logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Piept de pui umplut cu ciuperci PDF Imprimare Email 2109 Afişări
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 13 August 2011 08:37
Ingrediente:
 
300 gr piept de pui dezosat
4 ciuperci proaspete
100 gr cascaval
condimente, sare
100 ml ulei

Mod de preparare:

Pieptul de taie in bucati , se taie subtire si se bate putin , se umplu cu cacaval si ciuperci taiate fasii. Se condimenteaza, se sareaza si se ruleaza. Se prind cu scobitori. Se presara sare cu verdeata. Se introduc la cuptor intr-o tava cu putin ulei. Se lasa la cuptor sa se patrunda. Dupa ce s-au patruns se pun pe o farfurie asociate cu diverse garnituri.
Pofta buna!
 

Share
Ultima actualizare Sâmbătă, 13 August 2011 08:43
 

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact