Primul meci de volei din acest an al echipei CSS Sighet Imprimare 838 Afişări
Scris de Adi Oros   
Marţi, 11 Ianuarie 2011 13:48

Duminica 16 ianuarie de la orele 12:00, la sala de sport a Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii, se va disputa meciul de volei dintre echipele CSS Sighet si CSS Turda. Dupa pauza de sfarsit de an, voleibalistele sighetence sunt pregatite sa revina in forta, acest meci contand pentru sansele lor de calificare in fazele superioare ale Campionatului National de volei la junioare. Atat echipa cat si antrenorul isi doresc victoria duminica, dar isi doresc si o sustinere mai puternica din partea impatimitilor sportului, de aceea va asteapta pe toti duminica la meci pentru a le sustine si a le incuraja. Nu exista multe manifestari sportive in Sighet, din cauze numai de unii stiute, dar si acelea putine care mai sunt ar trebui sa aiba un public numeros.

Este de laudat exemplul altor tari unde chiar si la sporturi care nu sunt foarte popularizate, tribunele sunt arhipline. Este chiar relaxant sa privesti o competitie sportiva. Desi fetele de la CSS Sighet nu sunt profesioniste, sunt sportive in primul rand si stiu sa joace un volei frumos, curat, uneori isi dau sufletul pe teren. Dar sunt sigur ca si ele isi doresc un public mai numeros si mai plin de verva care sa le aplaude, sa le sustina, sa faca galerie uneori.

Nu este chiar asa de greu sa ne rupem o ora, poate doua ore din programul de duminica si sa mergem sa urmarim o competitie sportiva.


Share