logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Prajitura “Imposibila” PDF Imprimare Email 3608 Afişări
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 20 August 2011 08:39
O prajitura cuminte care se aseaza singura in straturi si este gata atat de repede si usor. Singura conditie este sa va placa la nebunie nuca de cocos.
 
Ingrediente:
Se ia ca masura un pahar de 225 ml.
4 oua
1 pahar faina
1 pahar zahar
2 pahare lapte
100 gr nuca de cocos
125 gr margarina
un plic zahar vanilat
o lingurita praf de copt
ulei si faina pentru tava
 
Mod de preparare:
Frecam margarina cu nuca de cocos si incalzim cuptorul la 180 gr Celsius. Cernem faina impreuna cu praful de copt si punem margarina peste impreuna cu zaharul si ouale. Omogenizam bine si adaugam la final laptele care se amesteca pana la incorporare.
Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina. O dam la cuptor circa 40 de minute pana capata culoarea aurie. O taiem rece si o savuram cu pofta.
 
Pofta buna!
 
AUTOR: Claudia Hotea 

Share
Ultima actualizare Sâmbătă, 20 August 2011 08:44
 

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact