiecare participant va contribui la construirea unui minunat metavers Battleship Legend.

Mai interesantă este utilizarea NFT în Battleship Legend pentru a crea mai multă valoare pentru jucător, ceea ce îi oferă jucătorului dreptul de proprietate asupra obiectelor din joc. În cadrul Battleship Legend, fiecare NFT are propria sa unicitate, raritate și avantaje. Alimentate de tehnologia blockchain, aceste articole din joc au valoare reală, iar jucătorii pot cheltui jetoane USDT pentru a modifica sau îmbunătăți NFT-urile și pentru a obține beneficii financiare de neimaginat prin NFT. Pe lângă stimulentele financiare, aceste elemente permit jucătorilor să se angajeze în interacțiuni emoționale mai profunde în cadrul jocului și să exploreze împreună lumea vastă a metaversului.

Pe lângă jocul său distractiv, Battleship Legend are caracteristici interesante:

1. Autonomia comunitară, tranzacționarea descentralizată și eliminarea tranzacțiilor privilegiate.

2. Sistem de gaj încorporat pentru a maximiza interesele jucătorilor prin numeroase Battleship NFT.

3. Sunt încorporate un sistem inovator de împărțire a profitului și o comunitate de jucători mai puternică, iar orice referer care contribuie la ecosistemul Battleship Legend va avea dreptul la recompense din partea comunității.

Printre aceste caracteristici, merită menționat sistemul de împărțire a profitului al Battleship Legend, în care jucătorii se pot bucura atât de recompense individuale, cât și de echipă.

1. Recompense personale: jucătorii care achiziționează nave de luptă în joc vor primi recompense de la Battleship Legend în ziua achiziției, și cu cât cumpără mai multe nave de luptă, cu atât vor primi mai multe recompense. În viitor, chiar dacă nu doriți să dețineți aceste nave de luptă, le puteți vinde altor jucători la prețul întreg.

2.Recompense pentru echipă: pentru a încuraja mai mulți jucători să se alăture Battleship Legend și să realizeze o socializare extinsă în lumea jocului, Battleship Legend a stabilit, de asemenea, recompense pentru echipă, toți jucătorii care îi invită pe alții în Battleship Legend se pot bucura de recompense pentru echipă și, de asemenea, poate forma transmisie intergenerațională. Recompensele pot fi transmise din generație în generație, aducând recompense multiple jucătorilor care îi invită pe alții. Acest mod de recompensă va forma în cele din urmă un sistem de recompensă de rețea cu mai multe straturi. Pe scurt, cu cât un jucător invită mai mulți oameni, cu atât recompensele vor fi mai mari.

Prin acest sistem de împărțire a profitului, jucătorii vor fi mai motivați și mai pasionați să contribuie la comunitate.

Battleship Legend a stabilit un plan de dezvoltare pentru următorii trei ani, care va oferi jucătorilor un gameplay mai interesant și funcții cu următoarea foaie de parcurs de dezvoltare:

1. Septembrie 2022: Formarea unui sindicat global.

2. Septembrie 2022: site-ul oficial online și pre-vânzarea cutiei misterioase NFT vor începe.

3. Octombrie 2022: Lansarea bonusului de recomandare, jocul de bază de luptă/PVP/PVE.

4. Martie 2023: Al doilea joc tematic „Sea Building” este lansat. Le permite jucătorilor să cumpere resurse și să construiască pe mările lor.

5. Iunie 2023: Fondul oficial de sprijin înființat pentru a sprijini construirea uniunii aurului în Asia de Sud-Est, Africa și alte regiuni.

6. Decembrie 2023: Se lansează al treilea joc tematic de apărare a turnului mării.

7. Iunie 2024: Se lansează al patrulea joc cu tematică parkour cuirasat. Acest lucru permite jucătorilor care dețin nave de luptă să participe la competiții.

8. Februarie 2025: Un al cincilea joc Solitaire este lansat, permițând jucătorilor să participe prin gaj de jetoane de guvernare sau carduri NFT produse de jocurile Family și Racing Ships.

Battleship Legend invită fiecare jucător să facă o baie în ea, unde jucătorii pot explora posibilitățile NFT ca infrastructură creativă, dar și să perturbe conținutul existent și modelul de partajare a profitului, co-creând și partajând cu comunitatea, dând joc deplin imaginației și creativității lor și experimentând cu adevărat minunile metaversului într-un mod pe care niciun alt divertisment nu îl poate egala.


Share
Ultima actualizare Luni, 14 Noiembrie 2022 10:42
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact