logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Interviu cu Dan Zarescu- machiajul semipermanent prin tatuaj PDF Imprimare Email 7341 Afişări
Scris de Apopi Mariana Diana   
Luni, 07 Noiembrie 2011 11:13
Va propun un interviu cu Dan Zarescu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din tara in domeniul machiajului semipermanent prin tatuaj. Haideti sa aflam mai multe despre el:
 
1. Cine este Zarescu Dan si cu ce anume se ocupa?
Dan: Zarescu Dan Machiajtatuaj este un cetatean al planetei , un artist Roman un om ca oricare altul.
 
2. De unde a aparut pasiunea pentru machiajul de tip tatuaj? (De cati ani lucrezi in acest domeniu?)
Dan: Lucrez machiaj semipermanent prin tatuaj din 2006 cind mi-am dat seama ca stiu sa desenez acest machiaj mai bine decit majoritatea femeilor. Mi-am dat seama ca prelucrind frumusetea, aduc un strop de fericire in sufletele oamenilor. Am o galerie cu peste 500 foto / video machiaje semipermanente in www.machiajtatuaj.ro care ma reprezinta. Pot spune ca este unica la noi in tara.
 
3. Cum functioneaza machiajul tatuaj? Care sunt avantajele si dezavantajele?
Dan: --Ochi--- Machiajul tatuaj semipermanent schimba viata . Machiajul semipermanent al ochilor in cazul in care este facut corect, cu profesionalism aduce un plus estetic, te scuteste de minutele petrecute in fata oglinzii, te scuteste de grija corectarii din timpul zilei. Dimineata te trezesti machiata, in apa nu-ti mai faci probleme si... te poti sterge de transpiratie sau scarpina la ochi de cite ori ai nevoie. In cazul in care machiajul semipermanent este gresit aduce destula suferinta. Aduce multe ore petrecute pe net sa gasesti pe cineva care vrea sa corecteze un machiaj gresit. Este cel mai bine sa cauti pe net: " Galerie machiaj semipermanent " si sa cauti fotografii care arata realitatea. 
Cel mai important lucru este sa cereti fotografii cu esteticianul care face machiajul. Astfel preintimpinati machiajul facut de un nou angajat fara experienta. “Cosmeticianul efectueaza machiajul semipermanent , nu salonul la care se perinda personalul” In ultimul timp s-au inmultit persoanele care cer retusuri, schimbari de forma la machiaje facute in alte saloane. Fetele sunt atrase de preturile tip voucer machiaj semipermanent.
 
---Sprincene --Machiajul semipermanent sprincene este cel mai important deoarece da expresivitate fetei. O categorie este reprezentata de fete care stiu bine ce vor, vin cu sprincenele desenate si nu te lasa sa faci nicio modificare strucurala. Alta categorie este reprezentata de fete care nu s-au desenat niciodata si doresc ceva special care sa le schimbe fizionomia. Alta categorie este reprezentata de fetele care nu mai au sprincene din diferite motive. Culoarea de la saten deschis pina la maro inchis fiind aleasa de fiecare in parte. Fotografiile mele sunt facute imediat dupa tatuaj si par inchise deoarece pigmentii oxideaza , dar se deschid 30% dupa ce cad cojitele. La mine se poate vedea cit de tare se inflameaza tesutul si etapele machiajului semipermanent. Forma sprincenelor de la subtiri la groase, de la rotunde la arcuite, cu acolada sau colt, scurte sau lungi este negociata si aprobata in totalitate de persoana care le va purta.
 
---Buze--- Conturul semipermanent buze este cel mai important in machiajul semipermanent al pigmentarii totale. Trebuie sa fie cu o nuanta mai inchis fata de culoarea buzelor. Pigmentarea totala a buzelor da o senzualitate permanenta a buzelor.
 
4. Care este portretul persoanelor care apeleaza la acest tip de machiaj?
Dan: Persoane care stiu bine ce vreau. Persoane curajoase si determinate. Persoane cu virste cuprinse intre 18 si 80 ani. Intr-un cuvint persoanele care ne inconjoara.
 
5. Care sunt tipurile cele mai frecvente de machiaj cerute in momentul actual?
Dan: In perioada rece sunt mai multe machiaje semipermanente ale sprincenelor si ochilor. In perioada calda mai mult machiajul buzelor si sprincenelor. Cu parere de rau spun ca in ultimul timp s-au inmultit modificarile, repigmentarile care vin de la alte saloane. Fete care au cumparat voucere machiaj semipermanent si nu sunt multumite de machiajul facut.
 
6. Crezi ca ar trebui sa existe si o colaborare cu un psiholog in munca ta? Ma refer la faptul ca unele persoane s-ar putea sa isi doreasca sa schimbe ceva la ele, din punct de vedere fizic, nu neaparat pentru ca ar avea nevoie, ci pentru ca trec printr-o perioada dificila pentru ei si considera ca o astfel de modificare va aduce o lumina noua in viata lor? Consideri ca ar fi util ajutorul unui psiholog care sa discute inainte cu persoana care doreste sa-si faca o astfel de interventie?  
Dan: Majoritatea femeilor isi creioneaza sprincenele, isi contureaza ochii si se rujeaza. Apeleaza la astfel de machiaj pentru a si usura munca, timpul din fata oglinzii. Nu am intilnit persoane care sa vrea ceva iesit din comun. Ofer consultatie de specialitate psihologica deoarece am terminat psihologia, dar nu am intilnit persoane instabile psihic care sa doreasca astfel de machiaj.
 
7. Ce parere ai despre operatiile estetice si cum crezi ca ele pot sa schimbe viata unei persoane?
Dan: Consider ca orice imbunatatire care ne-o putem aduce este benefica. Daca este bine facuta ne aduce bucurie in suflet.
 
8. Care sunt preturile pentru realizarea unor machiaje permanente si/sau semipermanente?
Dan: Preturile sunt in functie de piata. Fiecare femeie care doreste machiaj semipermanent poate alege ce vrea. De la preturi mari daca doresc sa plateasca firma si reclama pina la preturi de tip voucer. Repet: Cosmeticianul linergist face machiajul semipermanent, nu salonul.
 
9. Care sunt tendintele in machiaj in sezonul de iarna si primavara?
Dan: Machiajul semipermanent este " o baza de machiaj " Peste el poti face orice iti doresti: De la estomparea cu fond de ten, pina la accentuarea sau modificarea lui. Este simplu sa dai alta forma unei sprincene gata desenata. Sa rujezi cu alta culoare. Dupa demachiere, baza ramine si acest lucru aduce o multumire de sine.
 
10. Ce metode utilizezi atunci cand unele persoane sunt nemultumite de rezultatul interventiei? Au existat astfel de cazuri si daca da, cum le-ai rezolvat?
Dan:  Personal nu am avut persoane nemultumite. Depun suflet si timp. Ofer mult din timpul meu . Machiaj-tatuaj -ul nu-i o meserie. Este o arta. Daca depui suflet si timp, cu certitudine va iesi bine.
 
11. Ce parere ai despre tendinta unora de a gandi in termeni de : ”asa te-a lasat Dumnezeu, asa ar trebui sa ramai”?
Dan:  Ecuatia este simpla: Cei care se conduc dupa termenul " asa te-a lasat Dumnezeu " sunt liberi sa fie asa simpli. Pot cu certitudine sa nu se duca la dentist sa-si trateze maselutele deoarece si plombele sunt adaosuri formei lor originale. Celelalte persoane pot sa-si imbunatateasca viata si sa se simta bine ignorindu-i pe primii.
 
Iti multumesc frumos.
Dan: Eu iti multumesc. 
 
noiembrie 2011 
mai multe detalii puteti afla pe site-ul www.machiajtatuaj.ro 

Share
Ultima actualizare Luni, 07 Noiembrie 2011 14:24
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact