logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Metal Maniac Festival III Baia Mare PDF Imprimare Email 3506 Afişări
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 31 Mai 2008 07:27

SIGHET ONLINE este partener media pentru METAL MANIAC III Baia Mare!!! Acesta este primul eveniment la care site-ul nostru devine partener media si de acum înainte dorim să ne implicăm în promovarea cât mai multor evenimente culturale importante din judeţul nostru.

S-au stabilit distribuitorii de bilete pentru festivalul Metal Maniac ce va avea loc pe data de 26 iulie 2008 la Baia Mare. SIGHET ONLINE face parte din distribuitorii de bilete la acest festival. Detalii in acest articol.

Trupele confirmate la Metal Maniac Festival III:

Agathodaimon (Germania )

Saturnus (Danemarca)

Mourning Beloveth (Irlanda)

Mael Mordha (Irlanda)

Negura Bunget (Romania)

Bucovina (Romania)

Ashaena (Romania )

Abigail (Romania )

Aghast (Romania)

Silent (Romania )

  Vă reamintim ca preţul unui bilet este de 40 RON in presales şi 55 RON in ziua concertului.

 

Saturnus:

Originari din Copenhaga, Danemarca, Saturnus au luat fiinta in anul 1991 fiind adeptii genului doom. In anul 1996 apare primul lor album intitulat Paradise Belongs to You.
Veronika Decides To Die este ultimul material al trupei si a aparut in 2006 la Firebox Records. Titlul albumului a fost inspirat din nuvela cu acelasi nume a scriitorului Paulo Coelho.
Componenta:

Anders Ro Nielsen - clape
Thomas Akim Gronbaek Jensen - voce
Peter Erecius Poulsen - chitara
Tais Pedersen (Usipian) - chitara
Lennart Jacobsen - bass
Nikolaj Borg (Withering Surface) - baterie

Discografie:

Paradise Belongs to You (1996)
Martyre (2000)
Veronika Decides to Die (2006)

www.myspace.com/saturnus

Mourning Beloveth:

Originari din Irlanda, Mourning Beloveth au luat fiinta in anul 1991 insa primul demo a fost inregistrat in anul 1996, fiind adeptii doom metalului.
A Disease for the Ages este ultimul material discografic care a fost lansat pe data de 13 mai 2008.

Discografie :
Debut 1996
Autumnal Fires 1998
Dust 2001
The Sullen Sulcus 2002
Mourning Beloveth/Lunar Gate Split, 2003
A Murderous Circus 2005
A Disease for the Ages 2008

Componenta :
Darren Moore - Vocals
Frank Brennan - Clean vocals, guitar
Brian Delaney - Guitar
Timmy Johnson - Drums
Brendan Roche - Bass

Linkuri :
site oficial : www.mourningbeloveth.com
myspace : www.myspace.com/mourningbeloveth

Agathodaimon:

Agathodaimon s-au infiintat in 1995. Chitaristului Sathonys si tobosarului Matthias Rodig li s-au alaturat Vlad Dracul la clape si voce si Marko T. la bass. Dupa cateva repetitii a doua chitara a fost preluata de Hyperion. Au inregistrat primul demo in aprilie 1996, Carpe Noctem, cu recenzii excelente. Au fost contactati de Century Media, casa de discuri la care au scos al doilea demo, Near Dark in 1997. Si acest disc a beneficiat de recenzii foarte bune, vanzandu-se in mai mult de 2000 de exemplare. Dupa mai multe oferte de la diferite label-uri, Agathodaimon au semnat cu Nuclear Blast. Albumul de debut, Blacken the Angel, trebuia sa apara in 1998, dar inregistrarile au fost amanate din cauza problemelor pe care solistul roman Vlad Dracul le-a intampinat dupa reintoarcerea sa in Romania. Pana la urma albumul a fost lansat cu ajutorul lui Akaias, care a tras partile de voce.

Clapele au fost preluate de Marcel Va. Traumschander, mai apoi de Christine Schulte. Pentru a evita alte complicatii, intreaga formatie a venit la Bucuresti, pentru a inregistra albumul A Higher Art Of Rebellion, impreuna cu Vlad. Pe aceste doua albume au fost incluse versuri in limba romana, ale unor poeti ca Ion Minulescu sau Alexandru Macedonski. Dupa cateva luni Akaias a devenit oficial solistul Agathodaimon, dupa ce Vlad a decis sa paraseasca trupa.
In 2000 au inceput inregistrarile la albumul Chapter III, album ce a aparut in 2001.Trupa a avut concerte la Wacken, Wave Gotik Treffen sau Summer Breeze.Au urmat si alte schimbari de componenta: bassistul Marko a plecat din trupa din cauza unor probleme de sanatate, chitaristul Hyperion a plecat si el, urmata de Christine care a lasat clapele in urma pentru as forma propria formatie. Akaias a preluat chitara, Felix U. Walzer clapele,iar noul bassist a fost Darin Eddie Smith. Dupa concerte in Slovacia,Slovenia sau Austria, formatia a inceput lucrul la albumul Sepent's Embrace in 2003. Albumul, aparut in 2004,avea sa fie un amalgam de stiluri prin care a trecut trupa.
In 2006 bassistul Till l-a inlocuit pe Eddie, iar Akaias a plecat in alta tara, fiind inlocuit de Jonas Iscariot la voce si Jan Jansohn la chitara. In aceasta componenta ei inregistreaza albumul Phoenix.

Desi au inregistrat un album in Romania, Agathodaimon nu au avut niciun concert la noi in Romania. In data de 26 iulie,pentru prima data in Romania, Agathodaimon canta la Baia Mare, in cadrul Festivalului Metal Maniac, editia a III-a.

 

Concurs Sighet Online & Metal Maniac Fest III Baia Mare

ÎNTREBARE: Câte albume a înregistrat în România trupa Agathodaimon?

Aşteptăm răspunsurile voastre până pe 25.06.2008 pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza într-un e-mail cu subiectul "Concurs Metal Maniac", împreuna cu numele complet, localitatea şi numarul de telefon la care puteţi fi contactaţi.

Mult succes!!!

Vă mai aducem la cunoştinţă că puteţi cumpăra bilete la festival prin intermediul SIGHET ONLINE, aşa că rockerii sigheteni numai trebuie să facă un drum de Baia Mare pentru a-şi cumpăra bilete la festival, ci şi le pot cumpăra direct din Sighet.

Detalii: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Share
Ultima actualizare Miercuri, 04 Iunie 2008 07:32
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact