logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Miluță Flueraș are nevoie de ajutorul nostru. Milu e un artist fotograf aflat acum in spital in urma tragediei din Clubul Colectiv PDF Imprimare Email 4094 Afişări
Scris de Sighet Online   
Marţi, 03 Noiembrie 2015 22:43

Miluta Flueras, un proaspăt absolvent la masteratului „Teoria și practica imaginii” (iunie 2015), un om iubit și apreciat pentru talentul și pentru dedicația sa pentru proiectele de arte vizuale, este acum în spital (cu arsuri de gradul 2), în urma tragediei din Clubul Colectiv.
Va avea nevoie de sprijin financiar după operația de astăzi și după perioada de spitalizare, pentru un lung tratament și pentru perioada în care nu va putea lucra.
Vă rugăm să fiți alături de noi în demersul pe care îl facem, fie cu donații, fie cu diseminarea apelului nostru, și nu doar în familia de cesiști, ci și în afara ei, peste tot acolo unde putem întîlni compasiune și solidaritate.
 
Profesorul Sorin Alexandrescu vă transmite mesajul dumnealui pentru sprijinirea lui Miluță:
 
„Miluță Flueraș este un pasionat fotograf de evenimente artistice. Pentru asta s-a dus la Colectiv. Dar l-au prins flăcările. Oricare dintre noi putea cădea în locul lui. Are arsuri serioase, dar poate fi salvat dacă intervenim la timp. Este și un excelent master absolvent al CESI, eu așa l-am cunoscut. Tocmai a terminat cursurile și pregătește dizertația. Din păcate, exact în această fază, Universitatea nu-l mai poate ajuta financiar. Mi-e teamă că nici familia nu o poate face pe cât este nevoie.
S-o facem noi, cei care îi admirăm fotografiile. Să ne inchipuim că suntem alături de el, îl luăm de mână și-l readucem acolo unde îi este locul. Orice sumă de la noi îl poate ajuta să se întoarcă alături de noi.”
Sorin Alexandrescu (CESI)
 
Donațiile se pot face astfel:
- în contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A.
titular de cont: Ana-Maria Gavrilă (doctorand SD SITT/CESI)
- la secretariatul CESI, adresa: str. Mihail Moxa nr. 5, sector 1, etaj 2, Telefon: 021 212 50 28
Program: luni-joi orele 14.00-18.00, vineri orele 10.00-16.00
Persoană de contact:
Simona Chiaburu, tel: 0740 003 843, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Doru Atomei (DBE, DonisArt, Kogaionon): 
”Pe Miluta Flueras, il stiti da? E cel nedezlipit de scena la inceperea concertelor. Apoi fuge prin toate colturile locatiei, sa imortalizeze cadre, unghiuri, fante, umbre, culori, forme… Dupa care se pierde prin multime si apare iar in fata. Si iar in spate… si tot asa!
Nici bine nu ajungi acasa dupa un concert fain si online sunt deja publicate zeci, sute de fotografii. Cand are timp sa le descarce, sa le prelucreze, nimeni nu stie… dar e intotdeauna primul! In unele te vezi, in altele ii vezi pe cei cu care ai fost sau pe cei cu care te-ai imprietenit acolo. Si se contureaza astfel acea punte intre cei prezenti si cei de acasa, intre cei ce au avut norocul sa vada pe viu artistul preferat si cel care arde de nerabdare sa vada cum a fost acolo, pentru ca nu a putut ajunge. Miluta este maestrul, este cel ce a creat aceasta Little Planet, care imbina trairi cu amintiri, povesti cu zambete si emotii cu bucurii.
Miluta a avut si cateva expozitii proprii, despre Noises Within, de acum 2 ani, a povestit putin aici:
Soare, ploaie, ninsoare, inghet, furtuna, canicula, indoor sau outdoor, de la Rock si Metal si pana la Jazz si Blues, in sali pline sau aproape goale, Miluta este pe baricade, la datorie, cu aparatele foto in mana. O datorie care a pornit din el, mai intai pentru el, dupa care, sa impartaseasca cu toata lumea… Doar din pasiune, pentru a se bucura si pentru a bucura! Miluta este eroul meu pentru fotografia de eveniment! Nici nu puteam sa-mi inchipui ca ar fi lipsit din Colectiv, vineri seara. Si nu a lipsit…
Internat in stare grava, cu arsuri de gradul 2, operat ieri, acum stabil, Miluta este sub supravegherea atenta a medicilor si gandurile noastre bune converg catre el si cei apropiati lui. Dupa spitalizarea care nu stim cat va dura, Miluta va urma un tratament lung de recuperare, care il va tine departe si de serviciu. Familia il ajuta cum poate dar resursele financiare si logistice sunt limitate, in ciuda faptului ca Ana Maria este puternica si il sustine continuu.
Miluta are nevoie chiar acum de ajutorul meu, al tau, al fiecaruia dintre noi, cei care l-au cunoscut sau cei care au auzit de-abia acum despre situatia lui speciala. Orice donatie ajuta! Solidaritatea noastra salveaza vieti si haideti sa transformam Little Planet in Big Planet!
Donațiile se pot face în contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A.
Titular de cont: Ana-Maria Gavrila (fără diacritice). Pentru cei din afara României, codul SWIFT este UGBIROBU, iar filiala băncii este Agentia DRUMUL TABEREI
 
 
=============
Cătălin Ilniţchi este internat la Floreasca si are cea mai rara grupa de sange (doar 1% din populatia Globului o are): AB RH negativ. Are nevoie urgent de sange! Cine poate sa mearga sa doneze pentru el? Telefon 021.317.01.21. Situatia este critica!
 
==========
 
 

Share
Ultima actualizare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 11:54
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact