logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Inaltarea Domnului PDF Imprimare Email

linux
Scris de Pr. Protopop Vasile Aurel Pop   
Miercuri, 16 Mai 2018 10:03

În miezul operei răscumpărătoare a Fiului lui Dumnezeu stă jertfa Sa pe Cruce, jertfă ce are la temelie iubirea Sa fără de margini. Orice lucru important nu este uşor de împlinit, şi cere multă trudă şi osteneală, cere ascultare şi smerenie, dăruire până la jertfă.

Dacă privim cu luare aminte în istoria bimilenară a poporului nostru român şi dreptcredincios vom găsi nenumărate exemple de jertfire a multor fraţi ai noştri întru credinţă, a eroilor poporului nostru, românesc şi dreptcredincios, care au înţeles chemarea vremii, care au înţeles şi s- au pus în slujirea aspiraţiilor mari ale neamului nostru.

Precum Hristos S- a adus jertfă pe altarul crucii aşa şi mulţi fraţi ai noştri, fraţi de neam şi de credinţă s- au jertfit pe altarul patriei. Întotdeauna la Înălţarea Domnului îi pomenim pe toţi eroii neamului nostru, din toate timpurile şi din toate locurile, pe toţi aceia care şi- au jertfit viaţa pentru apărarea ţării, pentru realizarea unităţii statale, pentru înlăturarea oricărei forme de înrobire a românilor.

Cinstirea eroilor intră în tradiţia tuturor popoarelor. Unele popoare ortodoxe şi- au trecut marii eroi ai neamului lor şi ai credinţei în rândul sfinţilor. Aşa am făcut şi noi românii cu Ştefan cel Mare, Neagoe Basarab, Constantin Vodă Brâncoveanu, cel care şi- a jertfit viaţa, alături de cei patru fii ai săi, în ziua de Sfântă Mărie Mare din anul 1714, martirizat pentru că a rămas statornic în credinţa ortodoxă.

Citeşte mai mult...
 
linux
Autoturism marca BMW, căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit în Sighetu Marmației PDF Imprimare Email

linux
Scris de Sighet Online   
Luni, 25 Iunie 2018 08:58

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 22 iunie a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj mobil de la Sectorul Poliției de Frontieră Sighetu Marmației a depistat în trafic și oprit pentru control un autoturism marca BMW 520, condus de A.P., în vârstă de 25 ani.

În urma controlului efectuat asupra documentelor şi a verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie în luna martie 2018.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul  în valoare de aproximativ 46.600 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Citeşte mai mult...
 
linux
Alte 2.300 de medicamente vor dispărea de pe piaţa românească, după ce 2.000 au fost retrase în ultimii doi ani PDF Imprimare Email

linux
Luni, 27 August 2018 11:25

Alte 2.300 de medicamente ar urma să dispară de pe piaţa românească în perioada imediat următoare, după ce aproape 2.000 de medicamente au fost retrase de producători în decursul ultimilor doi ani, avertizează reprezentanții Asociației Producătorilor de Medicamente Generice din România. 60% din acestea sunt medicamente care costă sub 25 de lei, sunt utilizate de peste 8,5 milioane de pacienţi şi, în marea lor majoritate, sunt fabricate în România, arată reprezentanții producătorilor. 
 
Asociația Producătorilor de Medicamente Generice susține că taxa clawback aplicată uniform şi medicamentelor ieftine şi celor care costă mii de euro este principala cauză a dispariţiei de pe piaţă a medicamentelor necesare bolnavilor cronici. APMGR face apel către Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Finanţelor pentru a introduce un mod de calcul diferenţiat al acestei taxe, "care poate asigura accesul la tratament a milioane de români în condiţii de impact minim asupra cheltuielilor publice".
Citeşte mai mult...
 
linux
M.A.I. aproape de veteranii maramureseni (12.07.2018) PDF Imprimare Email

linux
Scris de Sighet Online   
Joi, 12 Iulie 2018 16:26

M.A.I. aproape de veteranii maramureseni (12.07.2018) la Grădina Morii Sighet. 

Citeşte mai mult...
 
linux
Cum se obtine increderea in agentieseo.com PDF Imprimare Email

linux
Scris de Sighet Online   
Vineri, 08 Februarie 2019 16:47

Ai auzit ca multe firme apeleaza la cate o agentie de marketing pentru ca afacerea lor sa functioneze mai bine. Uneori auzi chiar de filme salvate de la faliment de cate o agentie seo
 
De ce sa apelezi la o agentie seo si sa nu faci singur treaba asta?
 
Daca te uiti un pic peste domeniu, toata treaba ti se pare foarte usor de facut si nu intelegi de ce ar trebui sa platesti pe cineva sa faca pentru tine ceva ce ai putea face singur. In fond, e o suma de bani pe care o poti economisi, mai ales cand esti la inceput de drum. 
 
Multi dintre cei care au gandit astfel, astazi si-au inchis afacerile si se uita intrebatori spre altii care au reusit si si-au dezvoltat afacerile. O mare parte dintre castigatori au fost ajutati de cate o agentie de marketing care a inteles perfect nevoile firmei si publicul sau tinta, aceasta reusind cu mesajele sale la persoanele cu cel mai mare potential de a deveni clienti ai firmei. Astfel de lucruri se fac greu de catre o persoana fara experienta. De aceea, sunt extrem de putini aceia care reusesc singuri, fara specialisti pe acest domeniu. 
Citeşte mai mult...
 
linux
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 19 of 5147

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


Ultimele anunturi

Linkuri

Parteneri

.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact