logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Cum protejăm mașina de grindină, soare și de situații neplăcute PDF Imprimare Email 1001 Afişări
Scris de Sighet Online   
Luni, 29 Iulie 2019 09:06

În timp ce luați în considerare casa sau apartamentul în care dvs doriți să trăiți, există o mare șansă ca aceasta sa va ofere un loc special amenajat pentru masina dvs precum un garaj.
 
Dar, uneori, un garaj nu este o opțiune disponibilă și există doar un spațiu de parcare aflat în exterior.
 
Problema este că acum aveți un punct vulnerabil pentru a vă proteja caroseria masinii, daca este expusa la exterior neprotejată.
 
Dacă, totuși, ați cumpărat o casă cu garajul cel mai perfect, uneori acest lucru nu este suficient, deoarece atunci când mergeți la muncă, trebuie să parcați în exterior și să vă lăsați în aer liber masina parcata.
 
Soluția constă în utilizarea prelatei auto,care poate sa fie de tip : dedicata sau universala.  Acest tip nou de prelata auto anti-grindina vaa păstrează mașina în conditii optime de siguranță, indiferent de locul în care sunteți forțat să o lasati stationata și indiferent de condițiile meteorologice.
 
Principalele cauze și daune la majoritatea vehiculelor expuse la mediul exterior:
Majoritatea vehiculelor suferă o anumită formă de deteriorare în timpul ciclului de functionare. Se demonstrează că autovehiculele lăsate în afara unei parcări sunt afectate mai mult și se află în reparații mai des decât cele parcate într-un garaj închis.
 
Cauzele pentru acest factor sunt multe, dar motivul principal este vremea rea.
 
Atentie … ! Este foarte riscant să-ti lasi afară autoturismul fără protecție.

Acoperirea împotriva grindinii este adesea o parte a furtunilor majore care determină căderea ramurilor de copaci, iar vântul poate purta alte resturi și toate acestea pot deteriora mașina și pot provoca atât de mult stres, iar reparatia poate fi o cheltuială foarte mare. ( Exemplu Revopsirea automobilului)
 
Și nu numai furtunile, ploile și zăpada îl distrug. De cele mai multe ori nu găsiți niciun loc de parcare. În lunile calde de vară  precum este aceasta, ați putea crede că un spațiu de parcare sub copac este un jackpot real din cauza umbrei pe care o oferă.
 
Dar vă întoarceți la mașina dvs. și este acoperită cu rășină sau cu excremente de pasăre. Uneori, în timpul sezonului puternic al vânturilor, vă puteți întoarce la mașină și o puteți găsi acoperită cu frunze și ramuri de copac care ar putea chiar să zgârie suprafața acesteia.
 
Acoperirea cu prelata auto anti-grindina este întotdeauna o opțiune bună care poate împiedica cel mai rău scenariu. Cu toate acestea, este important să rețineți că și acoperirea autovehiculelor nu este o soluție complet sigură în cele mai extreme condiții meteorologice. Dacă este o furtună foarte mare și vântul și ploaia sunt foarte severe, există posibilitatea ca prelata auto să nu vă protejeze complet mașina și este de asemenea posibil ca urmele sa ramana vizibile.
Dar, în orice caz, prejudiciul va fi mult mai mic decât cel cauzat mașinii care a fost expusă furtunii fără nici un fel de protecție.
 
În plus, producătorii de huse auto / prelate auto anti-grindina,  au dezvoltat sisteme inovatoare în producția acestora care ar ofera mașinilor o protecție mai bună în orice condiții meteorologice.
 
Vremea sa schimbat drastic în ultimii ani, iar tehnologia utilizată în producția de huse auto a încercat să țină pasul.

Detalii despre prelatele auto anti-grindina

Chiar dacă prelatele auto anti-grindina sunt fabricate din mai multe materiale, cea mai bună acoperire a autovehiculului este cea care folosește un strat foarte dens de spumă comprimată.
 
Aceasta va oferă cea mai bună protecție și actioneaza mai puternic pe zonele cele mai afectate de vreme rea, cum ar fi : acoperișul, parbrizul, capota.
 
Dimensiunea prelatei auto anti grindina este determinata de marimea masinii !
 
Prelatele auto pot fi de mai multe dimensiuni, incepand la mediu până la foarte mare.
 
Masina este măsurată de la partea frontală  la bara de protecție din spate.
 
De asemenea, majoritatea furnizorilor au informații precise privind dimensiunile prelatelor auto anti-grindina pe care le vând, astfel încât este foarte ușor să verificați informațiile și să cumpărați prelata auto care se potrivește cel mai bine.
 
Instalarea prelatei auto anti-grindina pentru autovehiculul dvs:
 
Aproape toate capacele mașinilor sunt foarte ușor de configurat. Plasați-o pe vehicul, trageți-o ușor și apoi fixați-o cu benzi elastice.
 
Unele modele au chiar și deschideri în partea de sus care sunt utilizate pentru circulația aerului. Cu toate acestea, dacă intenționați să lăsați mașina acoperită pentru o perioadă mai lungă de timp, se recomandă să o aerisiți cel puțin o dată la 15 zile.
 
Din motive de securitate, este important să nu lăsați mașina neprotejată până în ultima clipă. Mulți oameni nu sunt siguri de modul în care condițiile meteorologice se vor schimba, așa că așteaptă să vadă.
 
Umiditatea care a rămas între suprafața mașinii și prelata auto ar putea dăuna pe termen lung suprafeței mașinii.
 
De asemenea  este recomandabil să montați prelata auto,  numai dacă este complet uscata caroseria pentru a evita lăsarea urmelor după ce a indepartata.
 
Prelatele anti-grindina auto sunt cu adevărat o investiție care merita. în cazul în care doriti sa achizitionati o prelata auto anti-grindina, va incurajam sa accesati magazinele online specializate în  comercializarea acestor prelate auto anti-grindina: Bestautovest.ro și rapidauto.ro

Share
Ultima actualizare Luni, 29 Iulie 2019 09:18
 

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact