logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT


Fotbal. CS Marmatia - Unirea Dej 0:1 (scor final) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Aprilie 2009 16:52

Fotbal. Liga a III-a, seria a VI-a. CS Marmatia - Unirea Dej 0:0, scorul la pauza unui meci sec, cu doua echipe nemotivate, care joaca fara vlaga, desi echipa locala se afla pe ultima pozitie a clasamentului. Nicio faza interesanta nu a oferit acest meci in prima repriza. S-a semnalat doar un cartonas galben pentru cei din Dej pe finalul primei reprize. Asteptam repriza a doua sa vedem mai mult fotbal si, de ce nu, chiar o victorie a echipei sighetene.

Repriza secunda aduce in minutul '52 al meciului un 11 metri pentru echipa din Dej care este transformat in gol. Astfel, echipa Unirea Dej preia conducerea.

Minutul '70, CS Marmatia rateaza egalarea in urma unei actiuni foarte bune, finalizata cu trimiterea mingii in bara transversala a echipei din Dej.

Ultima actualizare Vineri, 03 Aprilie 2009 19:04
Citeşte mai mult...
 
FRF va obliga cluburile sa aiba echipe de fotbal feminin PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Aprilie 2009 15:40

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, ca intentioneaza ca in urmatorii doi ani sa oblige, prin regulament, cluburile de fotbal din primele doua esaloane sa aiba si echipe feminine, pentru a promova cat mai mult fotbalul si sportul, in general

"In urmatorii doi ani vom propune, prin regulament, ca formatiile din Liga I si a II-a sa aiba echipe de fotbal feminin. De exemplu, in Italia si in tarile nordice, este obligatoriu acest lucru pentru a primi licenta. In Germania, sunt 900.000 de jucatoare, iar la noi cateva sute. Totul pleaca de la sanatate, dupa aia se intreaba toti de ce suntem obezi sau cocosati. Trebuie sa promovam cat mai mult sportul", a spus Sandu, citat de NewsIn.

Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia Sighet - Unirea Dej, astazi, de la ora 17 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Aprilie 2009 11:29

CS Marmatia Sighet joaca, astazi, de la ora 17, pe propriul teren, cu Unirea Dej, un meci la finele caruia ar trebui sa aduca trei puncte nu doar pentru clasament, unde se afla pe ultimul loc, ci mai ales pentru a demonstra propriilor suporteri ca nu merge pe ideea ca nu mai are sens sa se munceasca si sa se obtina rezultate, deoarece retragerea multor echipe din liga a III-a ar duce si in acest an la ramanerea echipei in aceasta liga.

Ultima actualizare Vineri, 03 Aprilie 2009 12:02
Citeşte mai mult...
 
Clubul de fotbal CS Marmatia va fi vandut unui investitor norvegian!!! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 01 Aprilie 2009 14:50

O veste de ultima ora: s-a gasit un investitor norvegian care doreste sa cumpere clubul CS MARMATIA Sighet 96! Acesta se numeste Varg Vikernes si este din orasul norvegian Trondheim. Consiliul Local si Primaria Sighet au decis sa vanda clubul sighetean aflat pe ultimul loc in clasamentul ligii a III-a de fotbal din cauza slabelor performante obtinute in ultimii ani. Să nu uităm că majoritatea fondurilor Sighetului pe segmentul sportiv, aproximativ 3 miliarde de lei, se duc către acest club de fotbal. Investitorul norvegian va cumpara Clubul CS Marmatia in luna mai 2009, urmand sa cumpere in vara acestui an un loc in liga a II-a de fotbal (multe echipe renuntand sa mai participe din motive financiare) si sa schimbe complet lotul de jucatori si de antrenori pentru a-l face competitiv. Se doreste chiar aducerea de jucatori din strainatate si crearea unei baze sportive langa stadion. Acestea se vor putea realiza daca proprietarii terenurilor din zona vor accepta sumele oferite de catre investitor. Totodata, se doreste modernizarea stadionului, realizarea de tribune moderne care sa acopere 85% din zona terenului (din pacate nu se poate 100% deoarece acesta se afla mult prea aproape de strada) si sa monteze instalatie de nocturna. Motivul acestor investitii (care depaseasc suma de 65,2 milioane euro) este dorinta investitorului de a promova echipa locala in prima liga de fotbal in maxim 5 ani de zile. Suma pentru care va fi vandut clubul este deocamdata secreta, dar speram sa o aflam cat mai curand si sa o facem publica!

Ultima actualizare Miercuri, 01 Aprilie 2009 14:56
Citeşte mai mult...
 
La Stramtura se construieste o baza sportiva PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Aprilie 2009 10:44

Comuna Stramtura a profitat din plin de prevederile Ordonantei 7/2005. A intocmit proiecte pe care le-a de pus spre finantare, atragand de la stat in localitate peste 18 miliarde lei vechi. Astfel, s-au construit doua poduri peste Iza si Slatioara, care sunt de mare utilitate comunitatii. Acum pot circula pentru prima data vehicule de mare tonaj cu greutatea de pana la 48 de tone. Valoarea investitiei se ridica la peste 10 miliarde lei vechi. De asemenea, dupa cum ne-a informat primarul Ioan Pasere, alte 8 miliarde lei vechi au luat drumul comunei Stramtura. Cu acesti bani se construieste o baza sportiva care va cuprinde stadion si tribune. Licitatia lucrarilor a fost adjudecata, urmand ca in aceasta luna sa demareze efectiv actiunile planificate. 

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior351352353354355356357358359360UrmătorSfârşit »

Page 354 of 370

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact