logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Grupul de Acţiune Locală Mara-Gutâi lansează Apelul de selecție proiecte nr. 4 pe anul 2014 PDF Imprimare Email 848 Afişări
Scris de Sighet Online   
Marţi, 19 August 2014 08:49

Data lansării: 14 august 2014

Depunerea proiectelor: perioada 21 august-19 septembrie 2014

Numar de referinta Apel de selectie proiecte

Denumire măsură

Valoare nerambursabila alocata pe masura (euro)

Valoarea maxima nerambursabila/ proiect (euro) fără TVA

Contribuţia beneficiarului

%

M411.121-04/2014

M411.121-Modernizarea exploatațiilor agricole - Ferma de familie

5.000 Euro

5.000 Euro

40%-70%*

M413.322- 04/2014

M 413.322**-Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale, Proiecte negeneratoare de profit

108.918 Euro

54. 459 Euro

0 %

M 421-04/2014

M421-Implementarea proiectelor de cooperare

20.000 Euro

20.000 Euro

0%

 

Fondul disponibil total alocat pe sesiune

133.918 Euro

 

 

Valoarea totala eligibila a unui proiect este de maxim 400.000 euro

 

*Detalii privind intensitatea sprijinului financiar nerambursabil gasiti in fisa masurii 411.121 de pe site-ul www.gal-maragutai.ro, sectiunea Apel de selectie

 

**Vor avea prioritate proiectele care au prevazute una sau mai multe actiuni de mediu.

 

Beneficiari eligibili pentru Masurile lansate:

Măsura 411.121: fermierii definiţi conform PNDR ca fiind persoane fizice sau juridice, care practică în principal activităţi agricole – activitate principală conform Certificatului de Înregistrare eliberat de Oficiul Registrului Comerţului – a căror exploataţie este situată pe teritoriul ţării, are o dimensiune cuprinsa intre 2 și 50 UDE, și care este înregistrată în Registrul unic de identificare / Registrul agricol.

Categoriile de beneficiari eligibili: Persoana fizică; Persoana fizica autorizată; Întreprinderi individuale; Întreprinderi familiale; Societate în nume colectiv – SNC; Societate în comandită simplă – SCS; Societate pe acţiuni – SA; Societate în comandită pe acţiuni – SCA; Societate cu răspundere limitată – SRL; Societate comercială cu capital privat; Societate agricolă

Măsura 413.322: Comunele prin reprezentanţii lor legali conform legislaţiei naţionale în vigoare; Autorităţile locale (comune); ADI-urile realizate între două sau mai multe comune înfiinţate conform legislaţiei naţionale în vigoare; ONG-uri, aşezăminte culturale şi instituţii de cult definite conform legislaţiei naţionale în vigoare; Persoane fizice şi juridice care deţin în proprietate sau administrează obiective de patrimoniu cultural/natural de interes local

sura 421: Grupuri de Acţiune Locala beneficiare ale Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcţionarea Grupului de Acţiune Locala, dobândirea de competenţe şi animarea teritoriului” care au încheiat contract de finanţare cu APDRP în cadrul acestei submăsuri; Alte persoane juridice organizate în conformitate cu abordarea LEADER care îşi desfășoară activitatea pe teritoriul unui Grup de Acţiune Locala beneficiar al Măsurii 431 – Sub-măsura 431.2 “Funcţionarea Grupului de Acţiune Locala, dobândirea de competenţe şi animarea teritoriului”, care are încheiat contract de finanţare cu APDRP în cadrul acestei sub-masuri.

 

Proiectele se depun la sediul GAL Mara-Gutâi, comuna Vadu Izei, nr. 161/A, de luni pana vineri, in intervalul orar: 09:00-14:00, data limita fiind 19 septembrie 2014.

 

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent fiecărei Măsuri lansate din PNDR, disponibile pe site-ul www.apdrp.ro si pe site-ul www.gal-maragutai.ro, în vigoare la momentul lansării apelului de selecție de către GAL.

 

Modelul de Declaratie a beneficiarului prin care se angajează sa raporteze către GAL toate platile aferente proiectului selectat ce vor fi efectuate de APDRP către beneficiar se găsește pe site-ul www.gal-maragutai.ro si la sediul GAL.

 

Documentele justificative pe care trebuie să le depună solicitantul, cerinţele de conformitate şi eligibilitate, precum şi procedura de selecţie aplicată de Comitetul de Selecţie al GAL sunt disponibile pe site-ul APDRP (www.apdrp.ro) si pe site-ul www.gal-maragutai.ro.

 

Documentele justificative pe care trebuie sa le depună solicitantul in vederea punctării criteriilor de selecție vor fi cele din Ghidul Solicitantului aferent masurii, disponibil pe site-ul APDRP (www.apdrp.ro) si site-ul GAL www.gal-maragutai.ro.

 

Cerintele de conformitate si eligibilitate pe care trebuie să le indeplineasca solicitantul pentru proiectele ce se incadreaza intr-una dintre masurile lansate prin PNDR vor fi cele din Ghidul Solicitantului aferent masurii, disponibil pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro/www.madr.ro) si site-ul GAL www.gal-maragutai.ro, in vigoare la momentul lansării sesiunii.

 

Criteriile de selectie care se vor aplica in procesul de evaluare a proiectelor vor fi cele prevazute in Ghidul Solicitantului aferent masurii, disponibil pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (www.apdrp.ro) si site-ul GAL www.gal-maragutai.ro, la care se adauga criteriile specifice prevazute in Planul de Dezvoltare Locala al GAL Mara-Gutai.

 

Solicitantii vor depune dosarul Cererii de Finantare in 3 exemplare, un original si 2 copii, fiecare dosar va avea anexată forma electronica. Trebuie evitată depunerea proiectelor in ultimele 5 zile pentru ca solicitantul, in cazul constatarii neconformitatii cererii de finantare, sa aiba posibilitatea redepunerii acesteia.

 

ATENTIE! Solicitantii ce depun proiecte care prevad lucrari de constructii si/sau montaj sunt obligati sa ataseze la Cererea de Finantare Studiul de fezabilitate si Proiectul tehnic, conform Ghidului solicitantului pe Masura 41.

 

Va oferim si varianta electronica (suport CD/DVD) sau pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente masurilor lansate, disponibile la sediul GAL.

 

Informaţii detaliate puteţi solicita la sediul GAL Mara-Gutâi din comuna Vadu Izei, nr. 161/A, Maramureş sau la numerele de telefon: 0262330114, 0744285036, 0747419832, 0728316425, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul orar 08.00-16.00.

 


Share
Ultima actualizare Marţi, 19 August 2014 08:55
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact