logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Cum să vă creșteți șansele de câștig la sloturi online? PDF Imprimare Email 53 Afişări
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Iunie 2020 07:12

Jocurile de tip slot au intrat în scenă acum 150 de ani iar de atunci să până în ziua de astăzi au suferit mai multe modificări. Dacă la începuturile anilor 1870, plățile la sloturi erau în trabucuri scumpe sau băuturi rafinate, astăzi, acestea sunt responsabile pentru realizarea visurilor mai multor oameni, prin generarea jackpot-urilor de valoarea sutelor de mii de euro. Dacă vreți să câștigați la jocul păcănele, puteți să găsiți cele mai bune strategii la BestOnlineCasino.com, un site afiliat la cazinourile online licențiate din România.

Sloturile online sunt o formă de jocuri de noroc extrem de populară pe plan mondial iar acest lucru se datorează modului simplu de jucat. Cu toate acestea, în prezent, există mii de variații de jocuri tip păcănele, cu tematici diferite, cu structuri diferite (mai multe rânduri, mai multe mulinete, număr diferit la liniile de plată),  cu software simplu sau complex (cu sau fără jocuri bonus), sloturi simple sau cu jackpot. Înainte de toate, trebuie să înțelegem că sloturile online sunt jocuri RNG, cu rezultate aleatorii, care nu pot fi influențate cu nimic, în afara de factorul noroc. Cu toate acesta, sunt anumite măsuri, pe care jucătorul trebuie să le ia în considerare, pentru a-și mări șansele la câștig.

Jucați numai la cazinouri licențiate

Alegerea unui operator licențiat de ONJN vă garantează, atât siguranța datelor cu caracter sensibil, cât și corectitudinea jocurilor. Este crucial să nu vă avântați în afara legii în vigoare, deoarece drepturile consumatorului nu vor fi protejate. Jocurile la operatorii legalii de pe piață vă garantează corectitudinea software-ului, unde RTP-ul lor este verificat constant. Mai mult, emblema ONJN pe site-ul operatorilor vă garantează plățile, câștigurilor, metode sigure de plată și disponibilitatea unui un program de asistență clienți.

Alegeți jocul corect

Diversitatea sloturilor nu se referă numai la tematică, efecte și caracteristici ajutătoare. Indiferent că vin de la același sau de la mai mulți furnizori, sloturile online vin cu un RTP, procent de reîntoarcere la jucător, diferit. RPT-urile jocurilor de tip slot, variază de la 94% la 99.70% iar acestea sunt vizibile în tabele de plată. Un RTP de 99% vă spune că 99 Ron din 100 Ron pariați se vor întoarce la jucător, după un anumit timp. Jucătorul trebuie să ia în considerare că acest procent a fost calculat de sute de mii de rotiri și că șansele lui de a recupera acea sumă depind de norocul lui.

Jucați în versiunea demo

Jocurile gratis, în versiunea demo, vă dau șansa să cunoașteți software-ul în întregime.  Variațiile demo la sloturi online sunt absolut identice cu sloturile online pe bani reali. Singura diferență este că nu veți risca nici un ban. În acest mod puteți încerca pariurile la diferite mize, veți vedea diferența la câștiguri dar și mecanica de plată. Unele jocuri au câștigurile generate în monede, astfel că ele depind în totalitate de miza pariată.

Gestionarea bugetului

Întotdeauna să vă asigurați un buget pentru jocurile de noroc, care să nu vă afecteze viața de zi cu zi. Acest buget nu trebuie depășit în nici un caz iar banii de chirie nu trebuie riscați, nici dacă vă simțiți cel mai noroc jucător. Sloturile online au volatilitatea diferită, ridicată sau redusă. Jocurile cu volatilitate ridicată tind să plătească mai rar dar mai mult, ceea ce înseamnă că și pariurile sunt mai mare. Jocurile cu volatilitate redusă plătesc mai des dar mai puțin. Un alt factor important pentru care trebuie să probați jocurile în versiunea demo, pentru a determina dacă jocul este potrivit pentru bugetul de joc.

Sloturile online cu jackpot

Dacă sunteți vânători de jackpot, atunci cel mai probabil știți că acestea sunt de două feluri, jackpot-uri locale sau de rețea. Unele jocuri sunt legate în rețea, cu toate versiunile lui oferite  de alți operatori. Acestea pot ajunge la sume fabuloase de sute de mii, chiar și milioane de euro dar înseamnă și că intrați in competiție cu cel mai probabil, zeci dacă nu sute de mii de jucători pe plan mondial. Evident, șanse mult mai mici!

Pe de altă parte, sunt jackpot-urile locale, cele legate la toate jocurile operatorului, care adună un anumit procent din pariurile utilizatorilor săi. Acestea jackpot-uri, care la rândul lor sunt progresive, sunt mai mici dar sunt generate destul de des. Probabilitatea ca să câștigați un jackpot local mai mic este mult mai mare, decât să câștigați un jackpot din rețeaua mondială.

Ofertele Bonus de la cazinourile online

Bonusurile de bun venit și ofertele constante de cazinourile online nu mai sunt nici o surpriză, cu toate acestea, ele pot face diferența între o experiență bună sau cel mai negru coșmar. Acestea pot fi în bani sau/și rotiri gratuite. Sloturile online, cea mai mare categorie de jocuri la fiecare operator în parte, participă de regulă cu 100% la cerințele de pariere. Dacă cerințele de pariere sunt rezonabile, termenul de valabilitatea este destul de îndelungat și jocul dvs. preferat participă, atunci un bonus de bun venit ar putea fi calea spre victorie. Dacă acesta nu rezonează cu nevoile dvs., cel mai bine este să nu-l acceptați, deoarece veți spune stop la alte oferte mai bune, până la îndeplinirea condițiilor primului bonus.

Cunoașteți-vă limitele

Chiar dacă nu ați atins tot bugetul pentru jocuri dar nu aveți o experiență plăcută, mai bine este să vă retrageți. Jocurile de noroc sunt o formă de divertisment, înainte de toate și atunci când implică emoții negative sau neplăceri de orice fel, cel puțin este necesar o pauză. Granița dintre un joc responsabil și adicție poate fi trecută pe nesimțite.

Industria iGaming este ceam mai profitabilă la această oră, unde atât furnizorii de software, cât și operatorii de jocuri, vin cu soluții inovative, pentru a integra cât mai mulți utilizatori. Sloturi online reprezintă cea mai ușoară formă de joc, cu toate acestea, trebuie să rețineți că menirea lor este să fie distractive și nu forme de câștig. 


Share
 

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact