logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Desert de prune si scortisoara PDF Imprimare Email 2635 Afişări
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010 11:46

Un alt mod de a servi prunele care face placere intregii familii.

Ingrediente:

1/2 kg prune o lingura unt 130 gr zahar

3 galbenusuri

1 plic zahar vanilat

1 lg scortisoara

150 ml frisca

2 lg zahar pudra

Mod de preparare:

Topim untul si adaugam prunele fara samburi si taiate in doua, 1/2 din cantitatea de zahar si calim 5-10 minute. Batem pe baie de abur restul de zahar impreuna cu galbenusurile si scortisoara pana se formeaza o crema. Dupa ce s-a racit crema adaugam frisca. Ungem un vas cu putin unt, turnam crema si apoi punem prunele. La cuptorul preincalzit la 180 de grade introducem vasul pentru 5-10 minute. Presaram la final cu zahar pudra si servim cald.

Pofta buna!

sursa: caietederetete.wordpress.com


Share
Ultima actualizare Sâmbătă, 11 Septembrie 2010 11:50
 

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact